Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 feb 2009 - Anul XIV, nr. 48 (4034)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pretenţie

Mîrza îi cere recunoştinţă lui Flutur pentru proiectele pe care i le-a lăsat moştenire

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, senatorul Gavril Mîrza, s-a declarat, ieri, „surprins mai puţin plăcut” că actualul preşedinte al CJ, Gheorghe Flutur, nu a făcut nici măcar o singură menţiune că proiectele de dezvoltare pe care le-a prezentat primului- ministru Emil Boc şi ministrului Vasile Blaga au fost iniţiate în timpul mandatului PSD la conducerea judeţului.

Mîrza a spus că inclusiv proiectele ale căror contracte de finanţare au fost semnate de ministrul Vasile Blaga la Suceava, în urmă cu două zile, au fost iniţiate de el şi fosta conducere a CJ, în urmă cu trei ani. „Apreciez că, încă de la început de mandat, premierul României şi un ministru important au venit la Suceava. Ca fost preşedinte al CJ, eram sigur că ceea ce se va întâmpla la întâlnirea cu premierul va avea tangenţă cu activitatea pe care am avut-o eu la CJ. Ceea ce m-a surprins mai puţin plăcut a fost că, deşi se cuvenea la un moment dat o vorbă de apreciere pentru cei care au iniţiat de fapt aceste proiecte, nu s-a menţionat nimic. Cu regret am constatat că recunoştinţa e o floare rară”, a spus Gavril Mîrza.

Acesta a mai subliniat că, de altfel, timpul scurt scurs de la schimbarea preşedinţiei Consiliului Judeţean nici nu ar fi permis actualei administraţii să finalizeze vreun proiect, deoarece procedurile de elaborare şi aprobare se întind pe durata a 2-3 ani.

„Proiectele semnate joi au fost promovate de mine în urmă cu trei ani”, a punctat liderul PSD.

Gavril Mîrza a mai arătat că, în ciuda faptului că numele său nici măcar nu a fost amintit la prezentarea pe care a făcut-o Gheorghe Flutur în faţa premierului, va sprijini în continuare administraţia judeţeană în strategia de dezvoltare a judeţului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza îi cere recunoştinţă lui Flutur pentru proiectele pe care i le-a lăsat moştenire.
 Vizualizări articol: 601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Mîrza îi cere recunoştinţă lui Flutur pentru proiectele pe care i le-a lăsat moştenire1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei