Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 ian 2009 - Anul XIV, nr. 14 (4000)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ambiţie

Parlamentarii PD-L de Suceava lucrează la refacerea credibilităţii Legislativului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Parlamentarii suceveni ai PD-L au început o adevărată campanie de schimbare a opiniei publice în legătură cu instituţia Parlamentului şi a reprezentanţilor săi.

Deputatul PD-L de Suceava Ioan Bălan, care deţine postul de secretar general al organizaţiei judeţene, a anunţat luni că, după întâlnirea de la finele săptămânii trecute, de la Braşov, a parlamentarilor partidului cu conducerea centrală, politica deputaţilor şi a senatorilor suceveni va fi aceea de a face în aşa fel încât populaţia să reînceapă să crediteze mult mai mult Parlamentul şi pe membrii acestuia.

„Am avut o serie de discuţii extrem de bine venite cu cei din conducerea partidului asupra oportunităţii adoptării unor legi care vor avea răsfrângere în ce-i priveşte pe parlamentari. Am discutat despre revizuirea legii care acordă pensii parlamentarilor şi despre restrângerea imunităţii deputaţilor şi senatorilor, doar la vot şi declaraţii politice”, a precizat Bălan.

Parlamentarul sucevean susţine că una dintre priorităţile sale şi ale colegilor săi va fi să „redobândească Parlamentul credibilitatea pe care a avut-o odată”, acţiuni susţinute în paralel şi de o intensificare a activităţii parlamentarilor în teritoriu.

„Pentru deputaţii şi senatorii PD-L contactul cu oamenii din colegiile care i-au ales va fi unul dintre lucrurile de maximă prioritate. Problemele din Colegiu îşi vor găsi în parlamentari un corespondent ce le vor prelua, iar în Parlament acestea vor trebui să-şi găsească şi o rezolvare”, a mai spus Bălan, care a adăugat că PD-L deţine o importantă parte dintre ministerele din Guvernul actual şi că va putea astfel să urgenteze punerea în aplicare a măsurilor ce vor fi adoptate de Executiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parlamentarii PD-L de Suceava lucrează la refacerea credibilităţii Legislativului .
 Vizualizări articol: 577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 4 voturi
Parlamentarii PD-L de Suceava lucrează la refacerea credibilităţii Legislativului1.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pdl trimis de
(20 ian 2009, 21:36:29
In Romania, any SMS and any connection to the Internet is intercepatata law of dada Pd_L his thirst that President Basescu of Romania.
1.1  RE: Pdl trimis de
(20 ian 2009, 21:37:07
In Romania, any SMS and any connection to the Internet is intercepatata law of dada Pd_L his thirst that President Basescu of Romania.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Dacă mâine ar avea loc alegerile locale pentru funcția de primar al municipiului Suceava, pe cine ați vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei