Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 ian 2009 - Anul XIV, nr. 6 (3992)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemulţumire

Prodan nu îl mai vrea pe Fenechiu la conducerea PNL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Senatorul PNL de Suceava Tiberiu Prodan a lansat, ieri, o serie de atacuri extrem de dure la adresa liderului interimar al liberalilor suceveni, deputatul de Iaşi Relu Fenechiu. Prodan a precizat că în ultimele şase luni, de la preluarea mandatului de preşedinte interimar al PNL Suceava de către Relu Fenechiu, în organizaţia judeţeană „nu s-a întâmplat nimic”, şi mai mult, în această perioadă filiala suceveană „nu a crescut din punct de vedere politic”.

Prodan a precizat că ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al PNL Suceava, convocată de Relu Fenechiu, a reprezentat, pentru el, „o mare dezamăgire”. Nemulţumirea senatorului liberal a fost declanşată de declaraţiile lui Fenechiu din cadrul şedinţei Biroului Judeţean, acesta spunând că nu se impune schimbarea actualei formule de conducere a PNL Suceava.

„Conform statutului, perioada lui de interimat a expirat, având în vedere că au trecut deja şase luni de când a fost numit în funcţie. Iar în această perioadă PNL Suceava nu a crescut deloc. Şi cred că nu mai este cazul să mai vină să dea sfaturi. Nu a făcut nimic”, a declarat Tiberiu Prodan.

El a adăugat că va prezenta conducerii centrale a PNL situaţia organizaţiei judeţene din Suceava şi va solicita numirea unui nou preşedinte interimar. Senatorul PNL de Suceava a spus că interimatul poate fi asigurat fie de către cineva din conducerea liberalilor, fie de către unul dintre primarii de oraşe sau parlamentarii suceveni ai PNL.

 

Fenechiu: „Domnul Prodan nu este învăţat cu deciziile democratice”

La rândul său, preşedintele interimar al PNL Suceava, Relu Fenechiu, a declarat că, din punctul său de vedere, Tiberiu Prodan nu a învăţat încă faptul că în politică deciziile nu se iau de o singură persoană, ci de forurile statutare ale unei organizaţii. Fenechiu a precizat că Tiberiu Prodan a fost deranjat de faptul că în perioada în care a fost preşedinte interimar al PNL Suceava, toate deciziile au fost luate prin votul membrilor Biroului Judeţean.

„Dumnealui nu îi convine ce s-a întâmplat în această perioadă. Deciziile au fost luate democratic, prin votul celor aflaţi în conducerea organizaţiei. Probabil că dumnealui nu este învăţat cu o astfel de modalitate de lucru. Oricum, îi urez sănătate şi succes în activitatea sa politică”, a spus Relu Fenechiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prodan nu îl mai vrea pe Fenechiu la conducerea PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 1546 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.14/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.1 din 7 voturi
Prodan nu îl mai vrea pe Fenechiu la conducerea PNL Suceava2.157

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei