Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 ian 2009 - Anul XIV, nr. 6 (3992)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Politic

Liberalii suceveni sunt pregătiţi pentru perioada de opoziţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Liberalul sucevean Philip Rozopol, membru în Biroul Permanent Judeţean al PNL Suceava, a declarat că membrii acestei organizaţii sunt pregătiţi să facă o opoziţie fermă şi constructivă la actuala guvernare formată din PD-L şi PSD.

„Nu o să rupem cămăşile de pe noi pentru că nu mai suntem la guvernare. Dar vom constitui o opoziţie fermă şi corectă, nu vom arăta cu degetul şi nu vom striga de pe marginea cealaltă a drumului, ci vom sancţiona lucrurile care ni se par incorecte şi neconforme cu ceea ce noi am făcut în guvernarea trecută”, a spus Rozopol.

El a precizat că până în momentul de faţă, actuala guvernare PDL-PSD nu a reuşit decât să adopte o serie de decizii alternative la soluţiile propuse de liberali, cum ar fi cele pentru creşterea salariilor profesorilor sau pentru evitarea crizei.

„Noul Guvern a anunţat că salariile cadrelor didactice vor creşte din 2010, însă se va ajunge la niciodată, şi că această criză economică va afecta pe total ţară 65.000 de lucrători. Aceşti 65.000 de lucrători, din diverse domenii, pot fi consideraţi ca un procent de 0,00001% din problema pe care am putea-o avea în contextul general al crizei declanşate la nivel mondial. De aceea, consider că este o falsă premisă de la care pornim, să ne aruncăm în această gaură a crizei, punându-ne păturile în cap”, a declarat liberalul sucevean.

În opinia lui Philip Rozopol, criza internaţională nu are o legătură atât de puternică cu situaţia economică a României. Asta în condiţiile în care, spune el, guvernarea PNL a lăsat o situaţie economică în creştere.

„Cu toate acestea, cei care guvernează acum nu au soluţii pentru a continua această creştere şi strigă încontinuu că intrăm în criză. Vom avea scădere, dar care va fi generată de elementul politic care s-a instalat la putere. Iar noua guvernare încearcă să îndeplinească măcar un 5% din promisiunile electorale făcute, prin tot felul de măsuri pe care ei le consideră populare, dar noi le considerăm fără sens”, a încheiat Philip Rozopol.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii suceveni sunt pregătiţi pentru perioada de opoziţie.
 Vizualizări articol: 776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 6 voturi
Liberalii suceveni sunt pregătiţi pentru perioada de opoziţie3.056

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Intrebare trimis de
(12 ian 2009, 10:30:44
Cine l-a mandatat pe asta sa discute in numele liberalilor?

Cine l-a mandatat pe asta sa candideze in numele liberalilor?

De unde a aparut asta, ca in ultimii 4 ani nu l-am vazut odata la partid?

La fel ca el au aparut in PNL o gasca de oportunisti veniti in ultima clipa , cu scopul de a-si face imagine.

Rusine d-le Prodan, daca continuati asa 1% va fi mult in urmatoarea perioada.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei