Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 ian 2009 - Anul XIV, nr. 5 (3991)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Liberalii rămân cu conducerile interimare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Liberalii suceveni mai au de aşteptat până când vor fi chemaţi pentru a-şi alege o nouă conducere, atât la nivelul organizaţiei judeţene, cât şi al filialei din municipiul reşedinţă de judeţ. Cel puţin aşa susţine liderul interimar al PNL Suceava, deputatul de Iaşi Relu Fenechiu, care a precizat că nu intenţionează momentan să schimbe starea de interimat de la conducerea organizaţiei judeţene. Fenechiu a arătat că nu vor fi organizate alegeri până când nu se va găsi o persoană care să fie aleasă şi să rămână în funcţia de preşedinte al PNL Suceava cel puţin patru ani.

„Nu vom ţine cont de nemulţumirea unui membru sau a altuia din Biroul Judeţean a PNL Suceava. Şi nu vom organiza alegeri pornind de la faptul că o persoană este nemulţumită, iar alta mulţumită. Alegerile se vor face atunci când vom considera că este normal să se facă”, a declarat Fenechiu înaintea primei şedinţe a Biroului Judeţean al PNL Suceava de după alegerile parlamentare din toamna anului trecut.

Relu Fenechiu a precizat că organizaţia judeţeană Suceava a PNL trebuie să demonstreze că are „forţa” de a-şi alege un preşedinte care să rămână în această funcţie pe o perioadă de cel puţin patru ani.

El a mai precizat că până la alegerea unui nou preşedinte judeţean, membrii PNL care au candidat  la alegerile parlamentare trebuie să se ocupe de organizarea alegerilor la nivelul fiecărei localităţi din judeţ.

 

După alegerile parlamentare, liberalii suceveni au devenit invizibili

Şedinţa de ieri a Biroului Judeţean al PNL Suceava a fost prima de după alegerile parlamentare din toamna anului trecut, perioadă în care liberalii suceveni au fost cât se poate de invizibili.

Pierderea guvernării şi intrarea în opoziţie i-a liniştit pe liderii interimari ai PNL Suceava, care nu au mai susţinut nici o conferinţă de presă în perioada ce a urmat alegerilor. Astfel se face că o astfel de situaţie a lăsat impresia unui vid de putere în cadrul PNL Suceava, organizaţie condusă de un deputat din Iaşi, cu sprijinul unui preşedinte executiv din Vatra Dornei, Valică Gorea.

Singurul care a făcut excepţie a fost liberalul Iulian Angheluş, care a candidat pentru un mandat de deputat în colegiul Siret. Astfel, în lipsa unei conduceri confirmate prin vot de către membrii PNL, tot mai mulţi liberali suceveni susţin organizarea de urgenţă a conferinţei judeţene de alegeri pentru stabilirea unui noi preşedinte.

Din informaţiile pe care le deţinem, pentru funcţia de preşedinte ar putea să candideze senatorul Tiberiu Prodan, care a mai deţinut conducerea interimară a organizaţiei judeţene după plecarea din partid a primarului Sucevei, Ion Lungu. Surse din cadrul PNL susţin că un alt liberal care ar putea să candideze pentru şefia organizaţiei judeţene este omul de afaceri Philip Rozopol, care a candidat pentru un mandat de deputat în colegiul uninominal Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii rămân cu conducerile interimare.
 Vizualizări articol: 427 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Liberalii rămân cu conducerile interimare2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei