Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 dec 2008 - Anul XIII, nr. 287 (3968)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scor electoral

Ioan Bălan, al treilea pe ţară între candidaţii PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Democrat-liberalul sucevean Ioan Bălan s-a ales cu medalie de bronz în urma alegerilor parlamentare din 30 noiembrie, când a adjudecat din prima mandatul de deputat în colegiul Suceava Est (Burdujeni). Bălan a prins podiumul la nivel naţional, scorul de 56,8% realizat la „generale” plasându-l pe locul trei în partid, după democrat-liberalii Bogdan Cantaragiu- 60,2% şi Silviu Prigoană- 58,9%. Analizând clasamentele pe partide realizate la nivel central, se poate constata că Ioan Bălan este egalul numărului unu din PSD, Mircea Geoană, care s-a clasat tot al treilea la nivelul partidului.

Bălan, egalul lui Geoană

De menţionat că poziţia obţinută de democrat liberalul sucevean nu reprezintă o surpriză în peisajul politic judeţean. Campania electorală constructivă şi dinamică, bazată pe proiecte, combinată cu spectacolele de calitate organizate în Burdujeni, unde au poposit Voltaj, DJ Project, Ansamblul „Lăutarii”, Sofia Vicoveanca, Ileana Ciuculete, 2 Unlimited, au făcut ca Ioan Bălan să obţină un scor care i-a adus medalia de bronz la nivel naţional.

Interesant este şi faptul că nici la PNL şi nici la PSD nici un sucevean nu a reuşit performanţa de a se clasa măcar în top 10. În aceste condiţii, şi analizând serios rezultatele votului, liderul judeţean al PD-L Gheorghe Flutur, care a garantat pentru Ion Bălan, dar şi pentru ceilalţi candidaţi PD-L în campania electorală, are numai motive de laudă, mai ales că principalul său „adversar”, democrat-liberalul Gheorghe Ştefan (Pinalti), liderul de la Neamţ, nu are nici un om în TOP 10 la PD-L.

Trebuie spus că pe podium a urcat şi organizaţia judeţeană a PD-L, care s-a clasat pe primul loc în ţară, după Bucureşti, ca număr de voturi obţinute la alegerile parlamentare din 30 noiembrie. PD-L Suceava a înregistrat 103.700 voturi la Senat şi 94.000 voturi pentru Camera Deputaţilor, adjudecându-şi jumătate din mandatele de parlamentar, aşa cum s-a estimat la începutul campaniei electorale.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ioan Bălan, al treilea pe ţară între candidaţii PD-L.
 Vizualizări articol: 833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 8 voturi
Ioan Bălan, al treilea pe ţară între candidaţii PD-L2.558

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ce ne mai laudam singuri! trimis de
( 5 dec 2008, 11:59:32
A ajuns si Balanel in Parlament. Ce mare brinza? A obtinut locul trei. Ce sarbatoare! La naiba! Poate are acum si Solcanu de la Pro un sustinator - adica unul ca dinsul. La naiba!

Normal ca a ajuns, nu pe baza de proiecte, ci pe baza principiului roman (adik de la Roma, stramosii nostri) care spunea dati prostimii paine si circ. Ori Balanel a dat si una si alta. Ba mai mult a dat si galeti. Toate numai in scopul prostirii multimii. Si chiar era greu sa cistige in colegiul lui> primar mitoc pdl, salcea pdl, adincata cred ca la fel...Ce mai cistigator. Ce mai maratonist si Balanel asta. De transpirat nu a transpirat, iar freza ii sta la fel de frumos. Mincal-ar tata. La naiba
2.   DUMINICA SUCEAVA A FOST D....... trimis de
( 7 dec 2008, 01:59:53
DE AIA A ESIT LA LA ALEGERI FIINDCA AM FOST LA ALEGERI D..... IAR CAND AM VAZUT LISTA AM PUS STAMPILA UNDE SA NIMERIT.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei