Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 nov 2008 - Anul XIII, nr. 275 (3956)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Susţinere

70% în favoarea lui Gospodaru, pariul pus de ”vămeni” cu candidatul PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul  PD-L pentru Camera Deputaţilor în colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, Dan Gospodaru, s-a întâlnit miercuri cu locuitorii comunei Vama, în sala Căminului Cultural, unde s-au aflat aproape 150 de persoane.

Gospodaru le-a spus oamenilor că de peste opt ani este în echipa lui Gheorghe Flutur, alături de care, începând din 2004, a început schimbarea culorii judeţului „din roşie în portocalie”, precizând că PD-L este singurul partid care astăzi se prezintă în faţa electoratului cu un program politic coerent şi bine fundamentat.

El a subliniat că la alegerile locale vămenii au votat Gheorghe Flutur şi PD-L, atât la nivel judeţean, cât şi local, iar în momentul de faţă „a mai rămas doar un pas” până la întregirea echipei formate din preşedintele Consiliului Judeţean, primarul PD-L al comunei Vama şi parlamentarul PD-L al colegiului, care va fi un „liant” între administraţia judeţeană şi locală şi viitorul Guvern PD-L.

Gospodaru a precizat că alături de primarul şi preşedintele CJ va forma o echipă eficientă, capabilă să pună în practică şi să finalizeze proiectele prioritare ale administraţiei locale referitoare la construcţia podului peste râul Moldoviţa, regularizarea cursului râului Moldova, modernizarea drumurilor comunale, construcţia staţiei de epurare sau reabilitarea şcolilor.

 

La trântă cu Guvernul

Candidatul PD-L a criticat dur atitudinea Guvernului Tăriceanu, care a transformat bugetul ţării într-un buget de campanie electorală, localităţi cum sunt Vama şi Vatra Moldoviţei neprimind nici un leu la ultima rectificare a bugetului de stat, în timp ce alte localităţi, cu primari PSD şi PNL, au primit miliarde de lei vechi.

Cei prezenţi în sală i-au adresat numeroase întrebări şi solicitări candidatului PD-L referitoare la lipsa locurilor de muncă, modificarea legislaţiei care reglementează exploatarea masei lemnoase de către proprietarii de pădure, preţul mic al laptelui sau modalitatea de acordare a subvenţiilor europene.

Gospodaru le-a răspuns punctual, făcând inclusiv trimitere la măsurile din aceste domenii prevăzute în Programul de guvernare al PD-L.

De asemenea, o parte dintre cei prezenţi în sală i-au cerut sprijinul pentru două probleme care, din punctul  lor de vedere, necesită o atenţie deosebită: balastiera de la Molid, care, prin modul de exploatare, a coborât nivelul pânzei freatice, oamenii nemaiavând apă în fântâni, şi privatizarea fostei fabrici de filtre auto de la Molid.

Dan Gospodaru i-a asigurat că se va interesa de aceste probleme şi va acţiona în limitele competenţelor legale pe care le va avea, dacă va fi ales parlamentar.

În finalul întâlnirii, medicul stomatolog din Vama, Sorin Corlaciuc, prezent în sală în calitate de susţinător al doctorului Gospodaru,  a dezvăluit ”pariul” pe care l-a făcut cu candidatul PD-L: vămenii vor vota în procent de 70% cu Gospodaru, iar acesta îşi va deschide un cabinet parlamentar în comuna Vama.

Dan Gospodaru le-a mulţumit celor prezenţi şi i-a asigurat că îi va sprijini pe vămeni în alte două proiecte concrete ale acestora:  înfiinţarea unei clinici medicale cu mai multe specialităţi, precum şi organizarea, în 2009, a manifestărilor dedicate împlinirii a 600 ani de atestare documentară a comunei Vama.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 70% în favoarea lui Gospodaru, pariul pus de ”vămeni” cu candidatul PD-L.
 Vizualizări articol: 772 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
70% în favoarea lui Gospodaru, pariul pus de ”vămeni” cu candidatul PD-L3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei