Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 nov 2008 - Anul XIII, nr. 273 (3954)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Percepţie

Onofrei vede în actuala guvernare „o asociere de foşti baroni locali cu baroni bugetari”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, Orest Onofrei, candidat la Senat în colegiul Suceava, vede în actuala guvernare „o asociere de foşti baroni locali cu actuali baroni bugetari”.

Onofrei a făcut o radiografie a guvernării liberale din aceşti ani, insistând pe combinaţia PNL-PSD care, în opinia lui, este „un fel de asociere de tip penal în vederea săvârşirii de infracţiuni”.

„Din cauza asta, cei mai mulţi miniştri penali sunt ai actualului cabinet. PSD a reuşit să stea în umbra guvernului, beneficiind de efectele guvernării şantajând, făcând presiune sau tot felul de jocuri de culise, obligând PNL să facă anumite acţiuni. De fapt, PSD a reuşit să fure în continuare cu mâna Guvernului Tăriceanu”, a spus Onofrei.

El s-a arătat mâhnit de ceea ce a ajuns PNL, un partid care „nu seamănă deloc cu ceea ce era înainte de al Doilea Război Mondial”.

Din 1990 încoace, a spus Onofrei, PNL a căpătat „o vocaţie bolnăvicioasă a trădării”.

„După 1990 s-au înfiinţat partidele istorice care au pornit împreună ca o mişcare împotriva FSN. Pe atunci PNL şi Radu Cîmpeanu s-au separat de acest demers şi s-au dus singuri în alegeri şi au rămas în afara Parlamentului. CDR le-a întins o mână şi i-a adus înapoi, în 1996, în Parlament, apoi au lăsat efectele guvernării pe un singur partid şi au ieşit din această combinaţie, ca şi cum ei nu au participat, şi au venit cu idei chiar năstruşnice, propunându-l pe rege la preşedinţia României, susţinând PSD în 2000. Apoi au fost luaţi din nou de PD în alianţă, au intrat la guvernare, s-au făcut toţi paşii pentru intrarea României în UE şi toţi miniştrii care au dus greul integrării în UE, Gheorghe Flutur la Agricultură, Vasile Blaga la Interne, Monica Macovei la Justiţie, Sulfina Barbu la Mediu au fost scoşi din această combinaţie”, a relatat Onofrei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei vede în actuala guvernare „o asociere de foşti baroni locali cu baroni bugetari”.
 Vizualizări articol: 687 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Onofrei vede în actuala guvernare „o asociere de foşti baroni locali cu baroni bugetari”1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Rade ciob de oala sparta trimis de
(19 nov 2008, 12:03:10
Cine vorbeste!!! Traseistul asta!!! Si-a construit casa pe trotuar si acu da lectii de moralitate si corectitudine!!! Lasa-ne Onofrei, cat ai fost prefect ai lins ce acuma scuipi!!!
2.   Culmea tupeului trimis de
(19 nov 2008, 16:06:35
bai omule tu nu ai pic de caracter.pana nu demult ii scuipai pe astia de la pd-l si acum ai ajuns sa pupi turul pantalonilor lui flutur.du-te ba si lasa-ne cu aburelile tale.sunt curios dupa vreo 2-3 ani care tur ai sa-l mai pupi.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei