Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 nov 2008 - Anul XIII, nr. 273 (3954)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Cezar Ioja consideră că Dumitru Pardău manipulează opinia publică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PNL pentru un mandat de deputat în colegiul Vatra Dornei,  Cezar Ioja, l-a acuzat pe contracandidatul sau de la PD-L, Dumitru Pardău, că manipulează alegătorii, precizând că acesta îşi arogă merite pe care nu le are.

Ioja a făcut referire la pliantul electoral al lui Dumitru Pardău, precizând că acesta a trecut la capitolul realizări personale investiţii susţinute fie de Guvernul României, fie de Consiliul Judeţean Suceava.

„Dumnealui critică, pe de o parte, Guvernul României, însă în acelaşi timp se laudă cu realizările guvernării liberale în judeţul Suceava. Astfel, Dumitru Pardău trece ca realizări personale investiţiile în reabilitarea şcolilor, în infrastructură, sau în alte domenii, însă uită să spună că acestea sunt realizările Guvernului PNL, care a alocat importante sume de bani pentru localităţile din zona de munte”, a declarat Cezar Ioja.

Liberalul sucevean a precizat că nu înţelege cum poate Dumitru Pardău să se laude cu proiecte la care nu şi-a adus aportul, în condiţiile în care proiectele la care face referire au fost finanţate prin Hotărâri de Guvern, în perioada 2005 – 2008.

„Nu e normal să acuze Guvernul, care a finanţat aceste lucrări, dar în acelaşi timp să se laude cu ele. Şi din acest motiv îl acuz de impostură şi ignoranţă”, a mai spus Ioja.

 

„Dumitru Pardău se laudă cu investiţii ale Consiliului Judeţean”

Pe de altă parte, Ioja a precizat că Dumitru Pardău se laudă şi cu realizări ale Consiliului Judeţean, demarate în mandatul trecut. Liberalul sucevean a făcut referire la reabilitarea drumurilor Dorna Candrenilor – Poiana Negri şi Moldoviţa – Argel, investiţii demarate de Consiliul Judeţean prin contractarea unor credite. „Domnul Pardău nu recunoaşte munca consilierilor judeţeni din mandatul trecut şi vorbeşte de parcă el ar fi făcut parte din Consiliul Judeţean. Şi ţin să precizez că personal m-am implicat pentru includerea acelor drumuri în programul de investiţii al CJ Suceava, iar acum altcineva spune că sunt realizările lui. Oricum, cred că în afară de ceea ce a spus că a făcut Guvernul sau CJ Suceava, domnul Pardău nu poate să prezinte nimic. Şi asta pentru că nu a făcut nimic în aceşti patru ani cât a fost deputat”, a încheiat Cezar Ioja.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cezar Ioja consideră că Dumitru Pardău manipulează opinia publică.
 Vizualizări articol: 1034 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Cezar Ioja consideră că Dumitru Pardău manipulează opinia publică5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei