Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 nov 2008 - Anul XIII, nr. 268 (3949)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Rozopol le mulţumeşte lui Flutur şi lui Mîrza pentru că îi susţin ideile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PNL pentru un mandat de deputat în colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, Philip Rozopol, le-a mulţumit liderilor PD-L şi PSD Suceava, Gheorghe Flutur, respectiv Gavril Mîrza, că îi susţin ideile legate de necesitatea unor dezbateri electorale directe între candidaţii la alegerile parlamentare.

Rozopol a precizat că după o perioadă, destul de lungă, în care nu cunoştea exact care îi sunt contracandidaţii din colegiul său, aceştia au început, după debutul campaniei electorale, „să iasă la rampă”.

„Iniţial, am adresat întrebarea 'eu cu cine contracandidez?'. După ce au început şi contracandidaţii mei să mai scoată capul prin presă, am vrut să îi atrag în cadrul unor dezbateri de pe urma cărora electoratul să îşi dea seama cine este cel mai pregătit candidat care să ocupe postul de deputat în zona Humor – Câmpulung. Contracandidaţii mei, probabil de frică, nu au vrut şi continuă să nu dorească o confruntare faţă în faţă, pentru Bucovina. Am speranţa că vor fi convinşi să participe la aceste dezbateri de liderii lor de partide”, a declarat Rozopol.

Liberalul sucevean a precizat că ceilalţi candidaţi din colegiul său nu au demonstrat că ştiu să îi respecte pe cetăţenii din localităţile în care candidează.

„Eu am primit o lecţie de la părinţii mei, o învăţătură care s-a dovedit peste ani extrem de adevărată: dacă vrei să fii respectat de oameni, trebuie să-i respecţi pe cei din jur la rândul tău. Contracandidaţii mei, prin politica de struţ adoptată în această campanie electorală, prin faptul că refuză constant să se prezinte la aceste dezbateri, oferă bucovinenilor dovada celei mai mari lipse de respect”, este de părere candidatul PNL.

 

Rozopol susţine că ceilalţi candidaţi nu au proiecte aplicabile în zona de munte

Philip Rozopol le-a reproşat contracandidaţilor săi că la aproape două săptămâni înaintea alegerilor, nu au prezentat nici măcar un singur proiect care să fie aplicabil în zona Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc. El a adăugat că proiectele prezentate până în prezent de ceilalţi candidaţi se aseamănă foarte mult cu cele propuse la nivel naţional de partidele pe care le reprezintă, făcând astfel abstracţie de specificul zonei.

„Ei nu fac altceva decât să demonstreze o lipsă de imaginaţie, de pregătire şi de soluţii punctuale pentru oamenii care trăiesc în zona în care candidează”, a precizat liberalul sucevean.

El a adăugat că printre proiectele sale se numără o serie de propuneri legislative care să ducă la dezvoltarea turismului de 12 luni şi la ajutorul activ acordat bucovinenilor pentru accesarea fondurilor nerambursabile.

De asemenea, candidatul PNL a spus că vrea realizarea unor centre locale de informare, la nivelul fiecărei localităţi, oraş sau comună, prin intermediul cărora bucovinenii să fie ajutaţi în accesarea unor fondurilor europene, pentru agricultură şi zootehnie, dar şi pentru investiţii în micile afaceri de familie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rozopol le mulţumeşte lui Flutur şi lui Mîrza pentru că îi susţin ideile.
 Vizualizări articol: 848 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Rozopol le mulţumeşte lui Flutur şi lui Mîrza pentru că îi susţin ideile5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ar trebui ca Flutur si Marza trimis de
(13 nov 2008, 11:34:49
sa il intrebe pe nenea asta Pilips care-i treaba cu fostele lui S.C.-uri. Pe unde au sfarsit sau mai bine zis modul in care au sfarsit cu ajutorul lichidatorului Mustea. Poate se merita, poate nu. Asta, asa ca sa stie Pilips ca stim de el. Si nu numai atat...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei