Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 nov 2008 - Anul XIII, nr. 268 (3949)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Atacuri

Andreica: „Guvernul Tăriceanu plăteşte taxă de protecţie celor din PSD”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Deputatul PD-L de Suceava Romică Andreica consideră că amânarea şedinţei Parlamentului, programată luni 10 noiembrie a.c., în care urma să se dezbată moţiunea de cenzură depusă de PD-L, „Educaţia rămâne, Guvernul pleacă”, este rezultatul unui scenariu pus la punct de PNL împreună cu PSD.

Andreica a precizat că parlamentarii PSD şi PC au boicotat respectiva şedinţă, prin neprezentarea la dezbateri, în timp ce PNL şi UDMR au fost reprezentaţi de câţiva deputaţi şi senatori, „pentru a nu spune că nu au participat”.

„Cel mai grav lucru este lipsa membrilor Guvernului de la aceste dezbateri. Iar faptul că nici măcar primul-ministru nu a fost prezent acolo în sală arată clar că a fost un lucru premeditat. A existat o regie între PNL şi PSD, de a nu se dezbate această moţiune. Şi din acest motiv putem afirma cu tărie că acest Guvern Tăriceanu 2 este de fapt un Guvern PSD, cu miniştri liberali”, a declarat Romică Andreica, care candidează pentru un mandat de deputat în colegiul Fălticeni.

 

„Avem un Guvern preocupat doar de satisfacerea clientelei politice”

În acelaşi timp, el a precizat că decizia preşedintelui Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, de a anula şedinţa pe motiv de lipsă de cvorum este ilegală.

Deputatul PD-L a arătat că Olteanu a refuzat efectuarea apelului nominal al parlamentarilor pentru se constatata dacă este sau nu cvorum, şi mai mult, acesta a decis anularea şedinţei înainte de a primi lista cu semnăturile deputaţilor şi senatorilor prezenţi.

Andreica a precizat că în condiţiile în care PSD a ajutat Guvernul Tăriceanu să scape de dezbaterea acestei moţiuni, Executivul este dator social democraţilor. În opinia deputatului PD-L, actualul Guvern Tăriceanu este nevoit „să plătească taxă de protecţie celor din PSD”.

„Este clar un Guvern PSD – PNL, de stânga – dreapta. Nu ar fi nimic deosebit. Se ştie că şi în Germania este un Guvern de uniune naţională, dar este unul asumat, şi nu unul pe sub masă, cum este practicat la noi. La noi este un Guvern preocupat doar de satisfacerea clientelei politice, cu un prim-ministru preocupat mai mult de saloane auto”, a declarat Andreica.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andreica: „Guvernul Tăriceanu plăteşte taxă de protecţie celor din PSD”.
 Vizualizări articol: 612 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Andreica: „Guvernul Tăriceanu plăteşte taxă de protecţie celor din PSD”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei