Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 12 nov 2008 - Anul XIII, nr. 267 (3948)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Licitaţie concurs pentru meşteşugarii suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PNL pentru un mandat de deputat în colegiul Gura Humorului-Câmpulung Moldovenesc, Philip Rozopol, va organiza o licitaţie-concurs pentru alegerea unei mărci a Bucovinei, la care sunt aşteptaţi să participe toţi meşteşugarii din zona de munte a judeţului. Rozopol a precizat că prin această acţiune, care se va desfăşura în Gura Humorului, îşi doreşte promovarea şi sprijinirea concretă a meşteşugului autentic bucovinean.

La licitaţia pentru marca Bucovinei se pot înscrie toţi meşterii bucovineni, femei sau bărbaţi, indiferent de tipul de meşteşug pe care îl practică. Evenimentul va avea loc vineri, 21 noiembrie, la hotelul Best Western. Rozopol a spus că meşteşugarii trebuie să vină la licitaţie cu produsul pe care aceştia îl consideră cel mai reprezentativ pentru Bucovina.

 

Premiu de 3.000 de lei

Câştigătorul licitaţiei-concurs va primi un premiu în valoare de 3.000 lei. Pe lângă acest premiu, invitaţii de la eveniment vor licita şi pentru celelalte produse înscrise în concurs. Philip Rozopol a subliniat că persoana care va fi declarată câştigătoare va primi din partea sa toate drepturile de folosire asupra mărcii „Bucovina se simte”.

„Ceea ce fac eu este să aduc ceva practic în dezbaterea vizavi de necesitatea unei mărci a Bucovinei. Ofer această emblemă, organizez acest concurs, iar câştigătorul va avea toate drepturile de folosire asupra sa. Asta înseamnă că mă voi duce personal cu acel meşteşugar pentru a înregistra această marcă la OSIM pe numele lui”, a spus Rozopol.

Liberalul şi-a motivat iniţiativa prin faptul că este momentul ca şi în Bucovina orice produs sau serviciu să fie valorificat la întregul său potenţial.

„Prin demersul meu, vreau să le arăt bucovinenilor că este foarte simplu să ne vindem produsele la preţuri care în acest moment ni se par de domeniul fantasticului. Ceea ce lipseşte oricărui produs din Bucovina pentru a fi într-adevăr de succes este marca. Este ca şi cum meşteşugarii noştri ar încerca să treacă graniţa fără un paşaport. Oamenii de la vamă te opresc şi ţi-l cer. Nu îl ai, nu beneficiezi de avantajele pieţelor europene”, a declarat candidatul PNL.

Rozopol a precizat că meşteşugarii din Bucovina trebuie să înţeleagă cât de necesare sunt mărcile înregistrate pentru ca produsele meşteşugite aici să fie vândute la adevărata lor valoare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Licitaţie concurs pentru meşteşugarii suceveni.
 Vizualizări articol: 825 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Licitaţie concurs pentru meşteşugarii suceveni5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Halatul, unde-i halatul?! trimis de
(12 nov 2008, 16:06:11
doctore esti cu toate acasa?? ce mestesugari prietene? vrei sa numeri ouale din bucovina? bati apa in piua, asa se cheama ce faci.

bataia se simte. cu bucovina mai trebuie sa ne explici putin:))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei