Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 oct 2008 - Anul XIII, nr. 256 (3937)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Avertismente

Nechifor ameninţă cu marşuri de protest împotriva „axei gunoiului Flutur, Lungu, Tofan”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO
Candidatul PSD pentru Camera Deputaţilor în colegiul Fălticeni, europarlamentarul Cătălin Nechifor, avertizează autorităţile locale din Suceava şi Fălticeni că va declanşa acţiuni de protest în stradă după alegerile generale din 30 noiembrie pentru a împiedica transportul deşeurilor menajere din municipiul reşedinţă de judeţ în „oraşul trandafirilor”.

„Vom ieşi în stradă, vom face marşuri de protest pentru ca această nenorocire care se cheamă axa gunoiului Flutur, Lungu, Tofan să nu se întâmple. Aceşti domni din PD-L încearcă să îngroape în gunoaie un oraş atât de frumos, cu o cultură atât de bogată ca Fălticeniul. Este un act de dispreţ faţă de cetăţean, este un atac, mai bine zis, asupra unui oraş care încearcă să-şi găsească un drum. Nu m-a apucat brusc o dragoste faţă de Fălticeni, cum spunea cineva. Acolo au trăit bunicii mei, acolo au muncit părinţii mei, acolo am făcut şcoala şi liceul”, a spus Nechifor.

 

Flutur, Lungu şi Tofan, provocaţi la o dezbatere publică

El i-a provocat la o dezbatere publică pe preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, şi pe primarii municipiilor Suceava şi Fălticeni, Ion Lungu, respectiv Vasile Tofan, pe tema transportului deşeurilor menajere de la Suceava la Fălticeni.

Nechifor consideră că dezbaterea ar trebui să aibă loc astăzi, înainte de începerea campaniei electorale, pentru a nu politiza subiectul.

„În timpul campaniei electorale nu este bine să avem o astfel de dezbatere, pentru că o politizăm, iar eu nu vreau lucrul acesta, pentru că vreau să rezolvăm această chestiune repede în perioada de precampanie şi cred că e important ca întâlnirea să aibă loc mâine (nr- astăzi). 

Cu siguranţă soluţia pe care Ion Lungu o ţine la pachet pentru gunoiul produs în Suceava nu prea există, pentru că, din nefericire, 1 ianuarie va fi data limită la care trebuie să închidem groapa de gunoi din municipiul Suceava. Cu siguranţă din partea PD-L pe timpul campaniei nu o să auzim cuvântul gunoi sau transfer de deşeuri, însă după campanie vor fi aceste lucruri duse la îndeplinire, pentru că domnul Lungu nu are o soluţie în prezent pentru a rezolva această problemă foarte dificilă”, a subliniat candidatul PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor ameninţă cu marşuri de protest împotriva „axei gunoiului Flutur, Lungu, Tofan”.
 Vizualizări articol: 783 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Nechifor ameninţă cu marşuri de protest împotriva „axei gunoiului Flutur, Lungu, Tofan”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei