Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 oct 2008 - Anul XIII, nr. 253 (3934)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Rozopol acuză PD-L că îi fură ideile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PNL Suceava pentru un mandat de deputat în colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, Philip Rozopol, i-a acuzat pe democrat-liberali că îi preiau proiectele pe care le-a propus pentru dezvoltarea turismului în localităţile din zona în care candidează. Rozopol a făcut referire la declaraţiile candidatului PD-L pentru Senat în colegiul de munte al judeţului, Sorin Fodoreanu, precizând că ideile acestuia cu privire la dezvoltarea turismului au fost preluate din proiectul său.

„Vreau să mulţumesc unor competitori, care reprezintă partidul fără doctrină, că îmi susţin programul politic. Este vorba despre programul meu, turismul de 12 luni, iar acest domn prezintă exact ceea ce am spus şi eu anterior. Mai mult, el făcea referire la alte idei lansate de mine, respectiv crearea de noi locuri de muncă prin dezvoltarea meşteşugurilor în fiecare localitate”, a declarat Rozopol.

 

„Parcă aş fi citit declaraţiile mele”

El a explicat că Sorin Fodoreanu a vorbit la sfârşitul săptămânii trecute despre dezvoltarea turismului în zona de munte, cu acţiuni pentru atragerea turiştilor pe tot parcursul anului, idee lansată de PNL în urmă cu câteva săptămâni. „Când am citit ceea ce spunea competitorul meu politic, parcă aş fi văzut declaraţiile mele. Tot ceea ce a spus el s-a scris deja în presă, atunci când am prezentat programul meu pentru dezvoltarea turismului”, a arătat candidatul PNL Suceava.

Rozopol a reamintit că pentru dezvoltarea activităţii turistice în Bucovina ar trebui promovate mai multe forme de turism. Rozopol a arătat că în zona colegiului în care va candida trebuie dezvoltat turismul de 12 luni, astfel încât agenţii economici din acest domeniu de activitate să primească turişti pe tot parcursul anului. El a spus că una dintre formele de turism care ar putea fi dezvoltate în zona Bucovinei este cel ştiinţific, respectiv găzduirea de către pensiuni şi hoteluri a unor conferinţe, congrese sau simpozioane. Rozopol a mai arătat că în perioada în care numărul turiştilor este scăzut, unităţile de primire turistică ar trebui să promoveze oferte atractive pentru companiile care vor să organizeze cursuri de specializare a angajaţilor. „Sunt doar câteva metode prin care putem să atragem mai mulţi turişti”, a spus Rozopol.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rozopol acuză PD-L că îi fură ideile.
 Vizualizări articol: 1056 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Rozopol acuză PD-L că îi fură ideile1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Care idee? trimis de
(27 oct 2008, 13:41:02
Acea idee prin care explici cum dintr-o scandurica de 6 bani faci 10-15 euro prin cioplirea unei momai? Ba da tare esti tu! Daca este asa de buna afacerea de ce nu aplici tu ideea si noi o sa fim invidiosi pe succesul tau! Sictir!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei