Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 oct 2008 - Anul XIII, nr. 252 (3933)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Iniţiativă

Rozopol vrea să aducă un tomograf la spitalul din Gura Humorului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Candidatul PNL Suceava pentru un mandat de deputat în colegiul Gura Humorului – Câmpulung Moldovenesc, Philip Rozopol, a declarat că după ce va fi ales în această funcţie va face toate demersurile necesare pentru achiziţionarea unui computer tomograf la spitalul orăşenesc din Gura Humorului.

Anunţul a fost făcut în cadrul unei întâlniri pe care Philip Rozopol a avut-o cu medicii de familie şi cei de la spitalul din Gura Humorului, alături de primarul acestui oraş, Marius Ursaciuc.

Candidatul PNL şi primarul oraşului Gura Humorului au discutat cu medicii humoreni despre necesitatea implementării unui program coerent prin care sistemul de sănătate din această zonă să cunoască îmbunătăţiri substanţiale şi de durată.

Mai mult, Rozopol a precizat că în calitate de deputat îl va sprijini pe Marius Ursaciuc pentru a putea pune în practică proiectele pe care acesta le are în vederea îmbunătăţirii serviciilor medicale din Gura Humorului.

La rândul său, primarul Marius Ursaciuc a precizat că obiectivele pe care le are în vederea îmbunătăţirii sistemului medical vizează mansardarea spitalului şi mutarea maternităţii din clădirea veche a acestuia în mansardă, renovarea maternităţii vechi şi mutarea tuturor medicilor de familie în clădirea refăcută, astfel încât aceştia să nu mai fie nevoiţi să-şi desfăşoare activitatea în clădiri retrocedate şi, nu în ultimul rând, mutarea staţiei de salvare în incinta Spitalului de Boli Profesionale.

 

Unitate SMURD la Gura Humorului

La rândul său, Philip Rozopol a spus că una dintre priorităţile sale va fi achiziţionarea unui tomograf pentru spitalul din Gura Humorului.

„Marele câştig pentru Gura Humorului, dar şi pentru întreaga zonă de munte este că, odată cu achiziţionarea unui astfel de aparat, bucovinenii nu vor mai fi puşi pe drumuri, nu vor mai plăti transportul către alte spitale şi nici nu vor avea o limită a numărului de investigaţii”, a subliniat liberalul sucevean.

Philip Rozopol a precizat că un alt obiectiv pe care îl are este şi inaugurarea în cel mai scurt timp a unei unităţi SMURD. Pentru aceasta, el a precizat că îşi propune să aibă o întâlnire cu subsecretarul de stat în cadrul Ministerului Sănătăţii Publice, Raed Arafat, pentru a-i solicita înfiinţarea acestei unităţi SMURD.

„Provin dintr-o familie de medici şi am învăţat să preţuiesc viaţa şi sănătatea. În condiţiile în care avem în zonă zeci de cazuri grave, fie că vorbim de accidente de muncă, accidente turistice, accidente de maşină sau de stopuri cardio-respiratorii, un astfel de serviciu în Gura Humorului mi se pare esenţial. SMURD înseamnă rapiditate, profesionalism şi, mai ales, vieţi salvate”, le-a transmis Philip Rozopol doctorilor din Gura Humorului.

La finalul discuţiilor cu aceştia, liberalul sucevean a precizat, ca şi concluzie, că „dialogul pe care le-am avut cu medicii, sau mai bine spus, legământul pecetluit cu aceştia, reprezintă un pas extrem de important pentru sănătatea bucovinenilor”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rozopol vrea să aducă un tomograf la spitalul din Gura Humorului.
 Vizualizări articol: 1319 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Rozopol vrea să aducă un tomograf la spitalul din Gura Humorului3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cine este Philip Rozopol? trimis de
(27 oct 2008, 08:17:34
Aceasta lozinca nu face parte din campania electorala! Este o intrebare de pe un bener din Frasin. Chiar, cine este Rozopol Philip?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei