Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 25 oct 2008 - Anul XIII, nr. 252 (3933)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Dispută

Alexandru Băişanu îl acuză pe Onofrei că îi fură ideile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Alexandru Băişanu, l-a acuzat pe prim-vicepreşedintele PD-L Suceava, Orest Onofrei, că îi fură ideile. Băişanu a făcut referire la declaraţiile lui Onofrei legate de iniţiativele pe care le are pentru dezvoltarea Sucevei şi rezolvarea problemei retrocedării celor 192.000 hectare de pădure către Fondul Bisericesc Ortodox din Bucovina.

„Este o mare greşeală din partea lui. Îl rog să se documenteze, dacă nu a apucat până acum, şi să verifice presa anilor 2004 – 2008. Şi va putea să vadă cum am propus rezolvarea acestei problematici, pentru că mă pricep foarte bine la acest lucru. Asta pentru că timp de 4 ani, cât am fost la Prefectura Suceava, mi-am făcut o strategie de rezolvare a acestei probleme”, a declarat Alexandru Băişanu, care candidează pentru un mandat de deputat în colegiul Suceava.

El a precizat că în campania electorală va prezenta electoratului proiectul „Dezvoltarea Bucovinei prin noi înşine”, care vizează dezvoltarea tuturor domeniilor de activitate din judeţul Suceava şi retrocedarea celor 192.000 hectare de pădure către Fondul Bisericesc Ortodox. Băişanu a precizat că acest proiect va fi dezbătut şi împreună cu silvicultorii, preoţii şi cu toţi ce care vor beneficia de avantajele exploatării respectivei suprafeţe de pădure.

„De aici încolo rămâne de văzut dacă domnul Onofrei, alţi candidaţi sau viitori parlamentari ai României se vor alia proiectului meu major, 'Bucovina prin noi înşine' prin care judeţul îşi va putea folosi la adevărata valoare bogăţiile de care dispune”, a declarat Băişanu. El a mai precizat că aşteaptă ca toţii viitorii parlamentari de Suceava să sprijine proiectul pe care îl va promova, „care va schimba din temelii faţa judeţului şi prin care vom reuşi să facem istorie în judeţul Suceava”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alexandru Băişanu îl acuză pe Onofrei că îi fură ideile.
 Vizualizări articol: 920 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Alexandru Băişanu îl acuză pe Onofrei că îi fură ideile5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei