Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 sep 2008 - Anul XIII, nr. 206 (3887)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Clarificări

PD-L se delimitează de creşterea preţului gunoiului în Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Democrat-liberalii din Fălticeni se delimitează de majorarea preţului aferent serviciilor de colectare a deşeurilor în acest municipiu. Deputatul PD-L de Suceava Romică Andreica a precizat că la mijlocul săptămânii trecute, în cadrul Consiliului Local Fălticeni, a fost discutat un proiect de hotărâre prin care se propunea creşterea preţului gunoiului, respectiv a serviciilor prestate de firma locală de gospodărire comunală, GOSGOM SA. Andreica susţine că iniţiativa aparţine în totalitate social democraţilor din Consiliul Local şi din municipiul Fălticeni.

„Consilierii PD-L s-au opus şi ne vom opune în continuare acestui proiect, pentru că el urmează să mai fie discutat şi în viitoarele şedinţe ale deliberativului. Şi vreau să-i acuzăm public pe cei din PSD Fălticeni că susţin majorarea preţului la gunoi, care este în detrimentul populaţiei”, a declarat deputatul PD-L.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L se delimitează de creşterea preţului gunoiului în Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1237 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PD-L se delimitează de creşterea preţului gunoiului în Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   IPOCRIZIA ALCOOLICA trimis de
( 2 sep 2008, 11:39:48
Betivule,primarul Falticeniului e de la PDL SI AVETI SI MAJORITATEA IN CONSILIUL LOCAL ! CUM POTI SA ACUZI OPOZITIA CRETINULE ?
1.1  RE: IPOCRIZIA ALCOOLICA trimis de
( 2 sep 2008, 12:13:35
fara patima,domnule deputat te rog sa spui 2 (doua ) lucruri pe care le-ai facut pentru Falticeni in cei 4 ani de mandat ! in 2004 ai promis spital,strazi,groapa de gunoi ecologica,sosea de centura ! ai fost in partidul care a guvernat tara timp de 3 ani,ai fost la putere,nu ai nici o scuza ! deci,ce ai realizat ?
1.2  RE: IPOCRIZIA ALCOOLICA trimis de
( 2 sep 2008, 12:28:15
am baut,am baut,am baut ! na,ca sunt trei realizari ! si as putea sa mai continui mult,da se topeste gheata din whiski !
2.   Campanie electorala ieftina trimis de
( 2 sep 2008, 11:56:13
La sfarsitul anului groapa de gunoi a Sucevei se va inchide ! cu acordul lui tofan si andreica tot gunoiul Sucevei va ajunge la Falticeni ! vom fi sufocati de gunoaie (plus cele politice ),de masini de gunoi pe strazile si asa aglomerate si distruse ale Falticeniului,de miresme portocalii etc. La astea de ce nu va opuneti dragi pdl-isti ? de ce primiti gunoiul Sucevei ? nu avem destul gunoaiele noastre :vitcu,tofan,andreica ?
3.   Vrajeala trimis de
( 2 sep 2008, 12:06:31
tofan si consiliul local pdl vor sa majoreze pretul gunoilui ! ca sa nu dea rau la populatie inainte de alegeri arunca vina pe psd,care e in opozitie ! chiar asa de prosti ne crezi andreica ? sa vedem cine va vota pentru si cine impotriva !
4.   Nu e bine ! trimis de
( 2 sep 2008, 12:44:48
Coane Gica schimba-l pe asta ca n-are nici o sansa in Falticeni ! dupa ce ca e prost e si fudul ! de alte "calitati" nu mai vorbesc !
5.   Oare?/ trimis de
( 2 sep 2008, 12:54:15
va opuneti pretului marit la gunoi?dar cu strazile care au adevarate cratere in ele ce faceti? doar promisiuni pt voturi nu?

6.   RUSINE!!!!!!!!!! trimis de
( 2 sep 2008, 13:21:06
domnule Tofan si domnilor consilieri pdl ati fost votati ca sa faceti ceva ,nu ca sa va opuneti ! cum dracu' ati pacalit orasul asta nesimtiti portocalii ? FACETI ODATA CEVA TICALOSILOR,CA AM AJUNS ULTIMUL ORAS DIN TARA ! CHIAR NU VA PASA ?
7.   Gunoiul trimis de
( 2 sep 2008, 13:50:54
ati auzit de dl. Iruc, sef la goscom, care a cumparat impeuna cu Stan si Cornia firma de la primarie, care este secretar la PSD si care acum nu mai are bani sa dea la PSD si pt. campania lui Marza si lui Stan si vrea pret marit? Suntem niste prosti sau ce? e clar ca Stan si PSD vrea asta. PDL nu are majoritate in CL ca altfel avea si viceprimar. Apropo, cine e viceprimar in Falticeni? Cine raspunde corect poate castiga u n tricou cu Andreica Deputatul nostru in ciuda voastra. Ne luati drept idoti sau nu aveti ce face la servici dle. Vitcu?
7.1  RE: Gunoiul trimis de
( 2 sep 2008, 14:03:38
VICEPRIMAR E UNUL ALDEA,DE LA PNL,PARTID CU 2 CONSILIERI ,AJUNS VICEPRIMAR PRIN VOTUL CELOR DE LA PDL,CARE ASTFEL AU MAJORITATE IN CONSILIUL LOCAL FALTICENI ! PENTRU CA TOFAN SI-A DORIT SA SCAPE DE BETIVUL DE SIMERIA ,ASA CUM VA DORI SA SCAPE DE BETIVUL DE ANDREICA ! DE,OMUL ARE ALTE VICII !
8.   Pentru dl. primar trimis de
( 2 sep 2008, 15:37:39
Chiar nu va este mila de pacientii din spitalul municipal care sunt umiliti cu jegul si mizeria din interior cat si de praful si zgomotul din exterior.(vezi gropile din fata).

Aatat va trebuie, doar o masina cu asfalt, oare va cerem prea mult domnule primar ?

Nu am gandeam ca sunteti atat de josnic, de jegos la suflet. Aveti cumva mama sau sunteti facut de o bunica ? RUSINE....RUSINE... RUSINE.... Unde mai pui ca si Dl.director Lupu (de la spital) este membru de baza al P.D.L. RUSINE...RUSINE...RUSINE... Stiti doar sa cersiti voturi si sa faceti p...la mare.RUSINE... Imi este scarba de astfel de persoane ca oameni nu cred ca sunt.
8.1  RE: Pentru dl. primar trimis de
( 2 sep 2008, 15:51:32
ASA E ! DIN PACATE TOT ORASUL ARATA LA FEL ! UNDE SUNT BANII PROMISI DE FLUTUR IN CAMPANIA ELECTORALA ? NUMAI MINCIUNI PORTOCALII ! RUSINE TOFAN ! RUSINE PDL ! RUSINE FLUTUR ! MINCINOSILOR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei