Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 aug 2008 - Anul XIII, nr. 193 (3874)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Uricec dă sfaturi pentru refacerea obiectivelor afectate de inundaţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PD-L, deputatul Eugen Constantin Uricec, recomandă factorilor responsabili să adopte soluţiile tehnice cele mai corecte, indiferent de costuri, pentru refacerea obiectivelor afectate de inundaţii precum diguri de protecţie, apărări de maluri, poduri sau podeţe, astfel încât acestea să reziste în eventualitatea producerii altor calamităţi.

În acelaşi timp, Eugen Uricec, de profesie inginer constructor, atrage atenţia firmelor de construcţii angrenate în refacerea infrastructurii judeţene să execute lucrări de calitate care să respecte toate normele tehnice în vigoare.

 

„Este momentul ca specialiştii să găsească soluţiile corecte”

Parlamentarul democrat liberal a arătat că an de an, inundaţiile distrug poduri, podeţe, sau apărări de maluri tocmai din cauză că se folosesc soluţii tehnice de conjunctură, precizând că acum este momentul ca specialiştii să tragă concluziile necesare şi să găsească soluţiile cele mai bune, chiar dacă acestea sunt costisitoare.

„An de an se cheltuiesc sume importante de bani pentru refacerea obiectivelor afectate de ape, în loc să adoptăm o soluţie corectă, mai scumpă, dar mai trainică. Spre exemplu, deschiderile podurilor trebuie să fie cele optime, nu scurte cum am văzut în unele cazuri, iar apărările de maluri, cel puţin în preajma podurilor, să fie betonate, nu din piatră. Un lucru foarte important, evaluarea lucrărilor care se fac trebuie să fie corectă şi realizată cu mare responsabilitate de o comisie tehnică de specialişti. Vă mai dau un exemplu, digul de pe râul Prut care, iată, a rezistat la calamităţi pentru că soluţia tehnică a fost adoptată cu responsabilitate şi profesionalism”, a declarat Uricec.

El a mai ţinut să sublinieze faptul că inundaţiile de la sfârşitul lunii iulie au produs în judeţ pagube de circa 700 de milioane de lei, din care 300 de milioane la infrastructura de drumuri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Uricec dă sfaturi pentru refacerea obiectivelor afectate de inundaţii.
 Vizualizări articol: 914 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uricec dă sfaturi pentru refacerea obiectivelor afectate de inundaţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Halal constructor trimis de
(18 aug 2008, 11:10:21
cate case ai construit domnule uricec......la cate femei ai avut....prezinta un caz concret si apoi deschide subiectul.....
2.   Constructor trimis de
(18 aug 2008, 11:18:09
uite cine da sfaturi, acest inginer facut peste noapte director de catre fostul sau socru Morosan, a furat si falimentat SC CASTOR. Este un NIMIC acest om.
3.   Numai trimis de
(18 aug 2008, 12:55:40
Vorbiti numai ca sa va aflati in treaba domnule deputat, sau are Monitorul de umplut un spatiu?
4.   Pt PD-L trimis de
(18 aug 2008, 13:28:12
Conducerea PD-l sa citeasca comentariile, poate nu e prea tarziu sa se razgandasca.

Altfel e mare pacat...nu-l voteaza nimeni, sau poate daca ajunge din greseala deputat...MARE PACAT.
5.   URICEC = UN DROGAT trimis de
(18 aug 2008, 14:29:55
A AJUNS UN DROGAT DEPUTAT !!!!

BRAVO!!!
6.   PTR. PD-L trimis de
(18 aug 2008, 14:31:53
DOMNULE FLUTUR DE CE VA BATETI JOC DE NOI , CINE A FACUT LISTA CU CANDIDATII PTR. VIITOARELE ALEGERI ? LA RADAUTI DACA VRETI SA CASTIGE PD-L ,AVEM NEVOIE DE DOCTCRUL RADU CEZAR ,DEPUTAT.
7.   ? trimis de
(18 aug 2008, 22:46:33
La Radauti sint multi oameni de valoare. Dl Flutur stie ce face ca a cistigat tot timpul. E bun si domnul doctor. Eu cred ca doamna profesoara Paula Ciobica are sanse mari ca e veche in partid si e cunoscuta in toata zona ca un om...super.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei