Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 aug 2008 - Anul XIII, nr. 191 (3872)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Politică

PD-L Suceava compătimeşte PSD pentru votul pro-Năstase şi Mitrea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Gheorghe Flutur, apreciază că votul dat, miercuri, în Camera Deputaţilor, de respingere a solicitărilor DNA de avizare a începerii urmăririi penale în cazurile lui Adrian Năstase şi Miron Mitrea, este defavorabil atât celor doi parlamentari, cât şi PSD.

În opinia liderului PD-L, ceea ce s-a întâmplat miercuri la Camera Deputaţilor aduce „mari deservicii” Partidului Social Democrat.

„Din păcate, o majoritate parlamentară s-a transformat într-un scut care să-i protejeze pe Miron Mitrea şi Adrian Năstase, ceea ce aduce mari deservicii în primul rând pentru PSD, dar va duce şi la scăderea credibilităţii Parlamentului, în continuare”, a afirmat, ieri, în conferinţă de presă, Gheorghe Flutur.

În opinia sa, PSD ar fi avut de câştigat dacă deputaţii săi ar fi votat pentru trimiterea în judecată a celor doi deoarece astfel instanţa s-ar fi putut pronunţa asupra învinuirilor de corupţie care le sunt aduse. Reamintim că Miron Mitrea l-a anunţat oficial pe preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, că va demisiona în prima zi din sesiunea parlamentară din toamnă şi se va pune la dispoziţia justiţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L Suceava compătimeşte PSD pentru votul pro-Năstase şi Mitrea.
 Vizualizări articol: 962 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PD-L Suceava compătimeşte PSD pentru votul pro-Năstase şi Mitrea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PSD/PCR, partid de infractori si comunisti trimis de
(15 aug 2008, 13:53:12
In cazul Nastase, Mitrea si al altor ministrii si samsari, legea nu functioneaza, pentru ca ea a fost conceputa pentru omul de jos, si nu pentru infractorii politici.

In opinia mea, lucrurile nu se vor schimba niciodata daca Constitutia si legile administrative nu sunt amendate imputernicind pe cetatean sa poata lua decizii chiar dupa ce a dat un mandat cuiva. Pentru ca, votul actual nu este altceva decat o excludere voluntara a cetateanului de a nu mai participa la bunul mers a tarii, delegand aceasta atributie altor institutii abilitate _CARE NU FUNCTIONEAZA. Aici e miezul adevarului. .

Traiasca berea rece si femeia calda!

2.   Griji aiurea trimis de
(15 aug 2008, 16:10:17
Tovule Bobule,iar te-ncojuri de cabluri si microfoane ca sa-ti dai cu parerea despre toate rahaturile din politica asta romaneasca reprezentata de guristi ahtiati dupa publicitate ieftina.Lasa-i dle in durerea lor pe astia si mai misca-ti fundul, tot mai durduliu, pe cele drumuri sucevene,unde ai putea sa fi de folos cu ceva,ca vezi ca ne cam lasa nervii de atita bataie de joc de banii,timpul si masinile noastre.Multa nesimtire-n tara asta ,dar ca-n Bucovina,de la o vreme,mai rar....
2.1  RE: Griji aiurea trimis de
(15 aug 2008, 16:25:13
De ce nu se cere votul pentru Flutur sa vada ce face el cu dosarele dela Gripa aviara si la despaduririle din Bucovina,pe voi va doare altii si Hotii striga hotii.Acest dosar este politic din care rautaciosul de Basescu vrea sa scape de Nastase ca adversar politic.Acest basescu a facut rau la multi oameni politici,P.Roman Radu Vasile Victor Ciorbea etc,dar dumnezeu nu bate cu bota si-i v-a veni si lui rindul sa umble pe scarile D.N.A.Acum el este seful D.N.A si la toti le este frica de el si le tremura pantalonii.Nici Mitrea nu trebuie sa demisioneze pentru a nu le face placerea P D Laturilor.
3.   Gheorhita vezi ca sunt alte probleme! trimis de
(15 aug 2008, 19:58:58
mai flutur, vezi ca unii vor sa construiasca (banuiesc a e ilegal , oricum imoral) in parcul sipote, vezi ca sunt drumurile praf, vezi ca lungu si sleata lui din primarie fac prcarii, vezi ca ti se usuc florile (chelboase) la consiliu.pina acum nu ai facut nimic; si nu vei face .

in rest, vorbe.
4.   Flutur, Mama Omida Bucovinei trimis de
(15 aug 2008, 21:22:37
Lasa Fluturas ca Morar este pe duca, asa ca dosarelele voastre nu vor mai putea sta la infinit in sertarele politiei politice atent supervizata de tatucu latrau sef, Baselu si ceilalti mancatori la troaca. Este o diferenta foarte mare intre tine Flutur si Nastase, asa ca lasa ciocul mai mic si procedezi ca atare, ii pupi in fund pe amandoi. Iti vine randul potaie dupuroasa ce esti.
5.   Zoaiele PSD/PCR/PRM trimis de
(16 aug 2008, 02:55:08
Dl Flutur le-a stricat manglelile la Zoaie, din aceasta pricina comenteaza aici cu naduf. Hahaha, Zoaielor comuniste bandite si securiste. Sobolanimea PSD/PCR a ajuns la disperare, la fel ca si nebunul Vadim cel turbat. HAHAHA

Toata cinstea PDL si dlui Basescu!
5.1  RE: Zoaiele PSD/PCR/PRM trimis de
(16 aug 2008, 09:27:18
Mai Briceag esti nebunul care tii cu hotii de Basescu si flutur.Astia hoti flota casa luata ilegal padurile bucovinei vindute la arabi,Gripa aviara etc.
5.2  RE: Zoaiele PSD/PCR/PRM trimis de
(16 aug 2008, 14:19:21
si tu esti prostul din zoaie, 'ca'm'as in botul tau de idiot manglitor
6.   Pas gresit trimis de
(16 aug 2008, 08:05:23
fara sa fac politica,nu pot sa nu constat ca PSD afacut o mare greseala politica sustinind pe MITREA si NASTASE la un capitol unde populatia e foarte sensibila(coruptia). Cei doi daca nu au incredere in justitia pe care au sustinut-o sprijinind actualul guvern aveau la dispozitie instantele europene. cred ca PSD prin aceasta gafa politica va pierde 8-10 % in sondaje.Pacat de oamenii simpli si sinceri din PSD care vor suporta consecintele.
6.1  RE: Pas gresit trimis de
(16 aug 2008, 09:29:20
P.S.D va creste in sondaje ca oamenii cinstiti isi dau seama de gafele lui Basescu.
6.2  RE: Pas gresit trimis de
(16 aug 2008, 14:21:42
PSD/PCR va creste in dosare penale, fiindca au furat 18 ani. Zoiule!
6.3  RE: Pas gresit trimis de
(16 aug 2008, 14:22:18
PSD/PCR va creste in dosare penale, fiindca au furat 18 ani. Zoiule!
7.   Pentru EU trimis de
(16 aug 2008, 10:57:25
Maestre EU, SE VEDE CA ESTI psd-IST patimas si amesteci lucrurile. VORBEAM de parlament si eventuala activare a clauzei de salvgardare pe justitie care va apartine integral PSD-ului si atunci sa vezi crestere in sondaje. Succes!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei