Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 iul 2008 - Anul XIII, nr. 172 (3853)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Colegiul Mîrza

Febra pregătirii alegerilor din toamnă cuprinde toate partidele. Daca până acum o săptămână se discuta doar despre decuparea colegiilor, începând cu această săptămână, preocuparea principală a partidelor o constituie desemnarea candidaţilor. Un aspect important în această operaţiune îl constituie cel legat de alocarea candidaţilor pe câte un colegiu.

Precum într-un joc de şah, toate partidele importante vor să anticipeze mişcarea adversarului şi să afle ce candidaţi şi pe ce colegiu vor dori să arunce în luptă celelalte partide. Probabil că unele liste vor suferi modificări, în funcţie şi de ce candidaţi îşi vor desemna celelalte partide.

Ce poate interesa mai mult ar fi în ce colegiu va candida dl. Mîrza. Există mai multe scenarii la bursa zvonurilor în ceea ce-l priveşte pe dl. Mîrza, care spun că fie ar merge pe Senat la Fălticeni, fie la Suceava, fie pe colegiul Rădăuţi. Dacă pe Fălticeni ar fi avantajat de unele rezultate de la locale, pe Rădăuţi ar fi avantajat de faptul că este cel mai mare colegiu ca şi populaţie (cu vreo 35.000 de locuitori mai mult), dar mai există şi varianta colegiului Suceava ca şi reşedinţă de judeţ, deşi unele voci spun că i-ar fi frică în Suceava. Decizia îi va aparţine în mod personal, dar sunt sigur că oriunde ar candida, nu o va face decât împreună cu unii „grei” din PSD, pentru a avea cine să muncească pentru el. Sunt convins că indiferent unde va candida, îl va căra după el pe tânărul Cătălin Nechifor, pentru că tare bine i-ar pica o schimbare, mai europeană, de imagine.

Este clar că dl. Mîrza va dori o schimbare de look şi nu-şi va mai pune haina pe umăr, ci va ţine într-o mână steagul României, iar cealaltă după umărul lui Cătălin Nechifor. Pentru ca fotografia să fie mai artistică, tânărul Nechifor va flutura şi el steagul U.E. şi probabil nu va fi foarte încântat de această poză de grup, dar nu are ce face. Desigur, în funcţie de colegiul ales, fotografia ar putea fi extinsă cu dl. Stan, dacă ar candida pe Fălticeni, cu „tânărul” domn Frunză în cazul colegiului Rădăuţi sau cu domnii Donţu şi Iordache, în cazul colegiului Suceava.

Până la calendarul de toamnă cu fotografiile candidaţilor PSD nu ar mai fi mult de aşteptat şi personal cred că în decizia d-lui Mîrza de a-şi alege colegiul, va conta mult şi înţelegerea pe care o va avea cu prietenul senator Prodan de la PNL, pentru că daca dl. Mîrza va candida pe colegiul Rădăuţi, exista mari şanse ca dl. Prodan să nu prindă Parlamentul, plasându-se pe locul trei sau patru.

Autonominalizatul domn Mîrza va avea oricum viaţă grea, indiferent de colegiul ales, chiar dacă respectă criteriile de eligibilitate ale partidului: sănătos, celebru si bogat.

 

Deputat PD-L
Romică Andreica
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Colegiul Mîrza.
 Vizualizări articol: 980 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.5 din 2 voturi
Colegiul Mîrza1.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Porkul Mirza cu banda lui de hoti trimis de
(24 iul 2008, 11:50:47
Nea Andreica, de cand infractorii astea politici, Mirza, Nechifor, Stan, Iordache au devenit domni? Lichelele astea comuniste conrupte trebuiesc arestate si la bulau cu ei. Ne-am saturat sa vedem prin ziare pe Mirza cu haina pe umar si pe Nechifor cu cravata rosie, Stan mancand k k utza si pe Iordache cu microfoanele in fata. Banditi care au furat, sabotat si terorizat judetul dupa bunul lor plac.

Sper ca sucevenii si-au dat seama ca PSD/PCR nu au facut altceva in judet decat sa fure, si sa transforme orasul resedinta medievala.
1.1  RE: Porkul Mirza cu banda lui de hoti trimis de
(24 iul 2008, 17:36:06
E buna adresarera pentru Romica de NEA . Era buna si aceea de NINEA Andreica.
2.   Alegeri trimis de
(24 iul 2008, 11:53:30
Stati linistiti ca se gasesc destui nostalgici dupa comunism, care vor vota cu Mrza. Problema e ca atunci nu puteai sa faci prea mare avere din furat, dar acum s-a legalizat furtul si afacerile murdare, asa ca miza e mare.
3.   PT R. ANDREICA trimis de
(24 iul 2008, 12:25:55
MAI NEA ROMICA IA SPUNENE MATALE CITI ANI AI ? CA VORBESTI OPREAFRUMOASA LIMBA DE LEMN.OARE NU CUMVA AI CALCAT PRIN SALILE STEFAN GHEORGHIU ?.
4.   E musai.... trimis de
(24 iul 2008, 15:08:57
E musai sa fie ales undeva Mirza, pentru asta va lupta cu ghearele si cu dintii, pentru ca s-ar putea sa-l ajunga din urma niscaiva dosare cu matrapazlacuri si atunci e nevoie de imunitatea parlamentara, neica, Sunt sigur ca va umbla serios la pusculita umflata in cei 16 ani de consiliu judetean, altfel ii tremura izmenele...

Cat despre PSD-istul juniorNechifor, asta mai are ceva osanza de pa la socru-sau si ar face bine sa nu o paraduiasca aiurea pentru reusita lui Mirza. Daca Mirza pleaca �n parlament adio cariera politica pentru Nechifor.
5.   Neutru trimis de
(24 iul 2008, 15:25:07
Prea mult va legati de psd-isti si-i neglijati pe pdl-isti,sa nu se supere,saracii.Cu ce e mai betivul de Andreica sau baronul de Vitcu care si-a facut banii de campanie de la bac si care a tradat partidul pentru o functie de senator. Oricum lumea ii cunoaste si nu le va da votul.
6.   Galeata trimis de
(24 iul 2008, 17:39:41
Ba le va da votul, ca galeata mea s-a spart si vreau si eu macar una ca cand le-a dat Tofan eu am prins numa una ca eram dus cu vaca.
7.   E si de plins trimis de
(24 iul 2008, 18:38:18
Pai daca apare Mirza in clip electoral cu dosarul "Suceava utilitati si mediu" tinut strins la piept si alaturi cu popa de la Cajvana aia de la PD-Laturi,dau in aviara iara . Sau de ce nu ,ar putea sa apara tinind asa neglijent si la vedere ,ca si cum nici n-ar vrea sa se vada,dar acuma daca tot s-a vazut,sa puna pe masa Parchetului(din nou ?) plingerea penala in care actualul pres de Cons.Jud. era acuzat,potrivit Legii 67/2004, ca ar fi dat mita electorala(chiar ce se mai aude,daca se mai aude?).Sau poate domn cum il stie tot judetul PSD,se va multumi cu niste secvente gen desene animate ,din care sa se vada si sa nu se spuna nimic despre cucernicia de campanie a PD-Laturilor(ca-n filmele cu muti,cum au ramas romanii cind au vazut asemenea imagini la TV)
8.   Zoiul Fault trimis de
(25 iul 2008, 09:42:53
Mizerie Fault, latura e ma-ta, aia betiva si vagaboanda, care te-a avortat in klhoset, unde te-a gasit femeia de serviciu. Zoiule!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei