Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 22 iul 2008 - Anul XIII, nr. 170 (3851)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Planuri

PSD vrea să fure idei de campanie de la laburiştii britanici

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Social-democraţii suceveni mizează pe sprijinul socialiştilor europeni, în campania electorală din această toamnă.

Europarlamentarul Cătălin Nechifor a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că pe tema revenirii PSD la guvernare are „discuţii intense” cu socialiştii europeni şi că simte „un suport moral care vine către sfera socialistă din diverse ţări europene, care îmi dau sentimentul că social democraţia este dorită”.

Conform lui Nechifor, proiectul de dreapta care s-a construit în ultimii cinci ani în ţările Uniunii Europene nu a fost unul foarte bine primit de cetăţeni, ceea ce îl face încrezător că la nivelul întregii Uniuni se doreşte o schimbare.

„Sperăm ca alături de colegii noştri europeni, care ne furnizează informaţii şi sfaturi de campanie, să reuşim să punem pe picioare o strategie care să ne dea siguranţa că vor obţine cinci senatori şi doi deputaţi. Am discutat cu colegi care au făcut parte din staff-ul de campanie al laburiştilor din Marea Britanie şi care cunosc cel mai bine modalitatea prin care o forţă politică de stânga poate demola, la propriu, un partid de dreapta. Încercăm să furăm astfel de idei din zona laburistă britanică, încercăm să le aplicăm pe teritoriul bucovinean, în Suceava şi să avem succes, aşa cum am avut şi în trecut”, a afirmat Cătălin Nechifor.

El a precizat că întreaga campanie a PSD va fi construită pe contactul direct cu electoratul, iar oferta social democrată se va baza pe „nevoile primare care stau la baza vieţii de zi cu zi a suceveanului”.

 

PSD Suceava promite posturi în guvern pentru membrii capabili şi harnici

Europarlamentarul sucevean a mai spus că partidul său consideră alegerile generale din toamnă drept „cea mai importantă bătălie a PSD din această perioadă” şi va lupta alături de colegii săi pentru un rezultat cât mai bun, care să permită reîntoarcerea PSD la guvernare. Nechifor a declarat public că membrii organizaţiei sucevene capabili, care vor munci în campanie, au şanse să facă parte din viitorul guvern şi că vor putea ocupa poziţii de la subsecretar de stat până la ministru. „Am certitudinea că din judeţul Suceava vom putea găsi nume care să facă parte din aparatul central al statului- subsecretar de stat, secretar de stat şi ministru, într-o guvernare PSD sau într-o guvernare cu un caracter mai larg, sub conducerea PSD. Plecăm foarte determinaţi, vrem să ne motivăm membrii de partid într-o campanie care se anunţă foarte complicată. Venim cu candidaţi care au demonstrat în trecut capacităţi profesionale, administrative, politice foarte serioase şi încercăm să susţinem PSD pentru că avem nevoie, din toamna 2008, de o guvernare social democrată în România”, a declarat Nechifor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD vrea să fure idei de campanie de la laburiştii britanici.
 Vizualizări articol: 947 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PSD vrea să fure idei de campanie de la laburiştii britanici1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   TOT TIMPUL A-TI FURAT trimis de
(22 iul 2008, 11:54:34
ACESTI OAMENI DIN P.S.D., TOT TIMPUL AU FURAT CACI ASA SUNT IN CARACTER SI GENE. ACEASTA ESTE SPECIA P.S.D-LUI, DIN ASTFEL DE OAMENI SUNT FORMATI.
2.   Mi ati furat dreptul de a trai pt ca existati trimis de
(22 iul 2008, 12:15:27
gata mai furati o pa mata voastra de comunisti,ajunge cu voi
3.   Hiiiiiiiii trimis de
(22 iul 2008, 14:59:37
da ca la astia care sunt le rusine sa fure hiiiiiiiiiiiiii haaaaaaaa ca fraieri suntem
4.   Veti folosi metoda trimis de
(22 iul 2008, 16:16:48
Din nou, veti folosi metoda "de la om la om"? Intr-un oras de munte, prin aceasta metoda, s-a inregistrat un scor rusinos fata de acum 4 ani, tocmai fiindca lumea nu mai suporta barfa [fiindca asta era, de fapt] ci vrea campanie deschisa, cu acelasi mesaj pentru toti, nu cu cleveteala si purtatul vorbei de la unul la altul.
5.   Iar la furat ?! trimis de
(22 iul 2008, 17:28:50
Urite apucaturi se mai invata in cele strainataturi,daca pina si un tinar europarlamentar,pe care nu m-am ferit sa-l remarc pentru citeva articole a ajuns tot la vechea metoda(garantata se pare) :"Incercam sa furam astfel de idei din zona laburistilor britanici si incercam sa le aplicam in Suceava si sa avem succes,asa cum am avut si in trecut". Pai ,ori esti dus cu pluta pe Tamisa,de recunosti ca doar prin furat ati avut inainte succese(de data asta cred ca veti avea doar succesuri!),ori ai dificultati de exprimare la traducerea in limba romana,de-atita vorbit in straineza. Sau poate te astepti, ca si " nevoile primare ,care stau la baza de zi cu zi a suceveanului " sa fie facute( trecute)tot in contul vostru ! P.S Cit despre ministrii cei puneti voi tarii la dispozitie,vezi ca v-au luat-o altii inainte.Noroc ca s-au mai linistit cind au vazut ca nici pe ei nu-i baga nimeni in seama....
6.   Nechifor si idiotenia PSD/PCR trimis de
(23 iul 2008, 04:17:26
Ioan Nechifor ori este idiot ori ne crede pe noi toti niste idioti. Altfel nu se poate explica de ce scrie tot felul de articole care insulta inteligenta unui om cult. Ba o baga cu Stefan cel Mare, Musat si Eminescu. Ba prezice viitorul lumii. Vrea ca PSD/PCR sa aiba paza din strainatate. Interzice Presedintelui Romaniei sa aiba contact cu diferite reprezentante straine. Te apuca rasul nu alta. Se "lupta" ca drepturile sucevenilor sa fie satisfacute in PE, numai ****zel.

Ce au Laburistii in comun cu fostii PCRisti din Romania si porcul cu pianul? Nimic!

Ce e drept, dupa lovitura de stat, Englezii s-au oferit cu logistica, si specialisti pentru a ajuta Romania sa intre mai repede in standardele europene dar, idolul lui Nechifor, Iliescu-KGB a refuzat asa ceva.
7.   "haiducul" PSD Nechifor trimis de
(23 iul 2008, 14:19:30
Nechifor cu mangleala a ajuns in PE si tot cu mangleala se ocupa, nu pentru obste, precum haiducii, ci pentru el si PSD.

Rusine!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei