Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 17 iul 2008 - Anul XIII, nr. 166 (3847)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Numire

Onofrei, anunţat ca prim-vicepreşedinte şi candidat al PD-L Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Subprefectul judeţului Suceava, Orest Onofrei, este dorit de liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, în această formaţiune politică, atât ca membru de partid, cât şi ca viitor candidat la alegerile parlamentare de la sfârşitul acestui an.

„Am avut deja discuţii cu Orest Onofrei şi lucrurile s-au clarificat”, a subliniat Flutur. El a dat ca sigură venirea subprefectului judeţului în PD-L Suceava, precizând că a acesta ar urma să ocupe funcţia politică de prim-vicepreşedinte al organizaţiei judeţene. Mai mult, Gheorghe Flutur a arătat că va propune ca Orest Onofrei să se numere printre candidaţii PD-L în unul dintre colegiile uninominale din judeţul Suceava.

„Sunt convins că vom face echipă bună”, a mai spus Flutur, care a adăugat că Onofrei nu şi-a depus încă adeziunea la PD-L, însă aceasta reprezintă doar o problemă de timp.

Gheorghe Flutur a mai spus că după înscrierea lui Orest Onforei în PD-L, acesta ar urma să ocupe una dintre cele două funcţii de prim-vicepreşedinţi ai organizaţiei judeţene, deţinută în prezent de avocatul Radu Ursu. Liderul PD-L Suceava a explicat că acesta va renunţa la funcţia de prim-vicepreşedinte, dar va rămâne membru al acestui partid.

„Orest Onofrei a făcut parte din echipa noastră. Nu facem decât să închidem cercul, să întregim această echipă. El este un profesionist, un om care a lucrat alături de noi, iar anvergura de om politic îl recomandă. Dumnealui a fost adus de mine în PNL, promovat la şefia organizaţiei judeţene a PNL, iar apoi în Camera Deputaţilor. Apoi a fost promovat prefect cu sprijinul meu şi al celorlalţi colegi. Şi din acest motiv nu abandonăm astfel de oameni, mai ales că pe vot uninominal aveam nevoie de personalităţi care să câştige un numai tot mai mare de voturi”, a mai spus Flutur.

 

Onofrei infirmă că s-ar fi înscris în PD-L

Cu toate că din declaraţiile lui Gheorghe Flutur reiese clar că Onofrei ar fi deja membru PD-L sau urmează de devină în cel mai scurt timp, subprefectul judeţului s-a arătat rezervat în a face declaraţii legate de anunţul liderului democrat liberalilor suceveni.

„În primul rând nu pot să fac declaraţii politice pentru că sunt înalt funcţionar public, iar legea îmi interzice acest lucru. Iar în al doilea rând, atunci când iau o decizie toată lumea o va afla de la mine şi nu de la altcineva”, a declarat Onofrei.

El a adăugat că dacă se va înscrie într-un partid va demisiona din funcţia de subprefect, în condiţiile în care „funcţiile politice şi cea de subprefect se exclud”.

Potrivit legislaţiei în vigoare, funcţia de funcţionar public este incompatibilă cu calitatea de membru al unei formaţiuni politice.

În condiţiile în care Onofrei s-ar înscrie într-o formaţiune politică, acesta şi-ar pierde funcţia de subprefect pe care o deţine în momentul de faţă, fie prin demisie, fie prin hotărâre a Guvernului României.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Onofrei, anunţat ca prim-vicepreşedinte şi candidat al PD-L Suceava.
 Vizualizări articol: 1598 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Onofrei, anunţat ca prim-vicepreşedinte şi candidat al PD-L Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ca si lungu... trimis de
(17 iul 2008, 12:45:25
Se repeta povestea .... Lungu a procedat la fel . Faceam legatura unui anume cuvant din limba romana doar de sexul feminin , constat in ultima vreme ca a devenit mai degraba un atribut al sexului masculin .
1.1  RE: Ca si lungu... trimis de
(19 iul 2008, 18:43:21
ce face margineanul ? e la un partid la altul doar ptr binele sau ? unde este onoaresa si demnitatea ? a fost la PNTCD apoi la PNL .............iar acum pleaca la PDL:>>>>>>>>>>>>>>>aveti grija la votare domnii mei..............
2.   Aoleuuu, banii mei, Onofrei roade la ei trimis de
(17 iul 2008, 13:24:11
Nea Oreste, PNTCD, PNL iar acum, tzop in PDL. Se pare ca partidele politice sunt doar o trambulina de facut bani. Despre doctrina nici nu poate fi vorba. Poate cineva, candva, vreodata va infiinta altfel guverne, bazate pe tehnocrati....cu examele de profil precum in invatamant. Sa dispara partidele astea politice, care nu sunt altceva decat haite de lupi flamanzi protejati de legi conrupte.

Iar democratia, care inseamna ce e bun pentru noi toti, nu este acelasi lucru cu capitalismul , care inseamna ce e bun doar pentru mine. Nu este asa Nea Oreste? Esti democrat, capitalist sau de toate la un loc si, in acelasi timp un nimic?

3.   Aaaaaaaa trimis de
(17 iul 2008, 14:03:26
Nea Oreste ca-n poveste...tare ma tem ca pica base la anu si vine nea Procuroru cu valiza goala la suceava, si pleaca cu ea plina de capete...eu zic sa va pregatiti pentru botosani, nu numai pt parlamentare!!!
4.   EXCROCUL trimis de
(17 iul 2008, 21:13:55
UNUL CA ORESTE NICI SA CONSULTE VACA DA SA I MAI PUNA SI DIAGNSTIC, E UN INCULT CARE AJUNS IN FUNCTIE I S A ITUNECAT MICUL CEREBEL SI I VAI DE EL.
5.   Analfabetul trimis de
(17 iul 2008, 21:26:50
Abia astept sa mi apari in campania electorala om fara nici un suflet si fara DZEU sa aduc in presa materialele in care se poate vedea corectitudine pe care ai avut o in toti acesti ani, cum ai facut cele trei pensiuni de la SUCEVITA, TERENURILE DE LA DORNESTI si SATU MARE, doar na i muncit in zadar din zori si pana n seara sa le rezolvi, iar afacerea cheresteaua cu austriecii nu se mai pune , bietul de tine si n buricul targului ti ai tras si casa ,si ce casa mare poti sa faci cabinet veterinar privata.
6.   Emigrantul politic trimis de
(17 iul 2008, 21:41:39
onofrei este obisnuit cu migratia de la un partid la altulexact cum a facut cu religia lui plecand de la o secta la alta pana sa oprit la una avantajoasa din punct de vedere financiar care la ajutat sa termine liceul agricol Radauti,facultatea de medicina veterinara,dupa care restul functiilor la prefectura.Buna echipa a facut Fluturcel putin DUPA SAC SI PETEC.Ca un amanunt eu am fosst coleg de liceu cu Onofrei si il cunosc foarte bine si pe el si familia lui de la Marginea.
7.   Vai de noi trimis de
(18 iul 2008, 08:11:38
vali iti dau dreptate ca onofrei este un politician saltaret mirosind multe partide dar ca secta nu a schimbat nimic si si parintii lui l-au ajutat sa termine si liceul si facultatea.

Ca este marioneta lui flutur- da ,cred si eu - si asta ma face sa nu mai cred in politicienii care zboara spre partide care sunt pe val..............de fapt e la moda la romani nu ne mai miram ca suntem codasii europei.fLUTUR le da lectii bune la zbor da ma tem ca uninominalul o sa le rupa aripile iar tratamentul il vor face cu ceva medicamente ramase de la BASE. ATENTIE MARE POLITICIENI VOIAJORI................

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei