Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 iul 2008 - Anul XIII, nr. 165 (3846)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alegeri parlamentare

PNL Suceava ţinteşte trei mandate de deputat şi unul de senator

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele interimar al PNL Suceava, deputatul de Iaşi Relu Fenechiu, a anunţat că la alegerile parlamentare de la sfârşitul acestui an, liberalii vor să obţină minim trei mandate de deputat şi unul de senator.

Prezent ieri la Suceava, Fenechiu a precizat că ţinta PNL Suceava la „parlamentare” este obţinerea a 20% din voturile alegătorilor suceveni.

„Este un scor pe care îl putem obţine, pentru că PNL are primari destoinici, dar şi o echipă motivată, şi care vrea să obţină un scor bun la aceste alegeri parlamentare”, a subliniat Relu Fenechiu.

El a precizat că, după prima întâlnire pe care a avut-o cu liberalii suceveni, a fost aleasă componenţa Biroului Politic Interimar al Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, format din 12 membri ai acestei filiale.

În urma votului, membrii biroului interimar sunt Tiberiu Prodan, Mihai Sandu Capră, Aurel Burciu, Valică Gorea, Dorel Guliciuc, Ioan Moraru, Gabriel Şerban, Valerian Solovăstru, Mihai Steiciuc, Marius Ursaciuc, Adrian Popoiu şi Neculai Vranău.

Pe lângă aceştia, din conducerea PNL Suceava mai face parte şi consilierul judeţean Bogdan Cristache, care va ocupa funcţia de secretar al organizaţiei judeţene.

 

 

„Sunt convins că vom putea obţine minim 20% din voturile sucevenilor”

După prima şedinţă a noii conduceri a PNL Suceava, Relu Fenechiu a precizat că, în maxim două săptămâni, liberalii suceveni trebuie să contureze lista cu viitorii candidaţi la alegerile parlamentare.

„Nu este nici un secret, o parte dintre membrii actualului birou interimar de conducere vor candida şi la alegerile parlamentare de la sfârşitul acestui an. Însă pe lângă aceştia aşteptăm să vină în PNL şi alte personalităţi din judeţul Suceava, care vor să candideze din partea noastră la alegerile parlamentare, persoane care au o viziune liberală. Şi am convingerea că la alegerile parlamentare PNL va putea să obţină scorul de minim 20% din voturile sucevenilor”, a declarat preşedintele interimar al PNL Suceava.

Fenechiu a adăugat că PNL Suceava lansează în mod oficial campania „Porţi Deschise”, prin care se intenţionează să se primească în acest partid personalităţi din mediul academic, oameni de afaceri, medici etc..

Pe de altă parte, el a arătat că va ocupa funcţia de preşedinte interimar al liberalilor suceveni până după alegerile parlamentare din acest an. Fenechiu a mai declarat că în perioada următoare va fi numită o conducere interimară şi la Organizaţia Municipală a PNL Suceava, având în vedere că preşedintele acesteia, Angela Zarojanu, şi membrii biroului de conducere şi-au prezentat demisia după alegerile locale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL Suceava ţinteşte trei mandate de deputat şi unul de senator.
 Vizualizări articol: 486 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNL Suceava ţinteşte trei mandate de deputat şi unul de senator0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Votam PNL trimis de
(16 iul 2008, 11:12:23
e singurul care a facut treaba desi mai e mult de lucru
1.1  RE: Votam PNL trimis de
(17 iul 2008, 21:16:57
La volovat PNL va pierde iar ptrca atit presedintele cit si primul consilier ( cumnat cu primarul actual PDL ) au facut campanie ptr primar si nicidecum ptr PNL.Faceti curatenie in curtea domniilor voastre daca vreti voturi la parlamentare..................
2.   Ratatii trimis de
(16 iul 2008, 11:24:52
a-ti ajuns de ras ,unde este marele brandusel ,prodan si ei au promis castigarea cj .vreti 3 deputati si 1 senator ,este prea mult pentru voi .cine sa fie deputat capra ?
2.1  RE: Ratatii trimis de
(16 iul 2008, 11:44:36
Ratat esti tu si mata care te-a facut!
3.   Sunt ratat psd ist sau pdl ist trimis de
(16 iul 2008, 17:42:53
nu am ce ciordi
4.   Singurul partid cu legitimitate trimis de
(16 iul 2008, 20:04:55
PNL este singurul partid in care se intra din convingere doctrinara,si mai ales acum ,cind a fost curatat de toate scursurile(se vor mai pre-linge citiva),pe care le-a inghitit hulpav aspiratorul de gunoaie PD-Laturi,poate sa devina singurul partid ce-i reprezinta pe romanii dornici de a-si vedea tara scoasa din mrejele unor mercenari politici ,ce au adus-o la sapa de lemn.Niciodata pina acum,nesabuinta si impostura nu au mers pina acolo incit sa ameninta si sa atenteze la fiinta nationala. S-a ajuns prea departe ,dar nu e inca prea tirziu !
5.   Pt Falult trimis de
(16 iul 2008, 21:44:02
Pnl-ul de atata convingere docrinara tot pupa in fund pe pesedisti din 2004....Cum e posibil ca un partid care se considera singurul de dreapta sa faca jocul neocomunistilor de la PSD?
6.   Posibil trimis de
(16 iul 2008, 22:05:09
Da 3(trei)deputati si un senator,-senator porcu-prodan,deputat-capra,in rest cei ce alearga pentru binele P.N.L.cu prodan in frunte 3% cu capra 5% poate prea mult.
7.   Ce-am avut si ce-am pierdut ? trimis de
(17 iul 2008, 09:22:31
Am crezut ca se va schimba ceva,dar nimic. Daca mergem tot cu prodan si capra vom castiga alegerile ca si pana acum . Trebuia pus ca interimar , Ursaciuc deoarece el poate fi si este un adevarat lider ( organizare, inteligenta, sinceritate, curaj si nu in ultimul rand coloana vertebrala). Daca nu era Brindusel era vai de voi , multi nemultumiti din PD au venit la PNL la insistentele lui, iar voi la-ti dat la o parte. Treziti-va si pune-ti oameni cu notorietatre daca vreti sa castigati ceva.

CE A FACUT PRODAN SAU CAPRA PENTRU SUCEVENI ? -SCHMBATII............

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei