Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 iun 2008 - Anul XIII, nr. 141 (3822)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mîrza îşi recunoaşte greşelile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social democraţii suceveni şi-au recunoscut înfrângerea în alegerile locale din acest an. Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Gavril Mîrza, a declarat într-o conferinţă de presă că dorinţele social democraţilor suceveni au fost mai mari, însă a recunoscut cu demnitate că au fost greşeli, inclusiv din partea sa.

„Am realizat ceea ce se vede ca urmare a votului din aceste alegeri. Sunt sigur că sunt nişte neîmpliniri şi nişte greşeli ale oamenilor noştri, ale noastre, începând cu mine ca preşedinte al organizaţiei judeţene”, a spus Mîrza.

El a arătat că PSD a obţinut în judeţul Suceava 48 de primari, reprezentând 42% din total, 567 de consilieri locali şi 14 consilieri judeţenei, reprezentând 37%.

Preşedintele PSD Suceava a menţionat că rezultatele alegerilor locale vor fi dezbătute cu organizaţiile locale pe zone, urmând a se lua măsuri funcţie de situaţie. Mîrza speră însă să se revanşeze în toamnă, la alegerile parlamentare, care să aducă PSD la guvernare.

„Încă din această perioadă ne pregătim pentru alegerile parlamentare cu speranţa ca în toamnă să câştigăm un număr important de posturi, având în vedere o selecţie foarte riguroasă a candidaţilor noştri care vor fi oameni cu calităţi, cu pregătire şi cu priză la electorat. Vom depune eforturi pentru a ajunge în toamnă la guvernare”, a mai spus Mîrza.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza îşi recunoaşte greşelile.
 Vizualizări articol: 874 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 2 voturi
Mîrza îşi recunoaşte greşelile2.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Recunoaste, dar continua trimis de
(18 iun 2008, 11:50:13
Va aduceti aminte ca ,inca de la anuntarea candidaturii sale pentru CJ am spus ca e o mare gresala,ca nu lasa in fata un tinar charismatic(atunci l-am numit)si ca el putea sa conduca din umbra inca un mandat CJ pentru ca PSD ar fi cistigat la pas alegerile.Persistenta in greseala cu Mirza(principalul vinovat),pe post de facator de ordine si disciplina in partid va duce la o si mai mare pierdere la alegerile parlamentare.Cum cei de la Bucuresti au problemele lor,iar cei de aici nu indraznesc sa -si impuna punctul lor de vedere,infringerea este ca si garantata.Vorba cuiva :Uraaa! d-le Mirza ,ati in..frint !!!
1.1  RE: Recunoaste, dar continua trimis de
(18 iun 2008, 13:48:01
Mai Faultatule la cap, de ce sa mai conduca inca un mandat, din umbra, opincarul asta din Cajvana care, impreuna cu familionul lui, a furat si a furat? Suceava nu are oamenii ei competenti, sau crezi ca daca se duce Porku' la cimitir Suceava ramane fara lider? Haa?

Sa-ti fie rusine de marlan, aduci aici continuu osanale infractorilor comunisti.

Nu-ti face tu griji de Bucuresti, fiindca tot de PDL este condus, pentru ca, impreuna cu Jiji, are majoritatea in consiliu. Hahaha, ce bine'mi pare!
2.   Greseli trimis de
(18 iun 2008, 12:09:30
Oricum lumea vroia schimbare, dupa 8 ani orice politician nu mai are priza la electorat, se vede ca si Basescu se duce in jos de la 70% a ajuns la 40%, si trendul merge in jos, cred ca vitorul presedinte va fi Oprescu....
2.1  RE: Greseli trimis de
(18 iun 2008, 13:55:23
Mai baiatule, esti cam dus. De unde ai scos tu procentele astea? GuraCasca a castigat fiindca CapDeCal, Tariceanu s-a prostituat. A fost coalitia comunistilor PSD+PNL+PC+PR+PRM....contra lui Basescu. 322 de zoaie comuniste!

Tot PDLul va conduce si Bucurestiul, fiindca, GuraCasca nu are majoritatea in consiliu. Deci, nu-ti face si tu griji degeaba. Tot dl Basescu e'n fata!
3.   Asa e mai brisca tocita trimis de
(18 iun 2008, 15:55:01
Acum s-a creat fratia lotrilor (PD-Laturile si i-au luat parteneri de furat pe cei ce nu-i duce mintea decit la asta.Cum ramane mai zevzecilor cu lupta impotriva coruptiei cu care ati umblat in gura pina acum( o sa v-o umpleti imediat cu ceva mai consistent si maroniu). Auzi alianta : Marele Incrucisator cu Mai Marele Stanilor. V-ati facut de ris definitiv ,Partid De Rahat ce sunteti .Ascundeti-va unde vedeti cu ochii(Ha,hahahaha)!
4.   Domnul marza face ordine in partid? trimis de
(18 iun 2008, 23:45:25
in ce fel face ?la cacica da 2 consileri deoparte sa faca loc la un nepot?daca face ordine sa desfiinteze organizatia ,nu loc la alti soptitori..datorita celor pe care le a retras sprijinul si a oamenilor care care i au votat a luat partidul 4 consilieri.......oamenii se vor trezi si va avea psd ul ,voturi in cacica cyn o zbura porcu

oamenii vor vota omul nu partidul ,partid de cacao,plin de comunisti .nu sa venit la vot oamenii ys plictisiti deMARZA,si de clica lui .a fost cretu primar[CUSCRU]PSD,VICELE A FOST TOT PSD nu afost bine 8 ani ,?ce mai vreti ,comunistilor?nu mai vrem sa auzim nici de iliescu,nastase,si papagalul de geoana ,care vorbeste intruna ca un papagal sau mitrea care scoate capul si el din nisip,din cind in cind .CONCLUZIE v ati umplut cu de toate iar omul de rind nu are de o paine ,loc de munca,nimic nu are pana si la votul sau v ati bagat ca sa urcati sau sa va pastrati scaunele,afacerile ............rusineeeeeeeee
5.   In pofida trimis de
(19 iun 2008, 08:47:16
In pofida "recunoasterii' greselilor in fata presei, conducerea PSD Suceava nu constientizeaza greselile, de aceea voi enumera cateva:1)Prezenta masiva a activistilor fostului PCR, la Suceva, in teritoriu si, mai ales in randul responsabililor zonali.2) Lipsa legaturii cu electoratul, informatiile sunt culese si filtrate de insi care, prin atitudinea lor indeparteaza electoratul [ex. Poroch Vasile si altii]. 3) Mecanismul greoi de luare si aplicare a deciziilor. 4) Lipsa de interes pentru atragerea tineretului, exceptiile fiind accidentale.5) Nerespectarea promisiunilor electorale. 6)Promovarea in functii de conducere in partid prin cu totul alte metode decat cele democratice, astfel incat au aparut lideri si conduceri intregi de organizatii locale fara aderenta la electorat.7)Stupida lupta pentru putere in organizatii, inlocuirea preocuparii pentru agenda cetateanului, cu preocuparea pentru avantaje exclusiv personale! Este nevoie de reforma, altfel electoratul de stanga pleaca!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei