Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 iun 2008 - Anul XIII, nr. 140 (3821)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aprecieri

Lungu dă credit primarilor PD-L din Rădăuţi şi Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul PD-L al municipiului Suceava, Ion Lungu, a salutat ieri victoria colegilor săi Vasile Tofan şi Aurel Olărean la primăriile din Fălticeni, respectiv Rădăuţi, subliniind că a pus şi el umărul la campania electorală a celor doi.

Lungu a arătat că prin câştigarea celor două municipii, următoarele ca importanţă după Suceava, democrat liberalii au ajuns să deţină ca bazin electoral jumătate din populaţia judeţului.

„Sunt convins că atât Vasile Tofan, la Fălticeni, cât şi Aurel Olărean la Rădăuţi vor reuşi să promoveze cât mai multe proiecte europene, vor reuşi să transforme aceste două oraşe importante, care astăzi sunt în amorţire. Nu este o critică la adresa primarului Tofan. El a moştenit o situaţie foarte grea şi eu sunt convins că Vasile Tofan a reuşit o performanţă, aceea de a salva de la faliment Fălticeniul. Are proiecte europene şi am convingerea că în următorii patru ani va transforma Fălticeniul într-un oraş civilizat, de nivel european”, a spus Lungu.

El a avut aprecieri pozitive şi pentru noul primar al municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean. Lungu a spus despre predecesorul lui Olărean, social democratul Mihai Frunză, că a fost un primar bun, dar „capitolul lui s-a încheiat”.

„Cred în tenacitatea, în profesionalismul domnului Olărean, că va reuşi să atragă cât mai multe fonduri la Rădăuţi, să aducă acest oraş important, care este inima Bucovinei, la nivelul pe care-l merită”, a spus Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lungu dă credit primarilor PD-L din Rădăuţi şi Fălticeni.
 Vizualizări articol: 520 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lungu dă credit primarilor PD-L din Rădăuţi şi Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Da credit trimis de
(17 iun 2008, 13:37:03
a spus-o retardatul de lungu
2.   Alesul poporului trimis de
(17 iun 2008, 14:07:03
radauteni dupa ce ati ales ganditiva cum sa-l dati jos.caci in curind o sa va umble la buzunare,va trebuit marginen,aveti
3.   Jale trimis de
(17 iun 2008, 16:17:06
daca nu face nimic nimic pt.radauti, un referendum si s-a zis cu olarean.
4.   Credit bancar trimis de
(17 iun 2008, 18:23:51
Poate sa le dea un credit bancar. Ce , nu va e in clar ca-i cunoaste ca pe propriile buzunare? Nu vedeti ca PDminusL Suceava, prin memebri "marcanti", foloseste numai cuvinte cu doua sau mai multe intelesuri (cultivare, credit) ca in cazul in care vor fi trasi la rapundere, de electorat, sa le dea varianta convenabila. Fiti mai atenti, asa v-ati grabit si cu ocupantul de la Cotroceni cand a spus ceva de trait bine. Voi ati inteles; "SA TRAITI BINE!", dar el a spus: "SA TRAITI? BINEEEEEEE!!"

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei