Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 iun 2008 - Anul XIII, nr. 131 (3812)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După alegeri

Ilie Niţă mulţumeşte sucevenilor care l-au votat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PRM Suceava, Ilie Niţă, le-a mulţumit tuturor sucevenilor care l-au votat la alegerile locale din data de 1 iunie a.c., când a candidat pentru funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ.

Niţă consideră că toţi cei care i-au dat votul au apreciat campania neagresivă pe care acesta a avut-o, dar şi proiectele pe care le-a promovat. „Pe de altă parte, vreau să felicit echipa câştigătoare formată din cei doi candidaţi, Gheorghe Flutur şi Ion Lungu, pentru modul în care au reuşit să convingă electoratul că sunt cei mai buni”, a declarat preşedintele PRM Suceava.

Ilie Niţă i-a propus primarului ales al Sucevei, Ion Lungu, să stabilească o întâlnire cu toţi cei care au candidat pentru funcţia de primar, astfel încât să preia o parte din ideile şi proiectele acestora pentru a le duce la îndeplinire.

„Consider că fiecare candidat a avut proiecte bune, şi ar fi bine ca primarul Sucevei să le ducă la îndeplinire. Asta pentru ca Suceava să devină un oraş european, aşa cum şi-a dorit fiecare candidat care a participat la aceste alegeri locale”, a mai spus Ilie Niţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ilie Niţă mulţumeşte sucevenilor care l-au votat.
 Vizualizări articol: 672 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Ilie Niţă mulţumeşte sucevenilor care l-au votat3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   FELICITARI trimis de
( 6 iun 2008, 14:47:40
Felicitari Domnule Nita ! Nu va dezmintiti atitudinea din cursul campaniei electorale nici acum cand s-a terminat. Felicitari ca stiti sa dati dovada de FAIR-PLAY . Ma bucur ca nu am gresit atunci cand am pus stampila in dreptul dumneavoastra la alegeri. Dovediti si acum ca sunteti un om cu mult bun simt si ma bucur sa vad ca totusi clasa politica mai are sanse de revigorare, ca vin din urma politicieni care poate vor schimba in bine tara asta.
2.   Asa este! trimis de
( 6 iun 2008, 16:57:47
Si eu am pus stampila si nu-mi pare rau deloc. Acum citind ziarul de azi si vazand ce surprize ne-a rezervat Lungu dupa alegeri, noi scumpiri si taxe ii intreb pe ceilalti suceveni? Cand ati vazut ce intentioneaza noul vostru primar garantat sa faca ce culoare ati capatat la furie "portocalie" ?!?!. Ca asa va trebuie! Nici altora nu vreti sa le dati sanse. Ati auzit vreodata pe cineva din prm sa fure? A pierdut CVT vreun proces, a fost acuzat de afaceri asa cum au patit Flutur si Basescu chiar? Sa va fie de bine si da SA TRAITI BINE fraierilor !
3.   Oameni de 3 voturi trimis de
( 6 iun 2008, 17:40:15
ignatescu spune ca el este presedintele prm. nita, ce se intampla?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei