Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 mar 2008 - Anul XIII, nr. 76 (3757)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PSD a pierdut 112 membri în comuna Baia

Liderul Organizaţiei Judeţene Suceava a Partidului Alianţa Socialistă (PAS), ing. Vasile Bostaca, a declarat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă derulate la sediul judeţean al partidului de la Câmpulung Moldovenesc, că 112 membri PSD au trecut în masă în această zi la organizaţia PAS din comună.

Printre aceştia se numără fostul primar al comunei, prof.dr. Ioan Natu şi patru consilieri locali.

Potrivit sursei citate, conducerea judeţeană PAS a fost contactată anterior de membri ai PSD care au solicitat formulare pentru adeziuni, dar „nu credeam nici noi că poate veni un asemenea val de membri deodată de la PSD”.

În urma fuziunii recente dintre PAS şi Partidul Stângii Unite (PSU) la nivel naţional, organizaţia PAS Baia număra 28 de membri, proveniţi din structura PSU.

Liderul judeţean PAS Suceava, Vasile Bostaca, el însuşi provenit dintr-o funcţie similară în PSU, spune că a organizat duminică la Baia o reuniune a celor 28 de membri ai partidului său, pentru a-i pune la curent cu noutăţile politice şi a le distribui noile carnete şi materiale de partid. La şedinţă au venit însă masiv pesediştii şi alte persoane, care au depus adeziuni la PAS.

„Nu credeam că voi vedea vreodată la o şedinţă politică la sat atâţia oameni la un loc. Nici nu am putut să le dăm tuturor formulare de adeziuni şi carnete de membru de partid, pentru că nu am avut pregătite materiale pentru aşa ceva. În acest moment sunt membri cu acte în regulă şi carnet 112 foşti pesedişti şi în zilele următoare mai aşteptăm 40 de persoane care şi-au anunţat intenţia”, a precizat Bostaca.

Liderul judeţean PAS a mai menţionat că pesediştii din Baia şi-au motivat gestul prin nemulţumirea faţă de faptul că partidul din care făceau parte „e mai puţin de stânga acum” şi faţă de „încercarea conducerii judeţene a partidului din care făceau parte de a impune alt candidat la fotoliul de primar decât au dorit majoritatea celor din organizaţie”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD a pierdut 112 membri în comuna Baia.
 Vizualizări articol: 937 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PSD a pierdut 112 membri în comuna Baia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   As rade da'...nu ma trece trimis de
(31 mar 2008, 11:23:14
adica ,,a ramas surprins''? hahaha..sa fim seriosi !sau facut tatoneri acolo multe si presiuni...ma rog...vor bate la usa,cu siguranta,pentru a fi reprimiti ! de ce zic asta ? fiindca'n Romania istoria se repeta (si putini,dupe cum vad,invata ceva)
2.   Pisic trimis de
(31 mar 2008, 11:35:13
alianta socialista este un ***** mare
3.   Decizie inteleapta trimis de
(31 mar 2008, 12:44:37
e normal pt ca psd e partidul ce va pirde la alegeri
4.   PSD/PCR, partid de infectii comunijte trimis de
(31 mar 2008, 18:43:34
Mirzok si cu banda lui de hoti va pupa tusa 4 ani, iar tovarasul nechifor lua cu asalt toate bodegile din Suceava pentru a coopta noi membri care pot fi usor manipulati cu bauturi spirtoase.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei