Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 mar 2008 - Anul XIII, nr. 76 (3757)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Politicienii suceveni vor voturile noastre. Noi vrem proiectele lor. Noi vrem să ştim cât vor fi facturile la încălzire anul viitor, ce calitate va avea apa pe care o bem, cât vor ţine covoarele asfaltice, unde vom mai avea spaţii verzi şi cum vor fi cheltuiţi banii publici. Noi vom pune întrebările, ei vor da răspunsurile, iar dumneavoastră veţi trage concluziile.

Intermedia TV vă invită să urmăriţi dezbaterile la care vor fi invitaţi reprezentanţii partidelor politice. Vor fi dezbateri, nu vorbe! Pentru că dumneavoastră trebuie să ştiţi, iar politicienii trebuie să ştie că dumneavoastră ştiţi. Invitaţii Cătălinei Biholar vor fi, rând pe rând, nu toţi odată, politicienii care au ceva de spus.

Urmăriţi la Intermedia TV Suceava emisiunea „Candidaţii de azi, aleşii de mâine?”. Începând din 31 martie, în fiecare seară la ora 11.00, şi a doua zi în reluare de la ora 8.00 şi de la ora 14.30. Atenţie! Candidaţii de azi pot fi aleşii de mâine.  

Intermedia TV  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comunicat de presă.
 Vizualizări articol: 1646 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Comunicat de presă3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Raspuns la gomunicat trimis de
(31 mar 2008, 19:11:05
Politicienii nu pot sti cat costa facturile, lucrul acesta este stabilit de piata libera. Statul are obligatia de a taxa afacerile si nu de a fixa preturile, care sunt stabilite de concurenta.

Asfaltarea si mentinerea soselelor pt. un trafic se siguranta trebuie sa intre si in atentia companiilor de asigurare auto, care vor deschide procese contra primariilor care nu-si fac datoria fata de sfoferi.

Spatiile verzi(nu ne referim la parcuri) trebuie sa fie urgent asfaltate pentru ca nu sunt compatibile cu o circulatie aglomerata, ele produc praf, mizerie si ingreuneaza traficul (sa nu credeti ca nu-mi plac florile si verdeata) dar ele nu sunt practice in orasele cu circualatie mare si o igiena de mana a doua.

Banii publici: poate ne spune ceva tovarasul Mirza, unde sau dus banii nostrii in ultimii 12 ani, de cand el si banda lui au incalecat judetul Suceava. Nu exista un raport financiar public, de ce este secret, ce se ascunde?

Can

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei