Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 mar 2008 - Anul XIII, nr. 55 (3736)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinii

Zarojanu: „Ion Lungu are proiecte pentru Consiliul Judeţean şi nu pentru primărie”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Suceava, Angela Zarojanu, consideră că actual primar al Sucevei se pregăteşte să candideze, din partea PD-L, pentru obţinerea funcţiei de preşedinte al Consiliului Judeţean.

Zarojanu a spus că această concluzie poate fi trasă după prezentarea de către Ion Lungu a proiectului pe care îl are pentru dezvoltarea Sucevei, dar care conţine elemente ce ţin de administraţia judeţeană.

Liderul liberalilor suceveni a spus că un exemplu în acest sens este anunţul făcut de Ion Lungu privind promovarea unui proiect în vederea reabilitării Cetăţii de Scaun a Sucevei.

„Această iniţiativă se află deja în stadiul de întocmire a proiectului la Consiliul Judeţean. Din datele pe care le deţin, primăria nu mai poate să fie partener în acest proiect. Iar dumnealui vine cu un proiect care vizează direct Consiliul Judeţean”, a declarat Angela Zarojanu.

 

”Ion Lungu a rămas singur”

În acelaşi timp, ea a precizat că după anunţul făcut de Ion Lungu că va candida din partea PD-L pentru un nou mandat, acesta a rămas fără o echipă care să-l susţină şi care să-i conceapă o strategie coerentă de dezvoltare a Sucevei.

„Domnul Ion Lungu a rămas singur. Iar când a spus că va face echipă cu specialiştii din cadrul PD-L, cred ca a dat-o în bară”, consideră preşedintele PNL Suceava. Zarojanu a făcut referire în special la proiectul anunţat de Ion Lungu cu privire la reabilitarea iluminatului public din municipiul Suceava. Astfel, ea a reamintit că unul dintre membrii echipei PD-L, Niculai Barbă, a fost cel care în urmă cu câţiva ani îi sugera primarului Ion Lungu să rezolve problema iluminatului prin montarea de felinare pe străzile Sucevei.

„Se vede că dumnealui nu mai are echipă. Este şi normal, pentru că echipa care va realiza adevărata strategie de dezvoltare a Sucevei a rămas la PNL. Iar noi vom fi cei care vom veni cu proiecte concrete, cu modalităţi de rezolvare a lor. Şi nu vom face ca cei de la PD-L, pentru că tot ceea ce spun aceştia se află numai pe hârtie, fără nici un suport real”, a declarat Angela Zarojanu.

 

Lungu: „Platforma mea electorală le-a dat fiori unora”

În replică, primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că afirmaţiile liberalilor demonstrează faptul că acestora le este „frică” de pierderea alegerilor.

Lungu susţine că platforma electorală pe care a prezentat-o este una consolidată, realistă şi realizabilă.

„Platforma mea electorală le-a dat fiori unora şi i-a iritat pe foştii colegi liberali. Am o echipă puternică în spate, lucru demonstrat la acţiunile de până acum. Restul sunt discuţii de campanie electorală”, a declarat Ion Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zarojanu: „Ion Lungu are proiecte pentru Consiliul Judeţean şi nu pentru primărie”.
 Vizualizări articol: 863 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Zarojanu: „Ion Lungu are proiecte pentru Consiliul Judeţean şi nu pentru primărie”2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prostia lui lungu trimis de
( 6 mar 2008, 12:15:23
Lungule, nu platforma ta electorala ne da fiori, ci prostia si taraneala din tine!!!!!!!!!!!!Mai mananci mult rahat pana la alegeri lungule???Esti un traseist de doi bani, te-ai certat cu barba 4 ani mai mai sa va luati la bataie, si acuma ai facut repede echipa cu el ca sa treci puntea, parsiv ordinar ce esti!!!!!!!!

Ai noroc ca sunt multi prosti care zic ca "lungu tot a facut ceva pt oras", comparandu/te cu ionescu, dar oamenii care au ceva in cap tin seama de faptul ca ai avut buget dublu si ca ai furat dublu fata de ionescu!!!!!!!!
2.   R Ratusca Ramurica trimis de
( 6 mar 2008, 12:35:25
hi hi hi hi hi
3.   ? trimis de
( 6 mar 2008, 12:59:17
CIOLANNNNNUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
4.   Corectq trimis de
( 6 mar 2008, 14:45:43
foarte adevarat zici u PRELIPCA... sunt de acord cu rationamentul tau ..
4.1  RE: Corectq trimis de
( 6 mar 2008, 15:37:19
Pai voi sunteti asa d prosti incat nu realizati ca pentru a avea un buget dublu lungu o trebuit sa umble pe la bucuresti la ministere ca sa aduca bani in suceava, daca ionescu a jucat poker la cetate inloc sa mearga la bucuresti sa aduca fonduri asta e problema lui si a platit pentru asta, da nu stiu cum pot sa existe pe lume asa niste frustrati si prosti ca voi sincer atata ura si prostie. SUCES LUNGU!
5.   PNL va reusi trimis de
( 6 mar 2008, 15:31:59
succes maxim doamnei Zarojanu. Onoarea ii caracterizeaza pe liberali
5.1  RE: PNL va reusi trimis de
( 6 mar 2008, 15:40:25
Ba cu cat va platesc astia de la pnl sau mai bine zis doamna zarujanu raraita p#### mele care nu stie sa lege 2 cuvinte ca tot vb d bine nu stiu cum p#### pana sa fie zarujanu canditat de primar PNL-ul era cel mai corupt, cel mai prost, cel mai de **** partid acu cand Zarujanu viseaza ca are vreo sansa la primarie e cel mai tare PNL-ul hai lasatin-ne
6.   PNL nu are oameni competenti trimis de
( 6 mar 2008, 17:03:00
Mai mari sanse are Tractoras sa fie primar decat raraita de Zarojanu.

Tractoras a adus Crucea in PNL. Good boy!
7.   Zarojanu mai bine ar tace trimis de
( 6 mar 2008, 18:17:27
dna zarojanu, puteti repeta dupa mine:

veverita, remorca, robinet, capra, patru, varza. stiu, e greu.

nu mai puneti cuvinte cu "r" in discursurile dstra, fiindca faceti netreptati limbii romane, si nu e frumos.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Urs de mămăligă 4 porţii – 45 minute 300g mălai1 l apă200g brânză de burduf200g cârnaţi afumaţi200g smântânăsare Faceţi o mămăligă mai tare şi lăsaţi-o la răcit. Împărţiţi-o apoi în 8 bucăţi egale. ... Citeşte