Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 mar 2008 - Anul XIII, nr. 55 (3736)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Instruire

PD-L îşi instruieşte candidaţii de primar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Candidaţii PD-L la funcţiile de primar din judeţ au participat ieri la o instruire pe tema întocmirii de proiecte cu finanţare europeană, instruire care a avut loc la Gura Humorului, la hotelul Best Western.

Lectori le-au fost 15 specialişti în domeniu, dintre care doi de la Bucureşti, persoane care au activat în cadrul Agenţiei SAPARD şi Agenţiei de Dezvoltare Rurală. Instruirea s-a desfăşurat sub atenta supraveghere a vicepreşedintelui PD-L, senatorul Gheorghe Flutur.

„În momentul de faţă avem 31 de primari în funcţie şi vrem să facem o evaluare a proiectelor pe care le-au făcut şi dorim să vedem ce putem face în săptămânile viitoare pentru a depune alte proiecte, pentru că sunt primari în mandat, iar ceilalţi vor fi sprijiniţi, dar şi obligaţi să facă proiecte pentru comunele judeţului. În felul acesta cred că putem vorbi de modernizarea judeţului Suceava, având în vedere că vin foarte mulţi bani în perioada următoare”, a declarat Flutur.

El a amintit de faptul că fiecare candidat PD-L la funcţia de primar are obligaţia să se prezinte în alegeri cu câte trei proiecte de dezvoltare a localităţii.

 

Flutur: „Cei care vor să candideze pe uninominal la generale trebuie să se implice la locale”

Întâlnirea de ieri de la Gura Humorului a avut şi o latură politică, în sensul că s-au purtat discuţii pe marginea strategiei pentru campania electorală.

„Asta mai ales că marţi, 4 martie, a fost ziua de cutremur politic, când s-a votat uninominalul şi toţi oamenii politici care vor să mai iasă pe vot uninominal trebuie să se implice în localităţile şi comunităţile lor. De aceea, strategia de campanie coordonată de deputatul Pardău va avea un obiectiv major, şi anume dorim să legăm generalele de locale într-un sens foarte simplu. Cei care vor să candideze pe uninominal la generale trebuie să se implice la locale. În felul acesta vom face o legătură între aleşii locali şi aleşii naţionali în perioada următoare. Dorim să deschidem şi noi, pe bază de criterii, o listă cu cine doreşte să meargă la parlamentare în această toamnă”, a  spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PD-L îşi instruieşte candidaţii de primar.
 Vizualizări articol: 799 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PD-L îşi instruieşte candidaţii de primar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Horoscop ptr. FLUTUR trimis de
( 6 mar 2008, 11:55:05
Intre Stolojan si Boc

Flutur nu mai are loc

L-au trimis iar la Suceava,

A venit,dar tot degeaba

El tot cere de un an

Vrea Consiliul Judetean

Noi avem un presedinte

Care are multa minte

D-l MIRZA sa traiasca,

Si SUCEAVA sa-nfloreasca!
2.   Ha ha ha trimis de
( 6 mar 2008, 12:58:15
curios cum un candidat de primar cu patru clase poate sa inteleaga ca spun specialistii.aropo am vazut ca au inflorit comunele conduse de primarii fosti psd-isti ,acum pdl-isti si va spun eu ca dupa 1 iunie o sa fie viitorii spinzurati.vai iar o sa avem cod portocaliu pentru vint.daca nu credeti ca acesti candidati habar nu au cum ii cheama fara buletin luatii repede la intrebari pe o tema oarecare si va veti convinge.oricum ma bucur ca au trecut cu pdl ,cu asta si-au semnat condamnarea .
3.   Vorbe in vant trimis de
( 6 mar 2008, 13:34:33
Tot ce face flutur acum este pierdere de timp .Nu asa se face politica tov. flutur .Ai fost ministru spune conctet ce ai facut ,in afara de asa zisa gripa aviara .Toate programele propuse de tine au fost praf in ochii p...
4.   Bravo PDL! trimis de
( 6 mar 2008, 18:36:31
Conul Gica stie drumul bun spre succes. Lasati omul in pace, naparcilor comuniste care faceti comentarii aici pe banii PSD/PCR.

PDL-Partidul care te invata,

Ai de zi iti da povatza!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Urs de mămăligă 4 porţii – 45 minute 300g mălai1 l apă200g brânză de burduf200g cârnaţi afumaţi200g smântânăsare Faceţi o mămăligă mai tare şi lăsaţi-o la răcit. Împărţiţi-o apoi în 8 bucăţi egale. ... Citeşte