Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 feb 2008 - Anul XIII, nr. 40 (3721)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vârf de lance

Flutur şi-a confirmat candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul Gheorghe Flutur, preşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, a confirmat zvonul care circulă de mai multă vreme în mediile politice din Suceava, acela că va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava.

În cadrul Colegiului Director lărgit al PD-L Suceava, care a avut loc sâmbătă, vicepreşedintele PD-L Cezar Preda a anunţat că Gheorghe Flutur va candida la preşedinţia CJ Suceava.

Senatorul sucevean nu a făcut iniţial nici un comentariu, părând chiar puţin surprins de declaraţia colegului său Cezar Preda, dar spre finalul întrunirii le-a spus celor prezenţi că PD-L “va scoate PSD din culcuşurile de la Consiliile Judeţene”.

„Aţi aflat cine va fi dirigintele vostru, care vă va duce la victorie. Am convingerea că PD-L va face cel mai bun scor al unui partid de dreapta din România, de după 1990. Socialiştii au condus destul, acum a venit vremea ca România să fie condusă de dreapta”, a spus senatorul Flutur, în ovaţiile celor peste 1.200 de membri şi simpatizanţi prezenţi în sala mare a Casei de Cultură Suceava.

 

„Bastionul stângii” trebuie cucerit

Principala miză a PD-L este votul politic de la Consiliul Judeţean. Conform vicepreşedintelui PD-L Cezar Preda, “Suceava este un bastion al stângii nereformate”, care trebuie cucerit.

“Înţelegerile transpartinice care se practică de obicei nu au ocolit nici Suceava. Astăzi, preşedintele CJ nu ar mai fi fost în funcţie dacă exista o soliditate şi o unitate în ceea ce priveşte dorinţa unitară a Sucevei de a schimba”, a arătat Preda.

El a subliniat că semnalul pe care îl vor da organizaţiile PD-L din judeţele Moldovei la alegerile locale va trebui să fie „de mare forţă”, arătând că în alegerile din 2008, diferenţa de valoare politică şi de procente politice o va da Moldova.

“Nu toate organizaţiile sunt în starea de mobilizare în care sunteţi dvs.. Ceea ce a făcut Gheorghe Flutur la Suceava şi Botoşani s-a auzit până departe şi a fost apreciată pe măsură această acţiune a sa. De aici ne aşteaptă voturile care să ducă PD-L la peste 40 la sută. Din Moldova se aşteaptă voturile care să ducă PD-L acolo unde au dorit şi Traian Băsescu şi Theodor Stolojan, la un partid puternic, capabil să conducă România singur”, a spus Preda.

 

Trei pe un loc

La rândul său, senatorul de Iaşi Dan Cârlan a declarat că PD-L trebuie să învingă în alegerile locale „alianţa căcănie” formată din PSD şi PNL.

„Ştim că s-au pus bazele alianţei PSD-PNL la nivel de protocol pentru alegerile locale din 2008. Vor colabora în primul tur. Au pact de neagresiune, nu-şi vor atrage reciproc primari dintr-o parte în alta. Se vor susţine reciproc pentru turul doi şi obiectivul lor este să-şi impună la conducerea Consiliilor Judeţene oamenii lor”, a spus Cârlan.

El a susţinut că, după ce au făcut o evaluare a şanselor în alegerile locale, PSD şi PNL nu mai vor vot uninominal pentru alegerea preşedinţilor Consiliilor Judeţene şi că doresc ca aceştia să fie aleşi tot pe listă, în speranţa că PNL şi PSD vor putea să-şi pună din nou, prin negociere, preşedinţii de Consilii Judeţene.

Odată cu lansarea candidaturii sale la preşedinţia CJ, Flutur a decretat şi mobilizarea generală a activiştilor partidului pentru câştigarea alegerilor locale din acest an şi înlăturarea “roşilor” din Consiliul Judeţean.

Până acum, au mai anunţat că vor intra în cursa pentru preşedinţia Consiliului Judeţean actualul preşedinte Gavril Mîrza, din partea PSD şi vicepreşedintele CJ Stela Acatrinei, de la PRM.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur şi-a confirmat candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava.
 Vizualizări articol: 646 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 5 voturi
Flutur şi-a confirmat candidatura la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava3.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   In sfarsit scapam de comunistu de Marza trimis de
(18 feb 2008, 11:14:58
adio marza ti ai luat o cu un astfel de contracandidat,ne am saturat de marza care nu a facut nimic pt Suceava ci doar pt familionul lui
2.   Pleaca unu vine altu trimis de
(18 feb 2008, 11:53:34
Din cate imi amintesc si in 2004 dl Flutur a vrut Cosiliul Judetean. A facut ceva? Nimic! Numai gura-i de el. Adica de Flutur. Cate gaini, gaste, puicute si alte galinacee are pe constiinta. Adevarat, a spalat bani cu campania mizerabila a febrei aviare.PUNCT!!!
3.   ADIO MIRZA, TOVARASE CU AI TAI trimis de
(18 feb 2008, 11:55:34
ACEST AN ESTE BISECT CIND SE TERMINA CU BARONIADA SI AI LOR, AJUNG MINCIUNILE SI RAUTATILE PE CARE LEA-TI FACUT PENTRU OAMENI LA SUCEAVA. TIAI PUS LA PUNCT FAMILIA SI ACOLITII DE TEAPA TA, -RAZBUNATOR DE NOTORITATE - ASA AI FACUT CU PROFESORUL DE LA SCOALA (STII TU MIRZA) CARE TE-A FACUT PRECUM ESTI (TARANOI) CIND AI INTRAT CU NOROI PLIN PE PICIOARE CU NEPOTUL LA BAZIN SI AI UMBLAT LA CUMATRU, NUTU, LA FOSTUL SEF SCOLAR SI PINA NU A FOST OBLIGAT PROFESORUL SA VINA LA TINE SASI CEARA SCUYE NU TEAI LASAT, RAZBUNATORULE SI INGINFATULE, DAR VOM PUBLICA DECLARATIA OMULUI LA INTRAREA IN CAMPANIA ELECTORALA, TE ASTEPTAM ....
3.1  RE: ADIO MIRZA, TOVARASE CU AI TAI trimis de
(18 feb 2008, 13:24:50
Nu stii tu chiar tot. Ex.: Nu stii ca tastatura contine o tasta pe care scrie Caps Lock(sau, nu stii ce rol are); nu stii ca pdl=fsn(sau, te faci ca nu stii). Te faci ca nu vezi alternativa la P.S.D. decat P.D. minus L. Daca stii tot, trebuie sa stii ca mai exista PNTCD si P.N.L.
3.2  RE: ADIO MIRZA, TOVARASE CU AI TAI trimis de
(18 feb 2008, 14:05:00
Ce ai ba, cheliosule cu feseneul? Nu-ti place de ochii lor?
3.3  RE: ADIO MIRZA, TOVARASE CU AI TAI trimis de
(18 feb 2008, 17:37:19
PNTCD si PNL degeaba mai existalaughing
4.   De-ar veni vremuri mai bune trimis de
(18 feb 2008, 12:00:45
Sa dea Dumnezeu sa fie mai bine. Eu tot nu cred ca va fi. Cate promisiuni de 18 ani si nimic. Sa va fie rusine. Nu trebuia impuscat Ceausescu. Cine stie, poate de asta ne merge ca in piatra seaca!
4.1  RE: De-ar veni vremuri mai bune trimis de
(18 feb 2008, 20:55:49
da ... unii ne-au promis ca o sa traim bine si acum cred ca am uitat! eu nu am uitat si daca am uit e de ajuns sa ma uit in portofel sai rapid imi aduc aminte. nu mai vreau SCANDAL SI PROMISIUNI
5.   Preda: Flutur, o mare dezamagire trimis de
(18 feb 2008, 12:05:47
Preda: Flutur, o mare dezamagire Adevarul, 5 iunie 2006

http://www.adevarul.ro/articol

Atac PD la PNL - Gheorghe Flutur, 'un demagog' - Jurnalul National, 5 Iunie 2006

Gheorghe Flutur, este o mare dezamagire", a concluzionat, dur, vicepresedintele PD

Cezar Preda a declarat, s�mbata, intr-o conferinta de presa sustinuta la Buzau, ca ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, este "un demagog" si, totodata, "o mare dezamagire".

"Flutur are probleme", a adaugat vicepresedintele democrat, precizind ca "dorinta si ambitia de a-si face imagine in detrimentul unei coordonari eficiente" l-au adus in situatia actuala
5.1  RE: Preda: Flutur, o mare dezamagire trimis de
(18 feb 2008, 12:07:09
http://www.adevarul.ro/articol *
6.   Ce ai facut cat ai fost la putere? trimis de
(18 feb 2008, 13:44:24
Gainile curcile si altele oratani au fost exterminate cat ai fost la putere, eu unul dau votul daca mai inventezi o alta boala ca sa extermini boii si magarii,ca sant cu prea multe pretentii.Daca nu lasa pe altul si rezolva-ti dosarele care sant la DNA.
7.   Popular de popular trimis de
(18 feb 2008, 14:07:51
Popular am fost, popular sunt inca. Noi, cu pedeleu-n frunte, spargem munte dupa munte. Dar, pana atunci, va sparg eu pe toti care va luati de fesene.
8.   BRAVO,BRAVO,BRAVO. trimis de
(18 feb 2008, 14:29:08
FLUTUR,TE ADMIR,FIINDCA ESTI SINGURUL DIN TOT SARACUL JUDET CARE ARE CURAJUL SA-I CLATINE SCAUNUL MARZOIULUI. AVE FLUTUR!!!!!!!!!!!!!!!!!
9.   Afara cu marza! trimis de
(18 feb 2008, 16:59:48
marza, a sosit momentul sa-ti faci bagajele!flutur te va zdrobi in alegeri !
10.   Adio trimis de
(18 feb 2008, 17:59:32
Marza fati valiza.,EU ITI DAU FOC LA EA., LA REVEDERE.
11.   PDL trimis de
(18 feb 2008, 18:21:45
BRAVO FLUTURICA CJ VA FI AL TAU!!!! JOS CU BARONII PSD SA SE FACA CURATENIE IN CJ!!!
12.   Din lac in put ! trimis de
(18 feb 2008, 18:26:30
Pleaca Marza vine Flutur ! Ce afacere am facut ? Scapam de dracu si dam de taica-sau !Chiar nu mai are Suceava oameni onesti ?

Am in vedere ascensiunea in politica a lui Flutur care mi se pare foarte dubioasa !
13.   Dl flutur, un om adevarat! trimis de
(18 feb 2008, 20:59:30
Adio tovarase Mirzoi cu banda ta de hoti si comunisti.

Coane Gica, tu esti speranta noastra. Vom fi langa tine.

Familia "Briceag", si vecinii nostri vom vota PDL.

Dumnezeu sa-ti dea putere sa mergi pana la capat! Esti speranta noastra!
13.1  RE: Dl flutur, un om adevarat! trimis de
(18 feb 2008, 22:03:13
Si nevasta-ta va vota alaturi de vecini! Sa fii sigur de asta...Numai ca va vota cu cine trebuie...Si vecinii cu cine spune ea...Cat esti tu plecat Briceag, nevinovatule!
13.2  RE: Dl flutur, un om adevarat! trimis de
(19 feb 2008, 01:37:17
briceag mai uitate in oglinda
14.   Trebuie sa spunem: ADIO, tov. Marza! trimis de
(18 feb 2008, 21:42:54
Doamne, nu am o impresie extraordinara fata de George Butterfly (Flutur) dar M_AM SATURAT PANA PESTE CAP DE MARZA! Asa ca voi vota DIN NOU impotriva "licentiatilor" la Stefan Burghiu, deghizati in economisti, juristi etc. Nu sunt membru al niciunui partid dar PSD a fost cancerul judetului nostru. Uitati-va la fetele si burdihanele lor! Cand ii vad parca as fi pe vremea lui Gheorgiu Dej. De abia astept sa dispara dinozaurii comunisti!
14.1  RE: Trebuie sa spunem: ADIO, tov. Marza! trimis de
(19 feb 2008, 07:37:12
absolut corect
15.   In sfarsit... trimis de
(18 feb 2008, 22:14:13
Numai Flutur ne poate scapa de burtosul falcos nemuritor din scaunul CJ!

Doamne ajuta!

16.   Securitatea e cu noi trimis de
(18 feb 2008, 22:24:41
stolajan , flutur,basescu, lungu, macovei, tofan, marza sunt comunisti si securisti.Sunt pleava care a mai ramas dupa FSN , PD, PDSR, PRM si actualul PD -L. Ne meritam soarta.Alesii sunt expresia celor ce au ales.
16.1  RE: Securitatea e cu noi trimis de
(19 feb 2008, 09:18:57
F.f.f. realist si corect! Dar alegatorii nu sunt niciodata vinovati. Cooperativa, formata din ghiveciul ilustrat de realist. Ce sa-i faci daca suntem asa usor de imbrobodit? Dar, sa fim optimisti: dupa multinjurata zicere a lui Brucan, au mai ramas doi ani.
16.2  RE: Securitatea e cu noi trimis de
(19 feb 2008, 09:22:04
BAI REALISTULE IMPUTIT SI PERVERS ....iti plac comunistii ca Marza?? nu a stat destul 18 ani??? a furat judetul asta de la a la zet! aaaa nu l-a furat ...a primit comisioane de milioane de euro!! sa zica nesimtitul cam care e valoarea contului sau!! ce avere are?? hotilor si banditilor!! NE-AM SATURAT DE COMUNISTI SI HOTI!! AFARA CU MARZA SI PSD-ISTII! SA CRAPE PSD-EII.
17.   Dezamagire trimis de
(19 feb 2008, 09:29:52
Oare D-nul Flutur stie ce se petrece pe teren ?... Suntem organizatia PD-L din Patrauti, jud. Suceava. A-m luptat timp de un an, a-m participat la toate actiunile care au fost pe plan politic, iar acum a-m fost inlaturati de cei din conducerea PD-L-ului Judetean.Motivul, sa-l puna la candidatura de primar pe actualul viceprimar din PSD, find si secretar la aceast partid din organizatia locala.Oare este posibil inlaturarea a 200 de membri ai PD-L-ului pentru o persoana a PSD-ului fara a fi consultata organizatia ? Astept comentari si raspuns pe boghean.radu@yahoo.com
18.   Flutur contra Marza ! trimis de
(19 feb 2008, 10:57:54
Ce naiba oameni buni , sunt doi oameni in Suceava noastra ? Bine , bine , scapam de Marza , dar pe Flutur v-ati gasit ? Flutur ca si mentorul lui tov. Basescu e uns cu toate alifiile ! A facut prapad prin padurile Sucevei ! Tocmai pe el l-ati gasit ?
19.   Trebuie sa scoatem porcul din cotet trimis de
(19 feb 2008, 11:19:30
dl flutur la CJ

dl lungu la Primarie

si localele PDL

de ce sunteti asa greu de cap si nu intelegeti?
20.   Valeu trimis de
(19 feb 2008, 15:28:55
am pus-o domnii mei! mirza e mic copil fata de flutur..parerea mea.cum a falimentat o multime de puicolgi cu ocazia gripei aviare asa va falimenta si cea mai ramas in jud suceava adica nimic. daca nu s-au reparat drumurile pina acum sa fiti siguri ca de-acum incolo n-ai sa mai vezi pe drumuri nici un lucrator .
21.   Succes! trimis de
(20 feb 2008, 19:50:11
SUCCES! VETI CASTIGA! MIRZA NU ARE NICIOSANSA! VA ASTEPTAM LA CONDUCEREA CONSILIULUI JUDETEAN!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Gnocchi proaspeţi cu cartofi şi busuioc 5 porţii – 60 minute 500g făină500g cartofi10-12 frunze de busuioc1 ou100g unt100g parmezan± sare, piper Curăţă cartofii, spală-i şi taie-i în bucăţi, apoi pune-i la fiert în 3 l apă şi 1 linguriţă ... Citeşte