Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 feb 2008 - Anul XIII, nr. 39 (3720)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Glume electorale

Flutur felicită PSD şi PNL de Valentine’s Day

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, Gheorghe Flutur, a declarat, în conferinţă de presă, că va trimite câte o scrisoare la sediile PSD şi PNL Suceava pentru a felicita cele două partide pentru „jurămintele de iubire pe care şi le-au făcut Geoană şi Tăriceanu de Valentine’s Day”.

Flutur a lansat şi un apel către primarii PNL care încă n-au părăsit partidul „să vină acasă, în PD-L” deoarece „PD-L este partidul care conservă şi promovează liberalismul, prin curentul său liberal de dreapta”.

Liderul PD-L a apreciat că PNL se apropie din ce în ce mai mult de PSD, un PSD „reîntors în 2004, care şi-a reactivat toţi liderii contestaţi- Iliescu, Năstase şi Mitrea”.

„Explicaţia pentru incapacitatea PSD de a se reforma este aceea că nu a fost în opoziţie. Au făcut balet politic cu balerinii Geoană şi Corlăţean în vitrină, dar adevărata bază a PSD sunt tot Iliescu, Năstase şi Mitrea. Eu nu jelesc la capul PSD că nu s-a reformat, doar constat”, a afirmat senatorul Gheorghe Flutur.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur felicită PSD şi PNL de Valentine’s Day.
 Vizualizări articol: 875 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 2 voturi
Flutur felicită PSD şi PNL de Valentine’s Day2.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(16 feb 2008, 11:43:22
Acest fluturas este un ipocrit si un infatuat. Rar vezi la un om atata ingamfare si neam-prostie. Chiar crede ca poate prosti sucevenii cu minciunile lui de doi lei? Nu cred ca oamenii au uitat asa repede matrapazlacurile lui de DS Sv si aberatiile facute la Ministerul Agriculturii! Un om care are o vila la 30 de ani si una la 39 si care a lucrat numai la stat nu poate fi cinstit. Treziti-va oameni buni! Acest politician "cinstit" ne rade in fata si nu vrea nimic altceva decat puna mana pe acest judet. Una doua nu stie decat sa-i faca pe adversarii lui politici comunsiti, parca el nu ar fi fost membru PCR. De altfel,la revolutie existau aproximativ 4,5 milioane mebri PCR. Nu cred sa fie existat familie in Romania in care sa nu fi fost macar un membru PCR. Dupa logica fluturasului, in fapt toti romanii sunt fosti comunisti.
1.1  RE: ... trimis de
(17 feb 2008, 09:47:58
mai leo ...se pare ca esti un catel al lui Clontu sau al lui Marza!! oare esti Milici , oare esti fatuca roscata ....dar cu siguranta esti un catel care latra!! sa vedem dupa alegeri cum PSD se roaga de PDL sa intre la guvernare ...ca o sa zica , ca au si ei oameni capabili ...ca pt binele cetateanului ....bla bla ....PSD= Curve Politice
2.   Si nu numai trimis de
(16 feb 2008, 13:55:48
E cel mai urmarit PENAL ministru.

Vezi ziarul JURNALUL NATIONAL.

E un om care nici el nu stie cum il cheama: Gheorghe Flutur sau Flutur Gheorghe.
2.1  RE: Si nu numai trimis de
(16 feb 2008, 19:12:45
ii este rusine ca-l cheama Gheorghe. El spune ca-l cheama George. Dar noi stim ca tot un ghita este.
3.   Hotul trimis de
(16 feb 2008, 17:23:53
****ul asta de flutir e un mincinos el gata deja se crede presedintele tarii s-au premier de unde naiba atata sti tu wa cacacel mic ce esti tu
4.   Fluturasi trimis de
(16 feb 2008, 18:48:19
duca-se dra.... acest kakat de flutur,comunist imputit,nu vedeti ca se mai si lauda cu cooptarea comunistilor in partidul sau
5.   Cota de lapte trimis de
(16 feb 2008, 19:47:18
Stiamate,concetatene . Din frumoasa Bucovina tin sa te salut si sa-ti spun de Dragobetele nostru ca ,as vrea ,sa te vad cum o mai mulgi o singura data pe biata vacuta. TOT DE DRAGOBETE AS VREA SA TE SALUT
6.   Pt fluturi cu gaze in cap trimis de
(16 feb 2008, 20:13:08
pupai undeva si pe PSD-isti si pe PNL-isti ca tu nu esti mai bun cu nimic ca ei
7.   Dezlegare la mancat kaka in PSD/PCR trimis de
(16 feb 2008, 20:14:56
Ancheta de la PSD, referitor la fraudarea a alegerilor din 2004, arata ca 170 de tineri din partid erau platiti cu anumite sume de bani (care se baza pe talpa-iute) pentru a lipi afise electorale pe zidurile cladirilor.

De ce n-ar mai plati si acum PSD/PCR niste tineri (idioti) sa faca comentarii josnice la adresa dlui Flutur?

Flutur pe care-l stim noi este altul: pregatit profesional cu realizari deosebit de frumoase pe plan intern si extern, lucreaza bine cu oamenii, le poarta resepctul si-i indeamna la lucruri bune.

Iar comunismul de care vorbiti voi, i s-a potrivit lui dl Flutur ca shaua pe gaina. Hai sa fim seriosi.

Deci, pliscul mic ca va iese numai kaka din gura!

7.1  RE: Dezlegare la mancat kaka in PSD/PCR trimis de
(17 feb 2008, 09:08:20
Daca tot esti curios, afla ca am peste 40 de ani, deci am ceva experienta de viata. Vii cu aceleasi aberatii, adica PSD = PCR. Cine dracu va credeti voi cei de la un partid struto-camila, care nu are doctrina si nu stie decat sa atace mizerabil adversarii politici? Stiti ca la unii fraieri mai tineri prinde anticomunismul si tot repetati aceasta placa. Profitati de faptul ca multi nu stiu ca PDSR-ul s-a desprins din FSN, si ca de fapt FSN = PD = FOSTII COMUNISTI. Chair daca anul asta s-ar putea sa castigati alegerile, la un moment o sa vina si stanga la putere. Asa este in general in Europa,alternanta stanga - dreapta. Ati fugit ca niste lasi de pe stanga esicherului politic, crezand ca o sa prindeti un ciolan mai mare. Sper sa va stea in gat.
7.2  RE: Dezlegare la mancat kaka in PSD/PCR trimis de
(17 feb 2008, 18:45:57
PSD=PCR nu este aberatie! (aberatie este in capul tau patrat)

Tinerii care nu au resped fata de PCR, acum devenit PSD, nu sunt "fraieri" asa cum zici tu.

Degeaba ai 40 de ani daca nu stii ca PSD este vechiul PCR.

Iliescu, Mitrea, Geoana, Nastase, Vacaroiu si multi altii care conduc PSDul au fost talpa PCR

Deci, in Europa nu se poate intra cu formatiunea asta.

Capul tau cel idiot care a fost spalat cu zeama de stefangheorghiu, nu vrea sa inteleaga ca lumea s-a schimbat.

du'te dreaku cu experienta ta de prost!
7.3  RE: Dezlegare la mancat kaka in PSD/PCR trimis de
(17 feb 2008, 20:23:11
Bineinteles ca faci ca toti latraii pedelei, cand nu mai ai argumente incepi sa jignesti. Aberezi in privinta lui Geoana, Mitreasi chiar si Nastase. Dar ce spui de securisto-comunistii Basescu si Stolojan? Dar despre musculita cea imaculata? De ce atunci cand a venit Basescu la conducerea PD, din acest partid au plecat oameni valorosi precum Sassu, Duvaz si Severin? Iti spun eu daca nu stii, pentru ca si-au dat seama ca acest partid va fi condus de un dictator, securist si ipocrit. Un om fara vericalitate, care schimba macazul numai sa cada el in picioare (vezi asa zisa condamnare a comunismului, iesirea din internationala socialista etc.). Sper ca-mi dai voie sa-mi fie scarba de toti cei ca tine!
7.4  RE: Dezlegare la mancat kaka in PSD/PCR trimis de
(18 feb 2008, 06:47:46
problema lui Basescu nu e asta.El doar nu-si da seama ca e de dreapta total ca presedinte de un partid de stinga .PD fiind partid de stinga iar presedintele lui un conservator convins.
8.   ..fara marca ! trimis de
(16 feb 2008, 22:53:30
Nu ma pot abtine sa va-ntreb :la ce si cui, foloseste retorica aceasta zgomotoasa ,vulgara , ofensatoare ? Suparat pe sat.... ? Acesta este pericolul care il paste...!
9.   ????aviara trimis de
(17 feb 2008, 14:08:20
asta face politica cu ura!!!!
10.   Vreo 50 ani mai avem si intram in secolul 20 trimis de
(18 feb 2008, 06:45:00
cam asta e intarzierea pe care o au romani in mentalitate politica.Inteleg ca comunismul a facut un dezastru,iar neocomunismul post decembrist cum a fost de la inceput a doar mentinut cortina de fum. Acuma ca sa stie toti romanii politica in democratie are mai multe pozitiicare deriveaza din 3 pozitii cea conservatoare, centru, si liberala. In romania ai partide de extrema dreapta PRM, extrema stinga P Comunist, centru stinga PD fara Basescu pt ca Basescu e clar si convins de dreapta adica conservator, conservator e si PSD chiar daca spune ca e de stinga , e un partid conservator adica vrea sa conserve totul ca in trecutul comunist.PNL care in teorie ca partid liberal ar fi trebuit sa fie de centru e de dreapta, iar partidul Maghiarilor e de extrema dreapta . Am auzit de o gramada de ori romani acuzand pe cineva daca simpatizeaza cu stinga ca e comunist.Informeazate .Comunistii sunt de extrema stinga la fel de rai ca aia de dreapta numai ca extrema dreapta e in plus fanatica religiei..
11.   Vopsitorul trimis de
(18 feb 2008, 10:01:39
cel mai bun vopsitor al judetului suceava GHEORGHE FLUTUR ,a reusit sa vopseasca candidatii de primari in dor 15 zile .Ce vei face fluturas cand vor veni si vremuri mai rele ,ploaie,vant,etc.iar oameni vopsiti acum de tine isi vor arata adevarata fata ,acum ii pupi pe fata atunci ii vei pupa in c..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vită în sos tomat 4 porţii - 80 minute 600g carne de vită600g roşii600g ţelină500ml supă de legume (sau din cub concentrat)25g unt1 linguriţă boia iute± sare, piper Preparaţi supa de legume şi când începe să fiarbă, adăugaţi... Citeşte