Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 feb 2008 - Anul XIII, nr. 38 (3719)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Politică

Primarul PSD din Siret, coordonatorul filialei locale a PD-L

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Organizaţia Orăşenească Siret a PD-L va fi coordonată de primarul PSD Vasile Tablan. Biroul Permanent Local s-a întrunit, miercuri seara, în prezenţa reprezentantului de zonă al PD-L, Cristinel Macoveiciuc, ocazie cu care s-a stabilit ca primarul Tablan să-i conducă pe democrat-liberalii sireteni.

Vasile Tablan ne-a declarat, joi, că organizaţia pe care o conduce face demersuri pentru a-l readuce în partid pe preşedintele demisionar Constantin Boinicu.

„Astăzi după-amiază vom avea o discuţie cu dânsul şi se pare că va reveni. Oricum, nu din cauza mea a plecat. Din câte am înţeles, au fost unele discuţii între ei, în partid”, a afirmat Vasile Tablan.

În ceea ce priveşte motivele care l-au determinat să schimbe macazul spre PD-L, primarul din Siret a spus că „trebuie să-mi găsesc din nou trenul. Am fost 8 ani locomotiva PSD, acum mă gândesc la ceva ecologic, să nu mai rămân fără combustibil sau să-mi taie cineva curentul”.

Fostul preşedinte al PD-L, Constantin Boinicu, ne-a declarat, joi, că sub nici o formă nu va reveni asupra deciziei de a părăsi PD-L. El a demisionat, luni, după ce a aflat din presă că primarul PSD din Siret, Vasile Tablan, va fi candidatul PD-L la Primăria Siret, la alegerile locale din acest an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul PSD din Siret, coordonatorul filialei locale a PD-L.
 Vizualizări articol: 645 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Primarul PSD din Siret, coordonatorul filialei locale a PD-L5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BRAVO trimis de
(15 feb 2008, 11:28:58
BINE CA AI PARASIT ACEST PATID DE CACAO PDL
2.   :) trimis de
(15 feb 2008, 12:53:59
pdl e plin de curve politice, mai curat mi se pare acum psd-ul decat pdl
3.   SUPER TARE trimis de
(15 feb 2008, 20:04:42
ADEVARAT IN ACEST PARTID SUNT CURVE DE CURVE SI IN PLUS MAI ESTE SI POLITICA CARE E O CURVA DECI URA PENTRU CURVELE DIN PDL.

DOMNUL CONSTANTIN BOINICU N-AR TREBUI SA PLANGA DUPA ACEST PARTID DE CURVE,CURVE SI IAR CURVE .

NU AVETI CE CAUTA LANGA ACESTE CURVE DOMNULE CONSTANTIN BOINICU.

4.   PDL E NET SUPERIOR PSD ULUI trimis de
(15 feb 2008, 21:34:59
JOS BARONIADA
5.   Jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj trimis de
(16 feb 2008, 08:52:02
caca iesti tu
6.   ATENTIE.SE INCHID USILE! trimis de
(16 feb 2008, 08:55:17
AI GRIJA, NENE, CA SARITUL ASTA DINTR-UN TREN IN ALTUL E O JOACA PERICULOASA, CARE I-A LASAT PE MULTI FARA PICIOARE.DESI PRETINZI CA ESTI LOCOMOTIVA, DE FAPT CRED CA ESTI CA MECANICUL ALA, (DUMNEZEU SA-L IERTE) CARE A SCAPAT LOCOMOTIVA LA VALAESI FUGEA DUPA EA S-O PRINDA.CHIAR CREZI CA AI GASIT CEVA ECOLOGIC? EU DE CAND CAUT.......EU NU PREA VAD MULTE ELEMENTE ECOLOGICE LA PD-L CARE INGHITE ORICE, FARA PREA MULTA SELECTIE.
7.   Expresul de siret trimis de
(16 feb 2008, 10:55:13
El este locomotiva de la trenul din siret care a plecat''asa o sa plece si el din primarie''.Sireteni trezitiva!Ati vazut ca in 8 ani a distrus orasul nostru.Terebuie baiatului sa si termine casa.El inca nu si a terminat la Neamt tot.EL E CHIAR O CURVA(O FOST IN PD DECE NU A RAMAS)AVAZUT CA IN PSD NU MAI POATE SA CANDIDEZE.As avea multe sa spun dar mai bine..................
8.   Gara trimis de
(16 feb 2008, 10:58:52
majoritatea soferilor din siret stiu ce fel de primar e''are congelatorul plin sigur''
9.   We domle trimis de
(16 feb 2008, 11:39:46
domnule cand te'am gasit pe strada in siret si ti'am pus o intrebare ... intr'adevar mi'ai raspuns .. dar ala e raspuns de primar?laughing)) sa gasesti vinovat pe victima ? cu dreptul penibil .. mai ales ca acea investitie nu trece de 10.000 RON ! trebuie doar sa vrei !
10.   ZOAIE POLITICA 1 trimis de
(16 feb 2008, 11:49:34
TOV. BASESCU A VORBIT DE "ZOAIE" POLITICA , ACEST PRIMAR PNL-o,PD-isto-PSD-isto-PD-L-is FACE PARTE DIN ACESTA "ZOAIE" POLITICA . ESTE UN PRIMAR DE DOI BANI , CARE A CONTINUAT "DEMOLADIADA" INCEPUTA DE MENTORUL SAU POLITIC "FASOLA" . CARE APROBA SINGUR VIITORUL PLAN DE DEZVOLTARE RURALA A ORASULUI , CARE "DEFISEAZA" SI ASA INEXISTENTELE LOCURI DE JOACA ALE COPIILOR CONSTRUID GARAJE SI RONDORURI . CARE A TAIAT TOTI COPACI DE PE LACTU VODA SI COPACI DIN FATA CASEI DE CULTURA , CARE INOCUIESTE UN COPAC CU UN STIPL CU BECURI , CARE IN VIATA LUI NU A AUZIT DE MEDIU SI CE GREU CRESTE UN COPAC CARE ABSOARE PRAFUL DIN ORASUL ASTRA DISTRUS . ACEST PRIMAR DE DOI LEI CARE SE LAUDA CA ESTE CONSTRUCTOR , NU ARE NICI CEA MAI MICA IDEE DESPRE DEZVOLATAREA URBANA , DESPRE PROTEJAREA MEDIULUI INCOJURATOR , DESPRE AMENAJAREA SPATIILOR DE JOACA PENTRU COPII DIN ACEST ORAS . ACEST PRIMAR DE DOI LEI NU ARE NICI CEA MAI MICA URMA DE RUSINE , ACUM DUPA CE AI PLECAT DIN PSD SPUI CA AI FOST O LOCOMOTIVA ???
11.   ZOAIE POLITICA 2 trimis de
(16 feb 2008, 12:04:51
DE CE NU AI SPUS ASTA IN 2004 CIND AI FOST ALES ? CE TE-A TINUT IN SCAUN ? DRAGOSTEA DE PUTERE ? EU UNUL SINT DE PARARE CA DOUA MANDATE ESTE PREA MULT . AI "DEFRISAT" SI "DEZAFECTAT" PREA MULT ORASUL ASTA . SI RADAUTI ,SI SUCEAVA DESFASOARA PRIOECTUL "UTILITATI SI MEDIU" DAR NU ESTE O ASEMENEA BATAIE DE JOC. NE RUPEM MASINA IN GROPILE DIN ORAS DE PREA MULTA VREME TOV. PRIMAR . IN SCHIMB AVEM SCUARE PE MIJLOC SI LAMPADARE "LOIAL" , BANDA DE PARCARE PE MARGINE (CA IN FALTICENI) OBARSIA LUI FASOLA , IN SCHIMBUL COPACILOR LA CARE SE MAI ADAPOSTEAU BATRINI IN VREME DE VARA . OARE COSILIERI ECOLOGISTI AU VAZUT CUM SAU TAIAT COPACI SAU POATE CHIAR EI AU FOST CU IDEEA ASTA . CATI COPACI S-AU PLANTAT IN "DINASTIA" DVS ??? CITI COPACI S-AU TAIAT IN "DINASTIA" DVS. ATI DISTRUS STRADA CASTANILOR CARE ERA CEA MAI FRUMOASA STRADA DIN SIRET , ATI TAIAT TOTI CASTANI , NU ATI PLANTAT NICI UN CASTAN IN LOC . ATI DISTRUS ORASUL ASTA D-LE PRIMAR .

NE ESTE SCARBA DE ZOAIA POLITICA A ORASULUI NOST
12.   Hu dihonia de tablan trimis de
(17 feb 2008, 16:53:57
iesi in mata ma hahalerule
13.   Prostitutie nelegalizata trimis de
(17 feb 2008, 18:24:28
iar te-ai prostituat curvo? ceea ce ai facut tu se numeste de departe PROSTITUTIE POLITICA. iar acum cu integrarea in UE esti trecut la perversiuni.ATENTIE!!!!!!!DATA ASTA S-AR PUTEA SA O IEI IN BUBA FARA PREZERVATIV. oricum pentru orasul siret esti cea mai depravata prostituata.ar fi bine pentru tine sa iti iei gomflabilele politice si sa te duci in ..... ca prea ne-am saturat de tine hahalerule. pentru tine ultimul tren deja a trecut prin gara.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Castroane verzi 4 porţii - 65 minute 4 dovlecei50g paste scurte 1 lingură ulei de măsline1 ceapă2 căţei de usturoi2 linguri boabe de porumb fiert2 linguri mazăre verde fiartă100g spanac4 linguri caşcaval ras1 ou200g roşii 1 leg. mărarsare, piper ... Citeşte