Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 feb 2008 - Anul XIII, nr. 38 (3719)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Replică

Mîrza despre Stela Acatrinei: „A căzut în capcana bârfei feminine”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD al Consiliului Judeţean, Gavril Mîrza, a reacţionat ironic la declaraţiile subalternei sale pe linie de serviciu, vicepreşedinta PRM a Consiliului Judeţean, Stela Acatrinei, care i-a recomandat public să nu mai candideze la un nou mandat în fruntea instituţiei.

„A căzut în capcana bârfei feminine”, a declarat Mîrza despre Stela Acatrinei, care a anunţat recent că va candida la preşedinţia Consiliului Judeţean la alegerile locale din acest an.

El a spus că este dispus totuşi să discute cu liderul organizaţiei judeţene a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, care-şi doreşte la rându-i şefia Consiliului Judeţean, pentru a-i propune să se retragă amândoi din competiţie pentru a-i face culoar Stelei Acatrinei.

„Eu am un singur judecător, care este poporul din judeţul Suceava, şi la recomandarea celor doi soţi Acatrinei de a mă retrage şi eu şi Flutur o să văd, o să discut cu Flutur, poate ne retragem amândoi şi facem un singur culoar doamnei Acatrinei. Este un drept legal al fiecărui cetăţean al judeţului să candideze la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Nu e nici un fel de problemă tristă pentru mine că sunt mai mulţi contracandidaţi, dar e bine să-şi vadă fiecare de candidatura lui şi de culoarul lui şi cu recomandările să se mai abţină”, a spus Mîrza.

Stela Acatrinei a declarat într-o conferinţă de presă la sediul PRM că actualul său şef, Gavril Mîrza, nu ar mai trebui să candideze pentru un nou mandat.

„Pentru binele judeţului, dumnealui ar trebuie să se retragă din Consiliul Judeţean Suceava”, a spus Acatrinei.

Atacurile acesteia l-au vizat şi pe liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, precizând că acesta apelează la mijloace incorecte pentru a racola primari şi candidaţi pentru funcţiile de primar.

„Atât Gavril Mîrza, cât şi Gheorghe Flutur au vrut să racoleze primari de la PRM. Şi din acest motiv, cei doi ar trebui să fie corecţi, iar electoratul să fie cel care să decide cine trebuie să fie viitorul preşedinte al CJ Suceava”, a mai spus Stela Acatrinei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza despre Stela Acatrinei: „A căzut în capcana bârfei feminine”.
 Vizualizări articol: 1035 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Mîrza despre Stela Acatrinei: „A căzut în capcana bârfei feminine”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Alien vs Predator trimis de
(15 feb 2008, 11:30:32
Nu e nici unul mai breaz ca altul... Doi comunisti care ar trebui mumificati.
2.   Antitoxic trimis de
(15 feb 2008, 11:58:42
Nu tu toxicomanule ai dreptul sa judeci pe cei care s-au nascut atunci daca te-ai fi nascut in comunism aia te-ar fi tolerat ca aveau grija si de prosti. Tie iti este totusi mai usor sa devii un rahat mumificat.
2.1  RE: Antitoxic trimis de
(15 feb 2008, 12:02:42
De aia iti este dor de comunism, pentru ca aveau grija de prosti?
2.2  RE: Antitoxic trimis de
(15 feb 2008, 12:24:47
De aia iti este dor de comunism, pentru ca aveau grija de prosti?
3.   DRACII trimis de
(15 feb 2008, 12:23:13
MIRZA=FLUTUR=P. C. R.,SANT NASCUTI DE ACEIASI MAMA LENIN ,ACATRINE NU ARE NICI O SANSA.
4.   "cosa nostra" suceveana trimis de
(15 feb 2008, 13:57:53
"mafiotii din c.j. Suceava au inceput sa maraie la ciolan".Oo da, da , pt. 'binele" poporului ! succes !
5.   CJ trimis de
(15 feb 2008, 15:48:02
Daca e asa stresant in functile publice, de ce candideaza, ori pentru binele amarastenilor....
6.   Nedumeriri trimis de
(15 feb 2008, 17:51:52
Sintem niste prosti daca mai mergem la alegeri, sa se aleaga ei intre ei ca si asa numai ei s-au inbogatit netrebnici. Au dus tara de ripa, fiind ultima din Europa in privinta nivrlului de trai. SI ca si cum toata lumea o duce foarte bine datorita politicenilor, incep iara sa manince la rahat, sa ne explice ca daca ii alegem pe ei vom trai foarte bine. TARE PROSTI NE CRED. Toti politiceni trebuiesc adunati si exilati in Sahara unde cauta ministrul de externe o bucata de desert. Solutia este :coasa: Suna al naibi dar cred ca alta sansa nu este.
7.   O modesta parere trimis de
(15 feb 2008, 18:00:01
Doamna cu cachita in cap doreste fotoliul de presedinte al CJ? Ha! Ha! Ha! Poate si cu zbigubaticul sot vicepresedinte? Cu partidul unui nevrotic la conducerea judetului? Frumos ne-ar sta! Or fi Mirza, Flutur si mai stiu eu care naiba nascuti de aceiasi mama Lenin (ca sa-l citez pe Rut) dar parca nu am ajuns atat de buimaci incat sa votam PRM si mai ales pe madam Van Coc...Doamne apara si pazeste!
8.   AFARA CU BARONII trimis de
(15 feb 2008, 19:09:04
VOMIT CAND AUD DE MARZA COMUNISTU,AFAAAAAARRAAAAA CU EL
9.   Mirza si cu banda lui sa se duca dracului trimis de
(15 feb 2008, 20:43:54
Opaaaa, a inceput deja sa se "bata" in electorat.....lumea se vrea votata acum.

.....Electoratul din zona Sucevei, de-a lungul timpului, a dus o viata crancena in saracie si teroare din pricina oamenilor precum: Mirza, Acatrieni, Cozmanca, Dontu, Stan si multi alti comunisti-lupi, imbracati acum in piele de oaie.

Revolutia s-a facut sa scapam tocmai de aceste gunoaie comuniste ....si, mai putin de a scapa de emblema (speculanta)PCR.

Fac apel la tot electoratul-sucevean, cu demnitate si caracter, care din diferite motive este redus la tacere, sa iasa la atac si sa confrunte toate lighioanele comuniste din administratia judetului.

Prin aceasta actiune faceti o punte de legatura cu strabunii nostri, cei care azi nu pot vorbi despre suferinta lor, dar isi merita cu prisosinta recunostinta nationala.

10.   Dati cu flit trimis de
(17 feb 2008, 14:08:35
Amarastenii din Suceava ar trebuii macar in al 24-lea ceas sa le dea cu flit lui Le Papillon, lui Marzache si la madame Van COC. Cum? Prin vot uninominal. Dati cu flit sa starpiti toti gandacii. Renuntati la doi mici si o bere nevertebratelor.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Castroane verzi 4 porţii - 65 minute 4 dovlecei50g paste scurte 1 lingură ulei de măsline1 ceapă2 căţei de usturoi2 linguri boabe de porumb fiert2 linguri mazăre verde fiartă100g spanac4 linguri caşcaval ras1 ou200g roşii 1 leg. mărarsare, piper ... Citeşte