Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 feb 2008 - Anul XIII, nr. 36 (3717)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Transfer

Viceprimarul PSD din Solca va candida pentru PNG

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viceprimarul PSD al oraşului Solca, Gheorghe Bahan, va candida, la alegerile locale din acest an, din partea PNG-CD.

Anunţul a fost făcut de preşedintele organizaţiei judeţene a acestei formaţiuni politice, Dan Chiţu, care a precizat că Bahan va fi viitorul candidat PNG pentru funcţia de primar al oraşului Solca.

În ceea ce-l priveşte pe Gheorghe Bahan, acesta a declarat că a luat decizia de a candida din partea PNG deoarece „acest partid este unul de încredere, cu o doctrină creştină, de care mă simt apropiat. Este un partid apropiat de biserică şi de adevăr, şi din acest motiv am ajuns să-l simpatizez”.

În acelaşi timp, preşedintele PNG Suceava, Dan Chiţu, a mai spus că până la sfârşitul lunii februarie acest partid îşi va anunţa candidaţii pentru funcţiile de primar în toate localităţile judeţului. Chiţu a spus că PNG va avea candidaţi şi liste complete de consilieri în toate localităţile judeţului Suceava.

„La noi în partid nu au fost cazuri de plecări a unor membri pentru a candida din partea altor formaţiuni politice. Ba mai mult, avem numeroase solicitări pentru a primi noi membri. Iar acest lucru demonstrează că sunt din ce în ce mai multe persoane care realizează că PNG este cea mai bună alternativă politică”, a declarat Dan Chiţu.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Viceprimarul PSD din Solca va candida pentru PNG.
 Vizualizări articol: 1454 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Viceprimarul PSD din Solca va candida pentru PNG5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Tot comunisti si bosorogii vor functii trimis de
(13 feb 2008, 20:43:04
La un partid care se pretinde a fi pentru noua generatie ati pus sa candideze un om de 65 ani ,trecut prin toate structurile comuniste ,cu apetit si stil bosorogesc ,care nu are in cap decat goana dupa inavutire ,abuz si un comporetament nedemn ,vezi cele trei neveste si trei randuri de copii.De ce nu puneti sa candideze oameni tineri cu putere de munca si care sa va reprezinte partidul cu cinste .Cind faceti asemenea propuneri este bine sa aveti invedere si un sondaj de opinie care sa scoata la iveala personalitatea si moralitatea celui care se vrea a fi in fruntea unei comunitati.Credeti ca locuitorii acestei localitati sau tampit ?Inainte de a va alege un canditat consider ca este bine de stiut ce studii are,nu ca cele detinute de candidatul dvs. (4 clase) iar restul faute cu bani.

Ati fi curios sa-l puneti sa va scrie cateva randuri - moment in care va veti convinge ca nici nu stie sa scrie.R U S I N E !!!!!!!!!!!
1.1  RE: Tot comunisti si bosorogii vor functii trimis de
(13 feb 2008, 21:11:22
sa-l pupi in****pe bahan. macar e om gospodar s-a vazut ceva schimbare in bine de cand e la prima rie, mereuta ce a facut
1.2  RE: Tot comunisti si bosorogii vor functii trimis de
(13 feb 2008, 22:48:04
sa-l pupi tu cu tot neamul .. rece.Mereuta a facut primarie,locuri de munca pentru pompieri,iar el nu a facut nimic deoarece nu a fost el primar,el a fost doar o sluga a primarului iar pentru ce sa facut a luat salariu ca orice alt angajat.Este un venetic cel putin aerul pe care il degaja semana cu cel al celui care a dat acest raspuns.Ce sa schimbat in bine ca doar de cind a intrat la primarie si se cunoaste foarte bine cum ...............a tinut-o numai intrun scandal ,nu sa creat un loc de munca pentru noi si este omul care ii place sa hartueasca pe toata lumea

creind un total disconfort atat intre angajati cat si cei care intra in contact cu aceasta persoana de de o joasa factura.Ce bine credeti ca a facut ,exclus turnatul abuziv si fara gandire de beton peste asfalt?
2.   Te vom vota daca pleci de la psd trimis de
(13 feb 2008, 22:10:34
vei iesi din prima daca nu candidezi la psd,acest partid corupt,hai png
2.1  RE: Te vom vota daca pleci de la psd trimis de
(13 feb 2008, 22:50:48
din prima pe poarta bisericii..................... este si al naibii de credincios!!!!!!
3.   Atentie mare domnilor psihiatri trimis de
(14 feb 2008, 11:00:43
Asta trebuie dus de urgenta la doctor si facute analizele. Impreuna cu Gigi. NISTE ZDRENTE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Găină în sos de ceapă 6 porţii 120 minute 1 găină 1kg ceapă2 ardei graşi100g ulei1 căpăţână de usturoi± sare, piper Curăţaţi găina de tuleie, pârliţi-o la flacără, spălaţi-o şi scurgeţi-o de apă. Tăiaţi-o în bucăţele,... Citeşte