Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 feb 2008 - Anul XIII, nr. 28 (3709)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scrisoare către suceveni

Dragii mei,

 

Vă anunţ că, în urma unei mature chibzuinţe, am luat hotărârea să candidez pentru un nou mandat de Primar, având de această dată susţinerea Partidului Democrat - Liberal.

Poate că unii dintre Dumneavoastră sunt surprinşi de acest anunţ, având în vedere că în 2004 am candidat sub sigla altui partid. Mă cunoaşteţi, ştiţi că nu sunt omul care să ia decizii pripite sau care să se aventureze în căutarea unor avantaje vremelnice. De aceea trebuie să vă explic vouă, sucevenilor, care aţi fost principalii mei colaboratori în tot acest timp, adevărata mea echipă, de ce am luat această hotărâre.

Ştiu că îmi apreciaţi eforturile şi rezultatele şi sunteţi dispuşi să îmi acordaţi încă o dată încrederea voastră şi onoarea de a vă reprezenta. Ştiu asta pentru că foarte mulţi dintre Dv. mi-au arătat-o, unii în mod direct, alţii doar prin intermediul sondajelor de opinie. Aşadar, sunt convins că trebuie să continuăm împreună munca zilnică pentru a pune în practică proiectele pentru oraşul nostru, proiecte pe care le-am făcut cu voi şi pentru voi. Sunt convins că înţelegeţi că nu putem rămâne la lucruri mărunte, să cârpim pe ici-colo, să astupăm câte o groapă şi să alinăm suferinţele pentru un ceas sau o zi. Da, şi acestea trebuie făcute, dar ştiu că nu numai pentru asta m-aţi ales primar. Vremurile s-au schimbat. Suceava are astăzi nevoie de strategii şi de gândire în perspectivă. Şi pentru ca proiectul nostru comun să poată fi pus în practică, e nevoie şi de o echipă competentă şi puternică.

Trebuie să vă mărturisesc faptul că echipa care era acum alături de mine nu mai funcţiona aşa cum mi-aş fi dorit, iar viziunea noastră asupra oraşului nu mai era aceeaşi. De fapt, nici nu mai era aceeaşi echipă alături de care am pornit la drum şi cu care am gândit proiectul pentru Suceava europeană, proiect în care am crezut, cred în continuare şi ştiu că şi voi credeţi.

Până la urmă, oamenii contează mai mult decât orice siglă de partid. Iar oamenii cu care vreau şi pot să continui ce am început şi împreună cu care voi dezvolta mai departe oraşul sunt acum în PD-L şi mă susţin.

Eu sunt acelaşi om, nu m-am schimbat, sunt la fel ca voi, alături de voi şi vreau să mergem împreună mai departe, pentru binele oraşului.

Aşa să îmi ajute Dumnezeu.

 

Ion Lungu

Primarul Municipiului Suceava

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scrisoare către suceveni.
 Vizualizări articol: 612 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Scrisoare către suceveni3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   SOSESTE ERA INTUNECATA trimis de
( 4 feb 2008, 12:22:19
E DE BINE.INCEP SA MA SIMT BINE CIND VAD ATITA TRADARE SCIRBOASA,IN SFIRSIT NENOROCITII DE SCLAVI AVIYI DE PUTERE CU ORICE PRET IES LA VEDERE SI ISI ARATA SCHIMONOSITA FATA A FUGII LOR DUPA PUTERE CARE LE DA OCAZIA SA MAI FURE DI BANII PUBLICI.SA COBOARE VALUL INTUNECIMII PESTE MINTILE SLABE SI CAPABILE DOAR DE LINS C....
2.   Scrisoare trimis de
( 4 feb 2008, 12:49:11
asteptam o scrisoare deschisa si catre PNL-ul care nu te mai reprezinta, la fel de frumos redactata prin care sa iti anaunti demisia din partid, chiar cu riscul de a pierde mandatul de primar, asta ca sa demonstrezi ca esti un politic adevarat....RUSINEEEEEEE!!!
3.   Pt.jigodia trimis de
( 4 feb 2008, 12:50:32
Te simnti bine jigodie Lungu ?,vom vedea dupa alegiri.
4.   ASA SA FIE trimis de
( 4 feb 2008, 12:51:17
SUNT CONVINSA CA ASA VA FI SI CA PESTE PATRU ANI CU SPIRITUL DUMNEAVOASTRA GOSPODARESC VOM AVEA O SUCEAVA DE NERECUNOSCUT!

FELICITARI SI MULTA PUTERE DE MUNCA SA VA DE-A DUMNEZEU!

SUNTEM ALATURI DE DUMNEAVOASTRA!

4.1  RE: ASA SA FIE trimis de
( 4 feb 2008, 15:55:06
Raie, nici aici nu scap de limbile tale in cur? Comunista imputita! Lauda conducatorului iubit, cel mai destept, mai bun, mai frumos! Mi-e scarba te tine! Tu ai aplaudat si la Ceausescu? Grija, ai vazut cum a sfarsit! Vaco!
4.2  RE: ASA SA FIE trimis de
( 5 feb 2008, 00:46:37
CIND I-O ****TI LU LUNGU FITI SIGURA CA FOLOSITI ACEELASI RUJ CA NEVASTA -SA. ....SA NU AIBA NECAJURI OMUL ACASA...
5.   Scrisoare trimis de
( 4 feb 2008, 14:49:51
Cand ai citit scrisoarea la tv, domnule exprimar, te-ai adresat cu "voi" , "voua", etc. Cum se face ca apare redactata cu apelativul "Dumneavoastra?" Oricum esti o jigodie , ce mai conteaza cum te adresezi cetatenilor?

Anonimo, cred ca esti o nulitate angajata la primarie de lungu, de aia ili pupi in fund !!!Ti-e frica sa nu-ti pierzi scaunul, ca oricum esti in plus pe acolo !!!!
6.   Traseism politic trimis de
( 4 feb 2008, 15:38:09
Vine este a noastra pentru ca am crezulceea ce ne-a zis in 2004 si l-am votat. Nu o sa mai repet greseala asta.
7.   Iubesc tradarea dar urasc pe tradatori! trimis de
( 4 feb 2008, 16:04:08
Sa fie adevarat ce ne spune Lungu-L asta? Voi il credeti? Eu nu!!!!

Apropo, nu a terminat de scris ascrisoarea! A uitat "inca"!

"Ion Lungu

Primarul Municipiului Suceava - inca"
8.   Cu Zarujanca votez, trimis de
( 4 feb 2008, 16:31:14
ca a reusit sa faca Suceava sa arate ca Dorohoiul,si mie imi place ca nu se opreste,vrea sa ne duca mai departe, sa arate ca Saveniul...
9.   Ptr. anonima trimis de
( 4 feb 2008, 20:18:09
esti o lingauca il pupi in fund pe tradatorul de lungu a mintit suceava in 2004 sa-i fie rusine
10.   Weggwewgwgwgwg trimis de
( 5 feb 2008, 10:04:04
Ba ticalosule in Obcini muha construieste un bloc chiar la intersectia cu drumul spre Moara, iar toata apa o deverseaza in drum producand pagube mediului si carosabilului!

Ce masuri ai luat dumneata ca primar al Sucevei? Lingaule

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap umplut 4 porţii - 60 minute 1 crap (circa 2kg)500g ciuperci proaspete4 cepe 2 căţei usturoi1 lingură făină250g untun vârf de cuţit nucşoară1 lingură pastă de roşii1 leg. pătrunjel± sare, piper Se curăţă crapul de... Citeşte