Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 ian 2008 - Anul XIII, nr. 8 (3689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Civilizaţie

Flutur face apel la politicieni pentru dezbateri civilizate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, a făcut, ieri, apel la toţi politicienii suceveni ca dezbaterile din acest an să fie făcute civilizat, „la limita bunului-simţ”. Senatorul a arătat, ieri, într-o conferinţă de presă, că mai ales în anii electorali nivelul discursului politic coboară şi că ar trebui ca dezbaterile să fie axate pe soluţii pentru comunităţile locale şi mai puţin pe atacuri.

În acest context, Flutur a făcut referire la o serie de acuze care i-au fost aduse de PSD şi a cerut liderilor acestui partid să-şi reconsidere poziţia.

„Fac apel către clasa politică, ca dezbaterile să fie în limita bunului-simţ şi pe soluţii. PSD a debutat în acest an cu atacuri la adresa PD-L care nu le fac cinste, punând tot felul de tineri să latre precum căţelul la tren în fiecare zi. Îi chem la dezbateri civilizate, constructive pentru perioada următoare”, a afirmat liderul PD-L.

Totodată, acesta a spus că partidul său va monitoriza foarte atent, „cu lupa”, modul în care Consiliul Judeţean Suceava, condus de liderul PSD Gavril Mîrza, va repartiza bugetele pe localităţi.

Flutur suspectează PSD că „încă are boala veche în ceea ce priveşte clientela politică” şi va favoriza localităţile în care are primari. În judeţul Suceava, social democraţii au primari în 79 din cele 114 unităţi administrativ-teritoriale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur face apel la politicieni pentru dezbateri civilizate.
 Vizualizări articol: 752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur face apel la politicieni pentru dezbateri civilizate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   NU TI-E RUSINE? trimis de
(11 ian 2008, 17:34:28
FLUTURASULE, OARE NU TI-E SCARBA DE TINE INSUTI? PANA CAND CREZI CA O SA PROSTESTI OAMENII? REPREZINTI TOT CE MAI RAU INTR-UN OM: RANCHIUNOS,RAZBUNATOR,PARANOIC PANA SI PRIVIREA ITI ESTE CA A UNEI SALBATICIUNI TURBATE! ESTI O RUSINE PENTRU SUCEAVA SI PENTRU BUCOVINA!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Terină de praz cu brânză 1,3kg praz200g roşii3 linguri ulei de măsline2 cepe verzi1 leg. pătrunjel500ml apă50g (10 foi) gelatină250g telemea (preferabil de capră)sare, piperSOSUL: 4 linguri ulei de măsline2 linguri oţet de mere1/2 linguriţă piper proaspăt măcinat½... Citeşte