Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 ian 2008 - Anul XIII, nr. 8 (3689)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Confirmare

Conducerea PD-L Suceava, validată la Bucureşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea organizaţiei judeţene Suceava a PD-L a fost validată, miercuri, de forurile centrale ale partidului. Astfel, senatorul Gheorghe Flutur va fi cel care va avea frâiele filialei de la Suceava.

La nivel judeţean, nominalizarea conducerilor de filiale va fi încheiată până la sfârşitul lunii ianuarie, un punct nevralgic fiind organizaţia din Rădăuţi, râvnită atât de deputatul PD Aurel Olărean, cât şi de PLD pentru Petru Carcalete. Negocierile pe această temă ar urma să fie finalizate în cursul zilei de astăzi.

Gheorghe Flutur a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că obiectivul prioritar al PD-L este câştigarea alegerilor locale din acest an şi că pentru aceasta trebuie să grăbească procesul de unificare dintre PD şi PLD, astfel încât activiştii partidului să înceapă cât mai curând să se pregătească pentru alegeri.

PSD şi PNL rămân duşmanii PD-L

„Obiectivul este să câştigăm cât mai multe primării şi consilii judeţene, dar victoria nu vine din cer, ci din munca imensă pe care trebuie să o depună membrii noştri. În timp ce alte partide politice se pregătesc să gestioneze eşecul prin amânarea sau devansarea alegerilor, PD-L se pregăteşte să gestioneze un succes cu cea mai puternică garnitură de candidaţi de primari”, a spus Flutur.

Candidaţii vor fi stabiliţi în urma unor sondaje de opinie, dar nu vor fi anunţaţi public mai devreme de luna martie.

PD-L şi-a definit ca adversari politici PSD şi PNL şi din această perspectivă monitorizează „cârdăşia care continuă între PNL şi PSD” şi contaminarea PNL de la PSD cu „microbul pomenilor”.

Flutur a mai declarat că speră ca partidul său să obţină din alegeri un număr suficient de mandate pentru a nu fi nevoit să facă negocieri şi alianţe post-electorale cu vreunul dintre cei pe care acum i-a definit ca adversari politici.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea PD-L Suceava, validată la Bucureşti.
 Vizualizări articol: 1158 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conducerea PD-L Suceava, validată la Bucureşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Terină de praz cu brânză 1,3kg praz200g roşii3 linguri ulei de măsline2 cepe verzi1 leg. pătrunjel500ml apă50g (10 foi) gelatină250g telemea (preferabil de capră)sare, piperSOSUL: 4 linguri ulei de măsline2 linguri oţet de mere1/2 linguriţă piper proaspăt măcinat½... Citeşte