Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 ian 2008 - Anul XIII, nr. 7 (3688)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Planuri

PNL vrea să câştige minim 10 consilieri locali în municipiul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii din Suceava vor să obţină al doilea mandat consecutiv de primar, prin actualul edil Ion Lungu, precum şi cel puţin 10 mandate în Consiliul Local al municipiului reşedinţă de judeţ. Anunţul a fost făcut de preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PNL, Angela Zarojanu, care a declarat că principalul obiectiv al liberalilor suceveni în anul 2008 este câştigarea alegerilor locale.

Zarojanu a precizat că organizaţia pe care o conduce şi-a exprimat deja opţiunea privind viitorul candidat PNL pentru funcţia de primar al Sucevei, acesta fiind Ion Lungu. „Dacă în privinţa candidaturii domnului Lungu lucrurile sunt foarte clare, rămâne să stabilim şi viitorii candidaţi pentru Consiliul Local, astfel încât dumnealui să aibă o echipă de oameni competenţi, care să susţină programele de dezvoltare ale primarului”, a spus preşedintele PNL Suceava.

Liberalii ţintesc şi spre cele două funcţii de viceprimar

Angela Zarojanu a mai precizat că desemnarea candidaţilor pentru CL Suceava se va face până la sfârşitul lunii februarie 2008. Ea a adăugat că până în momentul de faţă o parte dintre actualii consilieri locali suceveni ai PNL Suceava, dar şi unii membri ai Biroului Permanent Local, şi-au exprimat deja dorinţa de a se regăsi pe listele acestui partid la alegerile locale din acest an.

„Lista de candidaţi se va întocmi respectând criteriile interne de partid, dar şi după ce vom testa notorietatea celor care vor să ocupe o funcţie de consilier local din partea PNL. Cei care vor să candideze pe listele PNL trebuie să se participe la sondajul pe care îl vom face în municipiul Suceava pentru a vedea de ce notorietate se bucură în rândul alegătorilor”, spune Zarojanu.

Ea a mai precizat că, prin obţinerea a 10 mandate de consilier local în Suceava, PNL ar putea „ţinti” şi la cele două funcţii de viceprimar.

Pe de altă parte, Angela Zarojanu, a mai arăta că PNL va promova o campanie electorală curată, fără atacuri la persoană şi care se va concentra mai mult pe prezentarea realizărilor guvernării liberale la nivel local şi central. „Asta nu înseamnă că le vom permite adversarilor să ne atace, pentru că avem şi noi metodele noastre de a riposta. Însă vom milita şi sperăm ca va fi o campanie electorală curată”, a încheiat Zarojanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNL vrea să câştige minim 10 consilieri locali în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 4 voturi
PNL vrea să câştige minim 10 consilieri locali în municipiul Suceava2.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   S-o credeti voi! trimis de
(10 ian 2008, 12:55:00
Cine credeti ca e fraierul sa va mai voteze?
2.   REVENIRE trimis de
(10 ian 2008, 13:20:41
Nu va mai agitati cu Lungu la primarie el candideaza numai ptr.P.D.L.la primarie asa ca ganditi-va la altcineva.Lungu e"copilul"lui Flutur asa ca ati luat tzeapa.Ceilalti liberali adevarati veniti inapoi la noi trebuie sa invinga adevarata dreapta.
3.   La pacea trimis de
(10 ian 2008, 17:10:49
10 PN-lizdi consileri la Cimitirul Pacea

sa-i faca bine doamne-doamne cum i-a facut si p-aia!

de unde Lungule 10 consilieri? mai ai tu atati membri in partid?

tu cu zarujanca si cu baiatul ala cu inima-n poieneze, ala care v-a vandul lui marza. asa ca un terminator, o penala si un cardiac, astia sunt liberalii din suceava.

restu-i vrajeala, nu ca-n seakespeare, ci c-an gara la Itzkani!

poate mai face ma-ta o clona, cu frate-tau i-a ieshit nasol. sa incerce cu acatrinei!

4.   Fantezie PNL trimis de
(10 ian 2008, 22:16:38
Un urs aducea laptele proaspat din varful muntelui, iar marmota invelea ciocolata... (exact ca in reclama).
5.   Cu cine? trimis de
(11 ian 2008, 10:28:47
cu cine vrea pnl`ul sa castige din nou primaria? cu zarujanca? cu lungu? sa fim seriosi... transhee in toata suceava, mofturi de viceprimar, sictir de primar... cu asta ne`au rasfatzat acesti "oameni" pe tot parcursul mandatului. vedetzi voi cu cine votatzi si cine credeti ca merita.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tortino 6 porţii - 60 minute 175g ciocolată amară150g unt75g zahăr6 gălbenuşuri3 albuşuri75g făină Topiţi ciocolata şi untul la foc mic. Bateţi gălbenuşurile cu zahărul, până când obţineţi o compoziţie cremoasă. Adăugaţi... Citeşte