Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 dec 2007 - Anul XII, nr. 307 (3675)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Demersuri

Amendamentele PSD la Legea bugetului pe 2008 au fost votate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Vicepreşedintele Organizaţiei PSD Suceava, Ovidiu Donţu, a anunţat că amendamentele parlamentarilor social democraţi la Legea bugetului pe anul 2008 au fost aprobate în urma votului din şedinţa comună a Senatului şi Camerei Deputaţilor.

Donţu a precizat că amendamentele vizează acordarea pensiei pentru soţul supravieţuitor, în cuantum de 25% din pensia soţului decedat, dar şi decontarea tichetelor de călătorie CFR nefolosite.

El a mai subliniat că social democraţii au reuşit să obţină şi majorarea alocaţiei pentru copii de la 25 la 40 de lei lunar, dar şi extinderea programului „Laptele şi Cornul” pentru elevii claselor V-VIII şi creşterea sumelor pentru bursele acordate prin programul „Bani de Liceu” de la 180 de lei lunar la 200 de lei.

Ovidiu Donţu a mai explicat că tot prin bugetul pe anul 2008 s-au alocat sume şi pentru acordarea de subvenţii în agricultură, în cuantum de 650 de lei pentru agricultorii cu terenuri mai mari de 1,5 hectare, şi de 350 de lei pentru cei care exploatează suprafeţe de teren mai mic de un hectar.

„Şi în continuare ne vom lupta pentru luarea unor măsuri sociale, iar aprobarea acestor amendamente demonstrează preocuparea noastră de a-i sprijini pe cei sărmani”, a declarat vicepreşedintele PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amendamentele PSD la Legea bugetului pe 2008 au fost votate.
 Vizualizări articol: 544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amendamentele PSD la Legea bugetului pe 2008 au fost votate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Cubuleţe de porc cu frigănele 4 porţii - 35 min 700g pulpă de porc8 felii de franzelă2 ouă300ml ulei50g parmezan ras100ml vin roşu200ml supă de legume (din cub)1 lingură zeamă de lămâie1 căţel de usturoi1 leg. pătrunjel± sare, piper Curăţă... Citeşte