Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 15 dec 2007 - Anul XII, nr. 301 (3670)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Achiziţii

PNŢCD Suceava adună nemulţumiţii din alte partide

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ţărăniştii suceveni au deschis sezonul de achiziţii dedicat în special celor nemulţumiţi din alte partide.

Un prim lot de noi membri a fost anunţat ieri oficial într-o conferinţă de presă susţinută de secretarul general al organizaţiei judeţene a PNŢCD, Dan Strutinschi.

Este vorba de circa 100 de liberali din Vereşti, în frunte cu fostul preşedinte Dumitru Neamţu, şi de fostul lider al organizaţiei de tineret a PLD din Câmpulung Moldovenesc, Dragoş Simion.

Pe lângă aceştia, a fost anunţat ca nouă achiziţie şi Constantin Gherman din Slatina, persoană care nu a mai făcut politică până acum. Dumitru Neamţu a declarat că a luat decizia de a pleca din PNŢCD deoarece nu a fost de acord cu hotărârea Delegaţiei Teritoriale a PNL de desfiinţare a biroului de conducere al PNL Vereşti pe motiv că a obţinut rezultate slabe la alegerile europarlamentare.

Neamţu a apreciat că cele circa 10 procente obţinute de PNL la Vereşti nu reprezintă un scor dezastruos, „ci se apropie de media judeţeană”.

El a precizat că deja 80 de liberali din Vereşti au semnat adeziunile la PNŢCD.

Trebuie spus că Dumitru Neamţu, care este consilier local, îşi va pierde această calitate odată cu schimbarea partidului, aşa cum spune legea. El va fi de altfel candidatul ţărăniştilor la funcţia de primar la alegerile locale din 2008.

„PDL, un FSN reformat”

Câmpulungeanul Dragoş Simion a declarat că a părăsit PLD pentru PNŢCD nemulţumit fiind de fuziunea cu PD şi este convins că şi alţi liberal-democraţi nu se vor simţi bine „într-un FSN reformat”, cum a denumit el viitorul PDL.

De altfel, Simion a făcut un apel către foştii săi colegi să-i urmeze exemplul, dacă vor să facă cu adevărat politică de dreapta.

Dragoş Simion revine de fapt în PNŢCD, partid pe care l-a părăsit în 2003 pentru PNL, ca mai apoi să ajungă la PLD.

În ceea ce-l priveşte pe Constantin Gherman, din Vereşti, el este vărul actualului primar PD al localităţii, Ilie Gherman, şi va fi candidatul PNŢCD la funcţia de primar.

„Vrem să dăm un semnal al uşilor deschise în PNŢCD astfel ca oamenii de calitate să vină spre noi. Vreau să amintesc aici că PNŢCD a fost un rezervor de cadre pentru foarte multe partide şi este momentul ca foştii noştri membri să se reîntoarcă acasă”, a încheiat Strutinschi.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PNŢCD Suceava adună nemulţumiţii din alte partide.
 Vizualizări articol: 795 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PNŢCD Suceava adună nemulţumiţii din alte partide0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Veniti ! portile iadului sunt deschise. trimis de
(15 dec 2007, 11:31:06
toate rebuturile partidelor politice se indreapta catre acesti necunoscuti care este pnt cd ei nu vor reusi sa treaca partidul de 1%
2.   Brava trimis de
(17 dec 2007, 11:55:30
Ce tari ati ajuns acum cu 80 de liberali in veresti v-ati dublat numarul de membri in judet. Cu vatamanu pistolaru in frunte bagati mare. Daca aveati bani cred ca-i cumparati si pe dica si pe goian .

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Supă de iarnă 4 porţii - 100 minute400g afumătură(şuncă, bacon, cârnaţi)1 ţelină mare1 sfeclă mare1 gulie mare100g fasole verde1 ardei gras roşu1 ardei iute2 morcovi100g linte verde100g paste scurte - tăiţei4 cartofi1... Citeşte