Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 dec 2007 - Anul XII, nr. 297 (3666)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demersuri

PSD pune condiţii pentru a vota bugetul Sucevei pentru anul 2008

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PSD, Virginel Iordache, a declarat că reprezentanţii acestui partid în Consiliul Local al municipiului reşedinţă de judeţ vor vota doar în anumite condiţii bugetul Sucevei pentru anul 2008.

Iordache a precizat că în condiţiile în care amendamentele consilierilor locali PSD nu vor fi susţinute de către primarul Sucevei, Ion Lungu, şi de către grupul consilierilor PNL, social democraţii nu vor vota bugetul şi vor părăsi sala de şedinţă în semn de protest.

„Cetăţenii Sucevei nu trebuie să mai fie amăgiţi cu promisiuni deşarte, şi din acest motiv trebuie să se facă ceva concret pentru ei, nu numai când este campanie electorală.          Pe această cale, informăm toţi sucevenii că, în cazul în care amendamentele noastre nu vor fi prinse în bugetul pe 2008, şi care vizează alocarea de fonduri pentru reparaţii de străzi sau pentru construcţia de locuri de joacă pentru copii, consilierii PSD nu vor vota pentru adoptarea acestuia”, susţine Virginel Iordache.

El a arătat că principalele amendamente la bugetul Sucevei pe anul 2008 vizează alocarea de fonduri pentru realizarea unor investiţii în cartierele Iţcani, Burdujeni, Burdujeni sat, George Enescu, Zamca şi Obcini.

PSD Suceava solicită fonduri pentru reabilitarea a 23 de străzi

Astfel, în Iţcani, PSD vizează reparaţia străzilor Câmpului, Decebal, Mitocului, Cimitirului, Depoului, precum şi amenajarea unui loc de joacă pentru copii lângă fosta fabrică Străduinţa.

În ceea ce priveşte cartierul Burdujeni, lista de priorităţi a social democraţilor vizează repararea străzilor Jean Bart, Prieteniei, Privighetorii, Iacob Zadik, Nicolae Iorga, porţiunea de drum dintre Calea Unirii şi 22 Decembrie, dar şi amenajarea unui loc de joacă pentru copii în zona străzii Iacob Zadik.

În ceea ce priveşte cartierul Burdujeni sat, Virginel Iordache a spus că reprezentanţii PSD în Consiliul Local vor solicita alocarea de fonduri pentru balastarea străzilor Lev Tolstoi, Făgetului, Nicolae Grigorescu, Dobrilă Eugen.

Iordache a spus că în cartierul George Enescu se impune realizarea de reparaţii capitale pe Aleea Lalelelor.

Parc de joacă în George Enescu

„Dat fiind faptul că în cartierul George Enescu sunt foarte mulţi copii, vom propune amenajarea unui parc de joacă pentru aceştia, mai mare ca suprafaţă. În ceea ce priveşte cartierul Obcini, vom solicita fonduri pentru reparaţii la străzile Slătioarei, Măgurei, Bistriţei, Fîntâna Albă, dar şi pentru reamenajarea locurilor de joacă  pentru copii existente. Tot în cartierul Obcini, se impune semaforizarea intersecţiei dintre Strada Corneliu Coposu şi Calea Obcinilor. De asemenea vom avea în vedere şi amenajarea grădiniţei din acest cartier”, a declarat preşedintele PSD Suceava.

Nu în ultimul rând, el a spus că pentru cartierul Zamca, social democraţii vor solicita fonduri pentru repararea străzilor Vişinilor, Ion Neculce, Grigore Ureche şi reamenajarea locurilor de joacă pentru copii.

„Dacă aceste amendamente vor fi aprobate, consilierii locali suceveni ai PSD vor vota aprobarea bugetului pentru anul 2008”, a încheiat Iordache.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD pune condiţii pentru a vota bugetul Sucevei pentru anul 2008.
 Vizualizări articol: 543 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
PSD pune condiţii pentru a vota bugetul Sucevei pentru anul 20081.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Broscuţe vesele 2 chifle2 felii mozzarella2 felii ardei gras2 măsline1 linguriţă unt1 lingura paste de tomate2 linguri brânză de vaci1 linguriţă chimen1.2 ceapasare Se amestecă brânza de vaci cu 1 linguriţă unt, chimenul, ceapa... Citeşte