Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 mar 2020 - Anul XXV, nr. 61 (7366)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

#petimpdepandemie

Zorina Alliata, Washington: “Este foarte ciudat să fim toți acasă tot timpul!”

Unul dintre primele răspunsuri primite la solicitările redacției Monitorului aparține unei femei de afaceri din Statele Unite, Zorina Alliata, originară din Gura Humorului. Zorina locuiește în Washington, și este president/CEO la Better Karma Publishing, LLC.

Multe companii au spus să lucrăm de acasă dacă putem. Eu oricum lucram de acasă, fiindcă echipa mea este împrăștiată prin toată lumea şi suntem obișnuiți să ne vedem numai online. Acum şi soțul meu lucrează de acasă. Multe şcoli din zonă s-au închis, a noastră încă nu, dar azi (n.r.-vineri) şi luni sunt închise pentru ședințe cu profesorii, deci şi fiul nostru este acasă. Este foarte ciudat să fim toți acasă tot timpul! Săptămâna trecută am început să anulăm evenimentele mai mari din aprilie şi mai, dar săptămâna asta deja am anulat toate evenimentele chiar şi mici”, ne scrie Zorina Alliata.

 

Ea este de părere că virusul va îmbolnăvi mulți oameni, dar “idea este să nu ne îmbolnăvim toți deodată”.

 Și continuă humoreanca stabilită de mulți ani în SUA: “De aceea se folosește “social distancing” – stai mai mult acasă, izolează-te dacă ești bolnav, nu merge în grupuri mari, dezinfectează-ţi mâinile etc. Chiar dacă mulți tineri şi oameni de vârstă mijlocie nu vor avea simptome foarte grave, cei mai în vârstă sunt foarte vulnerabili şi trebuie să ne protejăm unii pe alții. Am fost la un eveniment săptămâna asta, ultimul cred care nu a fost anulat, într-un grup mic. Nu am dat mâna cu nimeni, deși eu tot încercam, din obișnuință. A fost ciudat, dar toată lumea a fost amabilă şi am glumit, fiindcă nimeni nu vrea să transmită virusul la cineva în vârstă”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zorina Alliata, Washington: “Este foarte ciudat să fim toți acasă tot timpul!”.
 Vizualizări articol: 3918 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zorina Alliata, Washington: “Este foarte ciudat să fim toți acasă tot timpul!”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Pe timp de pandemie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei