Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 14 mar 2020 - Anul XXV, nr. 61 (7366)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

#petimpdepandemie

Mircea Alexandru, Sydney (Australia): “La noi lumea nu poartă măști, restaurantele și cafenelele sunt pline, nu avem încă nici o restricție”

Mircea Alexandru, din Gura Humorului, trăiește în Sydney. 

“E duminică, ora 2.30, când vă scriu. Situația mondială și bineînțeles cea din Australia este foarte volatilă. Avem în jur de 250 de bolnavi și 3 morți. Un număr foarte scăzut dacă iei în considerare unde se află Australia, numărul mare al populației, cu origini din toată lumea, și mai ales și plăcerea australienilor de a călători. Părerea mea este ca numărul mic de infecții în emisfera sudică se datorează climei: noi tocmai am ieșit din vară. Dacă am dreptate, îmbunătățirea vremii în emisfera nordică va aduce epidemia sub control. Aici viața este foarte aproape de normalitate. Școlile sunt încă deschise, în weekend meciurile AFL - Australian Football League s-au ținut cu spectator (probabil pentru ultima dată în viitorul apropiat). Formula 1 care ar fi trebuit să aibă loc weekendul ăsta s-a anulat din cauza unei echipe venite din străinătate bolnavă. După cum știi, Tom Hanks și soția sunt bolnavi și internați într-un spital australian - au venit bolnavi din SUA. La noi lumea nu poartă măști, cel puțin în suburbii, restaurantele și cafenelele sunt pline, nu avem încă nici o restricție.

Viața pare normală. Acum 2 săptămâni în urmă a fost nebunia cu hârtia igienică, dar acum s-au liniștit oamenii. Nu știu cât va mai dura “normalitatea”.

Eu personal încerc să ignor știrile sumbre din Europa. Avem o vacanță planificată în septembrie-octombrie de 6 săptămâni in Europa, cu 3 săptămâni în Nordul Italiei. Totul plătit, cu șanse foarte mici să recuperăm ceva în cazul în care nu putem veni.

Trăim cu speranța că totul se va sfârși curând și lumea se va întoarce la “normalitate”, care cu siguranță nu va mai fi aceeași pentru mulți dintre noi.

Numai bine și multă sănătate tuturor!”

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mircea Alexandru, Sydney (Australia): “La noi lumea nu poartă măști, restaurantele și cafenelele sunt pline, nu avem încă nici o restricție”.
 Vizualizări articol: 3421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mircea Alexandru, Sydney (Australia): “La noi lumea nu poartă măști, restaurantele și cafenelele sunt pline, nu avem încă nici o restricție”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Pe timp de pandemie

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei