Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 31 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 74 (6784)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rhonda Byrne: „Secretul”

Părți din Marele Secret s-au aflat în tradițiile orale, în literatură, în diferite religii și filozofii, de-a lungul secolelor. Pentru prima dată, toate părțile Secretului au fost reunite într-o revelație incredibilă, care va transforma viețile celor ce o trăiesc.

Din această carte, veți învăța cum să folosiți Secretul în toate aspectele vieții dumneavoastră - obținerea banilor, păstrarea și redobândirea sănătății, relațiile interumane, fericirea și în orice interacțiune pe care o aveți în această lume. 

Veți începe să înțelegeți puterea ascunsă, nefolosită, care se află înlăuntrul vostru și această revelație poate aduce bucurie fiecărui aspect al vieții dumneavoastră.

Secretul cuprinde înțelepciune de la învățători din vremea noastră - bărbați și femei care au folosit-o pentru a dobândi sănătate, bunăstare și fericire. Aplicând cunoașterea Secretului, ei aduc la lumina întâmplări captivante de vindecare a unor boli, de redobândire a sănătății, de depășire a unor obstacole și de obținere a ceea ce mulți oameni ar considera imposibil.

Marele Secret a fost transmis de-a lungul epocilor, a fost mult râvnit, ascuns, pierdut, furat și adus cu mari sume de bani. Acest Secret vechi de secole a fost înțeles de câțiva dintre cei mai importanți oameni din istorie: Platon, Galileo Galilei, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein - alături de alți inventatori, teologi, oameni de știință și mari gânditori. Acum, Secretul a fost dezvăluit lumii. Pe măsură ce aflați Secretul, veți ajunge să știți cum să aveți, să fiți ori să faceți tot ceea ce doriți. Veți ajunge să știți cine sunteți cu adevărat. Veți ajunge să cunoașteți adevărata măreție care vă așteaptă în viață. 

Sursa: www.libris.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rhonda Byrne: „Secretul”.
 Vizualizări articol: 1406 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Rhonda Byrne: „Secretul”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei