Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 22 iul 2017 - Anul XXII, nr. 164 (6580)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Silje Burmester: „Jurnalul secret al Carlei Bruni”

Cu o imaginație fermecătoare și un umor care spulberă preconcepția lipsei de haz a germanilor, Silke Burmester construiește o ficțiune fascinantă cu personaje cât se poate de reale.
„Jurnalul secret al Carlei Bruni” este o bijuterie ficțională de factură aparent mondenă, prin care se perindă personaje și aventuri savuroase.

Departe de genul tabloid al literaturii, cartea jurnalistei germane încântă deopotrivă prin ironia bine deghizată și prin lipsa de inhibiție cu care sunt tratate cele două personaje principale - ultraegoista, candid caustica și înfumurata Carla și afemeiatul, micuțul și vanitosul Niki (Nicolas Sarkozy).

Dacă în paginile ziarelor cei doi apar des și de obicei la aceeași rubrică - celebrități în derivă - în această carte personalitățile sunt conturate până la cele mai fine amănunte.
Cititorul găsește aici tot ceea ce se află în culisele faptelor brute și zvonurilor timide: amănunte picante, considerații insultătoare și secrete mai mult sau mai puțin răsuflate, care sunt expuse într-o goliciune absolut veridică și tratate cu o ironie pe care fiecare spectator al aventurilor cuplului prezidențial francez o poate gusta cu o satisfacție deplină.

Sursa: www.carte.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Silje Burmester: „Jurnalul secret al Carlei Bruni”.
 Vizualizări articol: 1422 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Silje Burmester: „Jurnalul secret al Carlei Bruni”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei