Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 aug 2016 - Anul XXI, nr. 194 (6307)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   7 imagini |   ø fişiere video

NOUTĂŢI EDITORIALE la Editura NICULESCU

Ghidul superfemeii. Strategii pas cu pas pentru o viaţă împlinită şi echilibrată

Autor: Dr. Jaime Kulaga

„Lucrarea de debut a dr. Jaime Kulaga este un ghid practic şi optimist pentru găsirea echilibrului şi a împlinirii. Este conceput cu mult profesionalism, pentru a ajuta femeile ocupate să rămână concentrate asupra obiectivelor lor, dar resimţind mai puţin stres. Aşa cum explică dr. Kulaga, echilibrul în viaţă nu înseamnă să înveţi cum să jonglezi cu mai multe sarcini deodată, ci să te concentrezi asupra lucrurilor cu adevărat importante.”

Patricia Spadaro, autoarea cărţii  Honor Yourself: The Inner Art of Giving and Receiving

„Kulaga ţese firul mai multor concepte, creând astfel un spaţiu de inspiraţie, încurajare şi sfaturi realiste pentru femeile care nu şi-au făcut o prioritate din ele însele. Ghidul superfemeii îmbină relatarea unor exemple indezirabile cu scenarii optimiste şi realizabile pentru o viaţă echilibrată. Având informaţii şi exerciţii practice, relevante, lucrarea îţi arată cum să te eliberezi de sarcinile care trebuie îndeplinite, pentru a trăi o viaţă împlinită. O recomand cu încredere!”
Paula Renaye, autoarea cărţii  Living the Life You Love: The No-Nonsense Guide to Total Transformation

Din această carte, vei afla cum să:
• identifici rolurile principale ale vieţii tale şi să le prioritizezi;
• înveţi să spui „nu" şi să ai grijă de tine fără a te simţi vinovată;
• stabileşti scopuri inteligente, să ceri ajutor şi să iei decizii importante;
• reinterpretezi trecutul pentru a-ţi fi de folos în prezent.

 

Copilăria dictatorilor

Autor: Véronique Chalmet

losif, Francisco, Jean-Bédel, Muammar, Idi, Saloth Sar... Cine ar putea crede că în spatele acestor prenume inofensive se ascund cei mai sângeroşi dictatori pe care i-a cunoscut secolul al XX-lea? Pata roşie neştearsă pe care au lăsat-o în cărţile de istorie ne-a făcut să uităm că, înainte de a deveni tirani, chiar şi Stalin, Franco, Bokassa, Gaddafi, Amin Dada sau Pol Pot au fost cândva copii.


Te naşti călău sau devii astfel? în ce măsură contribuie la aceasta atavismul şi înclinaţia spre boli psihice? Contextul familial sau cel politic are oare vreo influenţă asupra atitudinii despotice şi a manifestării cruzimii?

Véronique Chalmet pătrunde în „rădăcinile răului" şi îl invită pe cititor la această reflecţie. Prin evocarea pitorească a copilăriei şi a tinereţii a zece băieţi sortiţi unui destin sumbru, autoarea reînvie episoade istorice din secolul trecut. Ea schiţează, prin tuşe subtile şi originale, portretul acestor dictatori celebri, de tristă amintire, oferind astfel o perspectivă nouă asupra înţelegerii tiraniei.

 

Abundenţă acum. Amplifică-ţi viaţa şi obţine prosperitatea ASTĂZI

Autori: Lisa Nichols, Janet Switzer

Povestea Lisei poate fi povestea oricăruia dintre noi. Un moment de cumpănă din viaţa ei a determinat-o să-şi reevalueze fundamental felul de a gândi. Atunci, a decis că poate, trebuie şi vrea să îşi ofere şansa unei vieţi nu numai satisfăcătoare, dar abundente şi fericite. Pas cu pas, printr-o căutare profundă şi ferventă, a găsit în ea însăşi răspunsurile şi soluţiile care au condus-o către fericire. În decurs de câţiva ani, viaţa ei s-a schimbat la 180 de grade, trecând de la disperare, umilinţă şi suferinţă, la abundenţă, conştientizare a valorii de sine şi asumare a propriei misiuni în viaţă: aceea de a-i ajuta şi pe alţii să îşi găsească scopul personal şi să ajungă la împlinirea la care au visat dintotdeauna.


O prezenţă mult îndrăgită la celebrul The Oprah Winfrey Show, Lisa vrea să ai acces la viaţa pe care ţi-o doreşti chiar ACUM. Citind această carte, vei descoperi:
• Tehnici pentru a-ţi dezvolta sinele şi un set personal de competenţe şi abilităţi necesare pentru a-ţi transforma visurile în realitate;
• Strategii pas cu pas pentru a atrage relaţia dorită sau pentru a-ţi îmbunătăţi relaţiile deja existente şi şansa unor legături pline de iubire, care te vor dezvolta ca fiinţă umană;
• Strategii pentru a-ţi crea o viaţă prosperă din punct de vedere financiar şi pentru a atrage acele situaţii favorabile care îţi vor permite să-ţi construieşti cariera.

 

Cele mai importante 76 de întrebări şi răspunsuri din management

Autor: James McGrath

„O carte pe care orice manager ambiţios o va găsi extrem de Utilă.”

DARREN HUGHES,
Managing Director, PP Screeds & Drywall Ltd

„Un ghid esenţial, menit să-i ajute pe manageri să-şi folosească potenţialul la maximum pentru bunul mers al companiei.”
JOHN ELBRO ACIOB,
Managing Director, UKService Lifts Ltd

Sunteţi un manager ocupat şi căutaţi răspunsuri practice şi eficiente la problemele cu care vă confruntaţi zi de zi? Această carte vă oferă soluţii imediate la întrebările-cheie pe care şi le pune orice manager: „Cum să îmi motivez echipa?”, „Cum să deleg sarcini în mod eficient?”, „Cum să pregătesc un plan strategic?” etc.
Lucrarea de faţă vă ajută să găsiţi cu uşurinţă întrebările la care căutaţi răspuns, vă explică de ce este importantă fiecare în parte şi care e raţionamentul din spatele acestora. Soluţiile rapide care vi se oferă vă dau imboldul necesar pentru a trece la fapte şi a merge mai departe cu încredere.
Cartea „Cele mai importante 76 de întrebări şi răspunsuri din management” vă va ajuta:
• să gestionaţi rapid şi profesionist o gamă largă de provocări legate de management;
• să fiţi mai pregătiţi, mai hotărâţi şi să deţineţi mai mult control;
• să obţineţi ce-i mai bun de la echipa voastră, să vă bucuraţi de respectul colegilor şi de sprijinul celorlalţi manageri;
• să vă înţelegeţi pe deplin responsabilităţile, dar şi compania în care lucraţi şi rolul vostru în aceasta.

 

Acţionaţi şi gândiţi ca un lider

Autor: Herminia Ibarra

„În această carte, Herminia Ibarra evită concepţiile convenţionale legate de conducere în afaceri. Ea ţine seama de contextul în permanentă schimbare în care trăim şi ne oferă o carte practică şi orientată spre acţiune, abordând teme precum conducerea, identitatea şi schimbarea. Această carte este o lectură obligatorie pentru cei care vor să devină lideri.”

SUSAN P. PETERS,
vicepreşedinte,
Resurse Umane, GE

„Acţionaţi şi gândiţi ca un lider oferă sfaturi practice şi utile privind modul în care ar trebui să atingem cel mai greu obiectiv: să ne schimbăm pe noi înşine. ”
LINDA A. HILL,
profesor de Administrarea Afacerilor,
Harvard Business School

„Această carte este scrisă inteligent, stimulând gândirea celor ce vor cu adevărat să iasă în evidenţă şi să acţioneze în calitate de lideri, lucruri de care nu credeau că sunt capabili până acum. ”
PAUL POLMAN,
director general, Unilever

„Pentru a fi un lider mai bun, trebuie mai întâi «să acţionaţi, şi apoi să gândiţi». Citiţi această carte pentru a descoperi viziunea modernă şi originală a autoarei despre ce înseamnă un lider de succes. ”
CHARLOTTE BEERS,
fost director general, Ogilvy & Mather

 

Inteligenţa corporală. Lasă gândurile să treacă, ascultă-ţi corpul, pentru a dobândi înţelepciune, încredere şi succes. Planul transformării în 30 de zile

Autor: Steve Sisgold

DESCOPERIŢI METODA CENTRATĂ PE CORP, PENTRU A VĂ DEZVOLTA CONŞTIENŢA, COERENŢA ŞI ÎNCREDEREA ÎN SINE


„Inteligenţa corporală vă ajută să vă eliberaţi de durere, anxietate, frică şi să dobândiţi mai multă pace interioară şi fericire decât aţi fi crezut vreodată că este posibil. Citiţi această carte şi vă veţi simţi o altă persoană.”
Christine Landon, senior director, Workday

„Steve Sisgold a exploatat cea mai preţioasă resursă a noastră – inteligenţa naturală a corpului. Inteligenţa corporală oferă informaţii incredibile, instrumente practice şi un program dinamic, care pot ajuta orice persoană, echipă sau organizaţie să atingă următorul nivel al succesului.”
Andrew Friedman, preşedinte de operaţiuni al echipei de baseball Los Angeles Dodgers


„În calitate de medic, folosesc Inteligenţa corporală a lui Steve Sisgold ca pe o armă secretă. Informaţiile teoretice şi aplicaţiile practice din această carte i-au ajutat pe pacienţii mei în nenumărate ocazii să înţeleagă esenţa problemelor fizice şi emoţionale cu care se confruntă si să aibă o viată mai sănătoasă, mai fericită şi plină de succes.”
Richard Shames, medic şi coautorul cărţii Thyroid Mind Power

„Acesta este tipul de inteligenţă de care are nevoie oricine! Inteligenţa corporală vă ajută să treceţi mai uşor prin viaţă. Pe mine mă ajută să înţeleg mesajele subconştiente pe care mi le transmite organismul şi să transform convingerile negative acumulate în unele pozitive, folosindu-mă exclusiv de inteligenţa propriului corp.”
Rachel O'Meara, director de vânzări, Google

 

Antrenează-ţi mintea pentru afaceri. Cum să-ţi foloseşti inteligenţa pentru a transforma modul în care lucrezi

Autor: Andy Gibson

„Această carte ne demonstrează cât de important este să ai grijă de mintea şi de bunăstarea ta mentală zi de zi, oferind soluţii şi sfaturi practice pentru a deveni mai inteligent şi a trăi mai bine.”

PATRICK WATT, Executive Director, Bupa

„Pătrunzătoare, plăcută şi accesibilă. O carte la care voi reveni cu siguranţă, pe parcursul carierei mele, cu scopul de a ne ajuta, atât pe mine, cât şi pe colegii mei, să obţinem cele mai bune rezultate.”
ROGER EDMONDS, Senior Marketing Manager, PepsiCo

„O călătorie care stimulează gândirea prin echilibrul mental de la locul de muncă, precum şi o lectură esenţială pentru companiile care îşi doresc ca personalul lor să prospere.”
JOHN ATTELY, Engagement Manager, NHBC

Foloseşte-ţi mintea la capacitate maximă pentru a-ţi creşte performanţele. Îmbinând ultimele descoperiri din psihologie şi neuroştiinţe, învaţă cum să-ţi creşti randamentul intelectual, cum să-ţi dezvolţi creativitatea şi resursele personale pentru a reuşi să iei decizii mai bune şi pentru a-ţi duce afacerea la următorul nivel.

ANDY GIBSON, antreprenor, public speaker şi consultant, a fondat organizaţia şi programul de training Mindapples în 2008 – cunoscut acum de mii de oameni din toată lumea. Andy a lucrat cu unele dintre cele mai mari companii şi instituţii financiare internaţionale, precum: Bupa, News UK, L'Oreal, PricewaterhouseCoopers şi Wellcome Trust.

Informaţii suplimentare şi comenzi: www.niculescu.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului NOUTĂŢI EDITORIALE la Editura NICULESCU.
 Vizualizări articol: 1441 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NOUTĂŢI EDITORIALE la Editura NICULESCU0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Pagina de carte

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei