Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 iul 2016 - Anul XXI, nr. 165 (6278)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ken Follett: „O lume fără sfârşit”

În 1989, Ken Follett uluia lumea literară cu cartea „Stâlpii pământului”, un roman tulburător a cărui acţiune se petrecea în Anglia secolului al XII-lea şi avea în prim-plan construcţia unei catedrale, dar şi vieţile bărbaţilor, femeilor şi copiilor pe care aceasta urma să le schimbe pentru totdeauna.

Criticii au fost de-a dreptul copleşiţi, iar, de atunci încoace, cititorii au sperat ca vor avea parte de o continuare. Continuarea este volumul „O lume fără sfârşit”, o poveste despre ambiţie, iubire, lăcomie şi răzbunare, de un realism cutremurător.
Nobili corupţi, episcopi uneltitori, călugări păcătoşi şi promiscui, dragoste înăbuşită, dragoste pierdută, crimă, foamete, minţi mărginite, sărăcie, sex, gelozie - iată câteva dintre ingredientele romanului lui Follett, scriitorul cu peste 90 de milioane de cititori în toată lumea şi autor al multipremiatului roman istoric „Stâlpii pământului”.
Patru copii, care ajung să fie martorii unei crime petrecute în inima pădurii, împart în mod diferit această traumatizantă experienţă, iar vieţile lor - relatate cu minuţiozitate între 1327 şi 1361 - sunt iremediabil afectate.

Cititorii vor fi pe deplin cuceriţi de cele patru personaje centrale, fie că acestea se dovedesc fiinţe pline de eroism sau profund corupte, actori plini de resurse sau guvernaţi de josnicie.
Cea mai mare contragreutate a romanului constă în realizarea atent documentată şi neaşteptat de expresivă a unui portret detaliat al Evului Mediu târziu. Penelul lui Follett aduce în prim-plan lupta politicienilor pentru bucuria unei glorii corupte, atât în sfera religioasă, cât şi în cea temporală.

Sursa: www.libris.ro 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ken Follett: „O lume fără sfârşit”.
 Vizualizări articol: 1789 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ken Follett: „O lume fără sfârşit”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei