Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 23 apr 2016 - Anul XXI, nr. 96 (6209)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Kathleen Winter: „Annabel”

Kathleen Winter abordează în primul său roman, „Annabel”, cu profunzime, sensibilitate şi îndrăzneală, una dintre temele cele mai controversate ale epocii contemporane: identitatea sexuală. Într-un sat pitoresc şi îndepărtat de pe coasta Labradorului, unde rolurile bărbaţilor şi ale femeilor sunt guvernate de tradiţie, naşterea unui copil hermafrodit zguduie din temelii fericirea casnică a familiei Blake. Copilăria învăluită de mister a lui Wayne stă sub semnul ambiguităţii sexuale şi al ameninţării cu demascarea publică. Lucrurile se complică şi mai mult în momentul atingerii maturităţii sexuale, când Wayne descoperă că organismul lui are capacitatea de a se reproduce singur. Kathleen Winter surprinde cu subtilitate şi elocvenţă drama unui personaj singular, care se luptă să-şi găsească locul într-o lume guvernată de tipare sexuale stricte, şi în acelaşi timp frumuseţea inegalabilă a peisajelor scăldate în luminile nordului din acest colt al Labradorului.

„Oricât de deosebite ar fi cele două sexe - spunea Virginia Woolf -  ele se amestecă totuşi. În orice făptură omenească se petrece o oscilaţie între un sex şi celălalt şi, adesea, doar hainele mai păstrează înfăţişarea bărbătească sau femeiască, în timp ce, dedesubtul lor, sexul dezminte aparenţa.”

„Un roman despre secrete şi tăceri - semnala „The Globe and Mail”-  citiţi-l, căci ascunde o poveste care-şi vrăjeşte cititorul până la ultima vorbă, citiţi-l, căci poate veţi găsi în el răspunsul la întrebarea vieţii voastre: Ce suntem noi?”.

Sursa: www.libris.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kathleen Winter: „Annabel”.
 Vizualizări articol: 2299 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kathleen Winter: „Annabel”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei