Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 ian 2015 - Anul XX, nr. 12 (5824)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Gregg Braden: „Matricea divină”

Oare miracolele pe care le vedem în lumea cuantică ne arată, de fapt, posibilităţile noastre cele mai măreţe, mai degrabă decât limitările de natură ştiinţifică?

Oare vindecarea spontană a unei boli, conectarea instantanee cu toată lumea şi cu tot ce există şi chiar călătoria în timp să reprezinte adevărata noastră moştenire în acest univers?

 

„Incubatorul cuantic” alrealităţii

Există un loc unde încep toate lucrurile, locul de energie pură care se află în acest „incubator cuantic” al realităţii.

În 1944, Max Planck, părintele teoriei cuantice, a şocat lumea spunând că această matrice este locul în care îşi au începutul ADN-ul vieţii, naşterea stelelor şi tot ce se află între acestea.

Descoperirile recente ne aduc dovezi că matricea lui Planck - Matricea Divină - este adevărată.

Această verigă care lipseşte din cunoaşterea noastră este cea care oferă recipientul ce conţine universul, puntea dintre imaginaţia şi realitatea noastră. Pentru a elibera puterea acestei matrice în vieţile noastre, trebuie să înţelegem cum funcţionează şi să vorbim limba pe care o recunoaşte.

 

Suntem limitaţi doar de credinţele noastre

Timp de peste douăzeci de ani Gregg Braden, fost proiectant de sisteme de calculator în industria aerospaţială, a căutat să înţeleagă cum să facă tocmai acest lucru.

De la mănăstirile îndepărtate ale Egiptului, cele din Peru şi Tibet, şi până la textele uitate, care au fost editate de biserica creştină timpurie, secretul Matricei Divine ne-a fost lăsat în limbajul codificat ai celor mai de preţ tradiţii, iar astăzi el este validat de descoperirile ştiinţei.
În această carte, care spulberă orice paradigmă, Gregg Braden ne împărtăşeşte ceea ce a aflat.

Prin douăzeci de chei ale creaţiei conştiente ni se arată cum să transpunem miracolele din imaginaţie în ceea ce este real în vieţile noastre.

Prin explicaţii ştiinţifice uşor de înţeles şi povestiri bazate pe fapte reale, Gregg Braden ne arată că suntem limitaţi doar de credinţele noastre şi că ceea ce am crezut odată este pe cale să se schimbe.

Sursa: www.cartespirituala.ro

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gregg Braden: „Matricea divină”.
 Vizualizări articol: 1521 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gregg Braden: „Matricea divină”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei